Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    niye hic kimse birseyler yazmiyor

o ilk yarida 30.uncu dakkalardaki pozisyonu kurtarmazsa bu mac yenilirdik

hadi bakalim elestirin

helal olsun tolga
    Biraz abartmışsın sevgili kardeşim. Maçı bende baştan sona izledim bunu söylersen en azından Yattaranın emeğine gölge düşürmüş olursun.Tekrar düşün istersen.
    Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      niye hic kimse birseyler yazmiyor

o ilk yarida 30.uncu dakkalardaki pozisyonu kurtarmazsa bu mac yenilirdik

hadi bakalim elestirin

helal olsun tolga
      Biraz abartmışsın sevgili kardeşim. Maçı bende baştan sona izledim bunu dersen en azından Yattaranın emeğine gölge düşürmüş olursun. Tekrar düşün istersen.
      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• bugun Tolga fena degildi sanirim milli takim yaramis ona boyle devam etmen dilegiyle...
        YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Bugün iyi günündeydi..

Özellikle maç golsüz devam ederken iki stoperimizin de uyukladığı bir pozisyonda altı pas içerisinden vurulan kafayı biraz da şansı sayesinde mükemmel tokatladı..

Ama nedense topu oyuna sokabilmeyi bir türlü öğrenemedi hala..

Ona verilen geri paslarda kalemize şut çekilmişçesine tırsıyorum açıkçası..

Ben zaten oldum olası anlayamamışımdır..

Bu kalecilerin hemen hemen hepsi hayatı boyunca meşin yuvarlak ile yatıp kalkıyor olmalarına rağmen nasıl oluyor da topu sadece uzağa dahi tepikleyemeyecek kadar tahta bacak oluyorlar

Sonuçta iyi bir maç çıkardı diyebiliriz tabii ki.
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Tolga'yi hic sevmeyen ve kaleciliginden süphe eden biri olarak bugünki performansini begendim...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bugun ku maçı izlemedim ama..

İsterse ağzıyla kuş Tutsun bana göre Trabzpnsporun kalecisi olamaz.

(Ben onu konya maçında 30 metreden yediği gol sonrası kesin sildim)
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• toplara çıkmama topu kalenin içinde bekleme gibi bi alışkanlığı var
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak FeRhAtC tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tolga bugün cok iyidi bence milli takim yaradi golde yemedi ins böyle devam ederde haftaya gsdan fark yemeyiz
                  deil tolga zengin trabzon sokaklarından herhangi 11 genç insan Trabzonspor formasını giyip sahaya çıksın,ben gsden fark yiyeceğine inanmam..tolga da inanmaz
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bence d edenizli maçında iyiydi.hani bı ışık gördük de umarım devamı gelir. Karadenizli midir nedir başkası kaleci bakılıyor telaşıyla daha telaşlı olur bu daha kendine güvenle durdu gibi kalede hakkını yememek lazım.umarım daha iyi olursun ve bizi utandırırsın. Planjön konusunda aynı görüşlerim devam ediyor olsa da iki önemli posizyonda birinde topu sektirmedin ikincisinde iyi refleks bol şansla yırttın.Hayırlısı inşallah bu şans hep yanında olur
                    "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Bu akşam kötülerin iyisiydi. Maça kötü başladı ama yerinde kurtarışları vardı. Ama yinede güven vermiyor kalede.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bugun heyecanli basladi
                        ama cok guzel bir mac cikardi
                        aynen devam tolga

guveniyoruz sana

Yorum

• İyiydi.Umarım böyle devam eder.

Yorum

• Skor daha farkli olabirdi ama bugun Tolga iyi kurtarislar yapti.
                            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• bugünkü oyunu idare eder gene hatalar yapti ama müthis kurtarislari da vardi.

Yorum

• tolga daha iyi olacak tam destek...
                                umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

Yükleniyor...
                                X