Fena değildi ama her an hata yapacak diye çok korktum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSkor daha farkli olabirdi ama bugun Tolga iyi kurtarislar yapti.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKedi olali bir fare tuttu. Tolga 3 senelik kariyerinde ilk kez gercekten kalecilik diyebilecegim bir performans sergiledi. Afferin, ama neden her mac boyle oynamiyorsun?!
Yorum
-
İyi oynadı. Sebep? 2-3 tane şut kurtardı. Adama sormazlar mı sıradan bir kaleci bir maçta kaç top kurtarır? Tolga büyük bir maç çıkarmadı. Sıradan bir maç çıkardı. O da elinden kaçırdığı topları saymazsak. Adam her maçta rezil olduğu için böyle 1-2 tane top kurtardığı zaman mükemmel oynamış gibi geliyor sadece..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Dün fena oynamadi. Yine herzamanki hatalarini yapsada yukarida belirtildigi gibi 2-3 kritik kurtarisi vardi.
Ben kendisini yinede Süper Lig kalecisi olarak görmüyorum.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Merak ediyorum bu arkadaşlarla aynı maçımı izledik.
Tolganın dünkü maçta hangi performansını beğendiler.
Bir kaleci düşünün hiçbir hava topu ve yan topunu alamayan
Bir kaleci düşünün her topu sektiren
Bir kaleci düşünün oyun kuramayan(Degaj cekemiyor.) Bir zamanlar Cordoba vardı adam eliyle ayağıyla gol pası verirdi. Nerdeeeeeeeeeeee bizde o yetenek kalecide !
Bir kaleci düsünün günden güne geriye giden.
Diyenler olabilir. Abi kaç tane top tuttu !
Bırakında onları tutsun . Kaleci o zaten .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Dün maça kötü başladı ama iyi götürdü sonradan.Ama değişen pek bir şey de yok.2 sene önce neyse aynı .Yine 2 hata yaptı maçın başında.Ben hala ilk maçına çıkmış gibi oynamasına kızıyorum.Hiç güven vermiyor kalede.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKedi olali bir fare tuttu. Tolga 3 senelik kariyerinde ilk kez gercekten kalecilik diyebilecegim bir performans sergiledi. Afferin, ama neden her mac boyle oynamiyorsun?!
Ben artık bunu çok net söylüyorum.
TOLGA KALECİ DEĞİL.
Arkasındayımda bu sözümün.Sadece lisansta kaleci bu çoçuk gerisi butun futbol oyuncularının yapğabileceklerini yapıyor.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
Yorum