Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Tolgada mükemmel bir yetenek var...

Gol yemekte üstüne yoktur bu ligde..

Halısahalarda kiralık olarak kalecilik yaparsa parayı vurur..

Ama lütfen rakip takıma..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gürkan,benim için final bir cümle oldu.
      Güzeldi
      Her nekadar durduğum tarafa giydirmede olsa
      İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sanki dersin futbol takımı değilde arkadaşlık grubuyuz. takımızmıdaki bazı oyuncular çok iyi değil mevkisinde ama kişiliği harika.

Yorum

• galatasaraya maçı kazandıran bence taraftardı...bi türlü içerde tarfatar org. olamıyo...takımı destekleyemiyoruz bence...bişeyler yapılmalı...bunu bmn yapabilir...ne bilim taraftar grupları bir araya gelsin halletsin şu işi. gs tarfatrına hayran kaldım geçen hafta...bi tezahrat var bordo mavi başka bişey yok...bence takımı bu tezahrat çok olumsuz etkiliyo.....

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence Tolgada mükemmel bir yetenek var...

Gol yemekte üstüne yoktur bu ligde..

Halısahalarda kiralık olarak kalecilik yaparsa parayı vurur..

Ama lütfen rakip takıma..
          Bu yoruma koptum valla

Yorum

• eğer bu haftada kalede tolgayı görürsem yuh olsun...........
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Ersun hocam seviyoruz seni de bu ısrar niye? !

Taraftar istemiyor,alınan sonuç ortada..daha zorunuz ne?

Elinde Onur gibi yetenek var.Gör hocam gör!!!
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Zeyyat Kafkas : Biz Oynatmıcaksak sivas oynatsın diomuş Tolga İçin

Şaka bi yana Tolga Yerine Slyva Geçicek kaleye galiba...(İNŞALLAH)
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zeyyat Kafkas : Biz Oynatmıcaksak sivas oynatsın diomuş Tolga İçin

Şaka bi yana Tolga Yerine Slyva Geçicek kaleye galiba...(İNŞALLAH)
                  Zeyyat Kafkas'in Sivas'i cokertme plani mi bu, nedir?

Yorum

• Sadri Sener: Herkes Tolganin iyi bi kaleci olmasi icin ugrasirken tolga olmamakta israr ediyo.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Kalede Tolga olacaksa , her top ona geldiğinde ıslıklarım statta işim olmaz ...

Yeter artık , Tolga kim yahu ... Folloş oldu , folloş oldu , yine folloş oldu . Başka bir şey yaptığı yok . Kaleyi üç top buluyor üçü de gol . Top auta çıkıyor , zorla gol attırmaya çalışıyorsun . Adamlar kaleye şut çekemiyor , degajlarınla defansı sıkıntıya sokuyorsun . Ve en önemlisi sinirlerimi bozuyorsun ...

Tolga ' nın artık devri kapanmalıdır . Hem de hiç açılmamak üzere ...

Yorum

• kişiliği evet,bir kaleci için gerekli fizik boy evet yetenek mi var yaparmı evet ben inanıyorum yapar..ama gel gelelim istek yok istek..var bir sorunu bunu hep söyledim ama şimdilik kulübeye tolga...orası oyle bir yerki sahalardan daha cok yıldız kazandırdı futbol dünyasına....klübe sana iyi bir ilaç olur inşallah...Hakkında hayırlısı neyse o olsun
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Yarınki maçta 18 kişilik kadroda bile görmek istemiyorum seni Tolga.. Bize çektirtiğin eziyet yeter.. Birazda sen çek.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarınki maçta 18 kişilik kadroda bile görmek istemiyorum seni Tolga.. Bize çektirtiğin eziyet yeter.. Birazda sen çek.
                            aynen

Yorum

• Tolgaya güvenenler listesinin başını çekiyordum ama umudum kalmadı eminim İbb maçını kenardan izlerken gidebileceği Anadolu kluplerini aklından sıralamaya başlamıştır
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• senin iyi kaleci olmadıgını defalarca yazmıştım zaten.yok abi yok.ziya doğan takım alırsa ki çok zor artık seni de alır beklemen lazım.ama bence bekleme git bi yerlere bizi de kurtar kendini de
                                Umut Bulut

Yorum

Yükleniyor...
                                X