Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fena değildi ama her an hata yapacak diye çok korktum.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• fena değildi fakat çok güven vermiyor
      Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Skor daha farkli olabirdi ama bugun Tolga iyi kurtarislar yapti.
        aynen yoksa skor farkli olabilirdi, tolga bugun günündeydi

Yorum

• Kendisini hic begenmem ama bugun gercekten iyi oldugunu dusunuyorum. Guven vermemesi genel problemi ama bugun tarihi bir farka gitmediyse mac bu Tolga'nin sayesindedir...

Yorum

• Kedi olali bir fare tuttu. Tolga 3 senelik kariyerinde ilk kez gercekten kalecilik diyebilecegim bir performans sergiledi. Afferin, ama neden her mac boyle oynamiyorsun?!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kedi olali bir fare tuttu. Tolga 3 senelik kariyerinde ilk kez gercekten kalecilik diyebilecegim bir performans sergiledi. Afferin, ama neden her mac boyle oynamiyorsun?!
              demekki iyi oynadığı maçlarda 5 kez yan toplara çıkıp elinden kaçırmak var

Yorum

• İyi oynadı. Sebep? 2-3 tane şut kurtardı. Adama sormazlar mı sıradan bir kaleci bir maçta kaç top kurtarır? Tolga büyük bir maç çıkarmadı. Sıradan bir maç çıkardı. O da elinden kaçırdığı topları saymazsak. Adam her maçta rezil olduğu için böyle 1-2 tane top kurtardığı zaman mükemmel oynamış gibi geliyor sadece..
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Valla tolga çok ytenekli bir kaleci kendini biraz daha geliştirirse ileride çok daha iyi yerlere geliceğinden emininm. Bu arada tolga'nın kişiliğide çok iyi tam bir trabzonlu

Yorum

• Dün fena oynamadi. Yine herzamanki hatalarini yapsada yukarida belirtildigi gibi 2-3 kritik kurtarisi vardi.
                    Ben kendisini yinede Süper Lig kalecisi olarak görmüyorum..
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Merak ediyorum bu arkadaşlarla aynı maçımı izledik.

Tolganın dünkü maçta hangi performansını beğendiler.

Bir kaleci düşünün hiçbir hava topu ve yan topunu alamayan

Bir kaleci düşünün her topu sektiren

Bir kaleci düşünün oyun kuramayan(Degaj cekemiyor.) Bir zamanlar Cordoba vardı adam eliyle ayağıyla gol pası verirdi. Nerdeeeeeeeeeeee bizde o yetenek kalecide !

Bir kaleci düsünün günden güne geriye giden.

Diyenler olabilir. Abi kaç tane top tuttu !

Bırakında onları tutsun . Kaleci o zaten .
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• yahu bu adam top sektirmeyi alışkanlık haine getirdi...bir çocuk topa vursa yine sektirir..

Yorum

• Hadi canım hadi.....

Daha sana yer yok bu takımda...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Dün maça kötü başladı ama iyi götürdü sonradan.Ama değişen pek bir şey de yok.2 sene önce neyse aynı .Yine 2 hata yaptı maçın başında.Ben hala ilk maçına çıkmış gibi oynamasına kızıyorum.Hiç güven vermiyor kalede.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Top tutmasını öğrenmesi lazım aciLen..
                              Bu gidişLe oLmuyo be ToLga...
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kedi olali bir fare tuttu. Tolga 3 senelik kariyerinde ilk kez gercekten kalecilik diyebilecegim bir performans sergiledi. Afferin, ama neden her mac boyle oynamiyorsun?!
                                Şaka dimi?

Ben artık bunu çok net söylüyorum.

TOLGA KALECİ DEĞİL.

Arkasındayımda bu sözümün.Sadece lisansta kaleci bu çoçuk gerisi butun futbol oyuncularının yapğabileceklerini yapıyor.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X