Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Golde hatası vardır yoktur burası tartışılabilir. Ama artık bu gerçeği kabullenmeliyiz. 1-2 maç iyi bir görüntü verebilir ( bu rakibin zayıflığıdan da olabilir, beceriksiz forvetlerin şutlarını kurtarmasıyla da olabilir vs).

Bir iki maç iyi olması , iyi bir kaleci olduğunu göstermez, göstermiyor. Zaten bu maçta fazla bir iş düşmeyince kendisine, doğal olarak "iyi maç" çıkardığı söylenebiliyor. Bence iyi bir maç çıkardı denilebilmesi için " en az" rüştünün bjk-ts maçındaki gibi bir maç çıkarması gerekir.

Ayrıca , iyi kaleci yorumu da değişken bir yapı gösterir. Bana göre iyi bir kaleci " maç kurtaran kalecidir" ( defansa rağmen). Başkasına göre, tüm maç boyunca 2 yan top alması " iyi bir kaleci" olduğunu gösterir.

Velhasıl; Ersun hocanın, Sadri başkanın da çok iyi bildiği ve söylediği gibi ;kaleci ihtiyacımız halen devam ediyor. Ve muhtemelen " tecrübeli" bir kaleci alacaklar.( inşallah)

Yorum

• golde nasil hatasi yokmus ben analamdim...

top geldi sektirdi ve tam otaya birakti o topu...net kaleci hatasi top sektirme rekoru kirmak üzere zaten...ben orda defansa bisi demem cünkü karambol top nereye düsecegi belli olmaz...

Iyi bi kaleci olsa kesin yakalardir !!!
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Görenler golde hatâsı olduğunu söylüyor, ayrıca son dakîkalarda bir tâne daha içeri alıyordu, bir de -bana göre- penaltı olan pozisyon vardı. BMN'in kaleci olan bir üyesi vardı, kaleye onu geçirelim. Tolga'dan daha iyi oynayacağı kesindir.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Fatih Terimin futboldan cakmadigini birkez daha gözler önüne serdin Tolga...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            golde nasil hatasi yokmus ben analamdim...

top geldi sektirdi ve tam otaya birakti o topu...net kaleci hatasi top sektirme rekoru kirmak üzere zaten...ben orda defansa bisi demem cünkü karambol top nereye düsecegi belli olmaz...

o topu tolga nasil tutacakti.sert vurulan sutu tolganin sektirmesi gayet normaldi.yenilen goldeki hata özellikle erdinc deydi.pozisyonun icinde olmasina ragmen resmen uyudu.mehmet yilmaz da tesekkür etti ve golünü atti.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Pozisyonu bir kez daha izledim...
              Fikrim değişti...
              Tolga'da suç yok.
              Penalto noktasında ki stoper(sanırım erdinç) inde suçu yok...

Adama ordan şut vurdurmayacaksın.Keserse kessin ortasını,ama şut attırmayacaksın.
              Attırırsan,top ayağına oturur,sert bi top köşeye gider,tolga yatar,top seker(bence doğal) ani seken top nereye düşer belli olmaz...

Şutu vurdurmayacaksın kardeşim.

Not : Tolga'dan nefret eden biri olarak bunları söyleyeceğim aklıma gelmezdi
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o topu tolga nasil tutacakti.sert vurulan sutu tolganin sektirmesi gayet normaldi.yenilen goldeki hata özellikle erdinc deydi.pozisyonun icinde olmasina ragmen resmen uyudu.mehmet yilmaz da tesekkür etti ve golünü atti.
                hocam iyi bi kaleci zor toplari tutan kalecidir...iyi bi kaleci takim kötü oyanrken takimi kurtaran kalecidir....kolay toplari bende kurtaririm nolacak...

her gelen sert sut sektiriyor mu kaleciler ??? kötü kaleciler sektiriyor ama iyi kaleci sektirmez !!!!!

cok net kaleci hatasi...

bu arada bu sefer sen bana muhalifet oldun
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• herkes artık tolganın çok net hatalar yapmasına alıştığı için bu pozisyonda sektirmesi millete hata olarak batmamış

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    herkes artık tolganın çok net hatalar yapmasına alıştığı için bu pozisyonda sektirmesi millete hata olarak batmamış
                    gercekten dogru söylüyorsun ayni fikirdeyim...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      golde nasil hatasi yokmus ben analamdim...

Allahallaaaa Allahallaa...

yahu hala nasıl bu gole net kaleci hatası diyebiliyorsunuz aklım almıyor...

bende sana diyorum ki;amatör lisanlı bir kaleci olarak;o topu yeryüzünde hiçbir kaleci tek hamlede tutamazdı...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allahallaaaa Allahallaa...

yahu hala nasıl bu gole net kaleci hatası diyebiliyorsunuz aklım almıyor...

bende sana diyorum ki;amatör lisanlı bir kaleci olarak;o topu yeryüzünde hiçbir kaleci tek hamlede tutamazdı...
                        benim yorumum böyle...

halanda cok net kaleci hatasi diyorum...

almanyada 15 yasinda cocuk bunu yapsa kendi macinda hocasi kesin ona hata yaptigini söyler neden..

sut geldigi zaman topu ortaya sektirmek en tehelikesi dir...

iyi bi kaleci zor topu tutacak ki ben ona iiy kaleci diyim...

iyi bi kaleci takim kötü oyanrken maci alacak ki ben ona iyi diyebiligim...

neyse benim görüsüm bu seneye sampiyonluga oynamak istiyorsak ozaman bu topu kaleci tutacak...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• görüşüne saygı duyuyorum;lakin;bu bahsettiğin iyi kaleci sıfatındaki kişiler;tamamen hayal ürünü galiba...

çünkü;o mesafeden;yerden ve sert gelen o şutu tolganın çeldiği yerden başka biryere çelmek imkansızdır.zaten topa ani bir refleksle yattı.önünde böyle bir defans varken ne bekliyordunuz?iyi bir kalecimi?

hiç sanmıyorum...
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• savunmada yetersiz tolgada yetersiz 2 yetersiz bulmuş biribirini işte

Yorum

• Soyle dusunuyorum kaleci konusunda Tolga'dan bagimsiz olarak.Pepe Reina'da bu kadar tehlikeyle karsilassa her halde arada bir sacmalardi

Yorum

• Ne yapalim sezon sonuna kadar Tolga ile devam sonrasini Hoca ve yönetim belirler. Eger Yönetim yeni Kaleci almayacaksa bencede öyle olacak, cünkü 5 Kalecimiz var, o zaman Tolga'yi seyretmeye devam kalp atislarin hizlanisina devam...
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X