Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi yine iysin Tolga bedavadan avrupa turu.

Yorum

• Bu sezon 22 maçta 18 gol yedi yani kötü bir sezon geçirmedi diyebilirz elbette bazı hataları oldu . Milli takımda pek iş düşmez 3. kaleci olacak . Yine 1 kişi ile temsil ediliyorz Euro 2000 de de sadece Osman vardı bizden.
      En son Kadir tarafından düzenlendi; 11.05.2008, 14:39.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sezon 22 maçta 18 gol yedi yani fena bir sezon geçirmedi diyebilirz elbette bazı hataları oldu . Milli takımda pek iş düşmez 3. kaleci olacak . Yine 1 kişi ile temsil ediliyorz Euro 2000 de de sadece Osman vardı bizden.
        bu ortalamayla sanırım ligin en az gol yiyen kalecisi oldu.ama artık onurun performansına bakılınca tolga ya kulübe yolu göründü.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Febe maçında Tolga'nın kalede olmasından yanayım..Onur tecrübesizliğinin kurbanı olabilr..

onur 1. kaleci olmalı dünkü maçda gördük işte nası oynadını

Yorum

• fatih terim tolga yı kampa çağırmakla tüm trabzonspor camiası ile dalga geçiyor yani sizede teselli olsun kaleciniz 3. kaleci olarak milli takımda der gibi

Yorum

• seneye bu kalede olmayacaktır...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fatih terim tolga yı kampa çağırmakla tüm trabzonspor camiası ile dalga geçiyor yani sizede teselli olsun kaleciniz 3. kaleci olarak milli takımda der gibi
                evet bende senin gibi düsünüyorum ne yazikki

Yorum

• Kusura bakma Tolga güzel işler yaptın fakat tahtını Onur Recep aldı..
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Takıma iyi bir kaleci alınırsa eğer.

Tolga kesinlike oynayabileceği bir takıma kiralık verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Tolga sadece tek olduğunu ve yarışacağını kimse olmadığını düşünerek hem takımda oynadı.

Ta ki 20 yaşında gencecik bir kaleci gelene kadar.

Kendisine verilen şansı iyi kullanamadı.Bu yüzden biraz zor o kaleyi görür.
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Kaleye geçerse gene isyan çıkar..Onur da işin ucunu bırakmamalı...
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Onur bundan daha iyi çıktı.. Bu defolu
                        SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                        ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• zaten daha önceki mesajlarımda da iyi kaleci olmadığını yazmıştım bugün işte Onur bağıra bağıra snein iyi kaleci olmadığını kanıtladı
                          Umut Bulut

Yorum

• Altın Eldiven
                            Kaleci Takım Yediği gol
                            Tolga Zengin Trabzonspor 18
                            Recep Biler GB Oftaşspor 25
                            Vicente Vega Bursaspor 25
                            Volkan Demirel Fenerbahçe 26

Yorum

• tolganın kalitesine güveniyorum rekabetin kaliteyi arttıracagına inanıyorum
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• milli takımda başarılar tolga bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X