Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mükemmel bir kaleci değildir ama kariyerinde mükemmel bir kaleci gibi oynadığı, takımını sahada tuttuğu bir sürü maç vardır. Trabzonspor'da yedek kaleciyken evde kolunu kırmış, ardından yönetime giderek sakat olduğu süre boyunca kulüpten para almak istemediğini söylemiştir. Milli takımda üçüncü kaleciyken İstanbul basını Tolga'nın idmanlarda forvet hattına takviye olarak kullanıldığını yazmış ama o bunlarla hiç ilgilenmemiştir. Birinci kaleci Onur Kıvrak'ın yokluğunda Trabzonspor kalesine geçmiş, Onur'u aratmamıştır. Merhum annesinin sağlık sorunları nedeniyle Beşiktaş'a gitmiş, şampiyonluk yaşamış, kutlamalar esnasında 2010-2011 sezonuna atıfta bulunarak ilk şampiyonluğumu burada yaşamadım demiştir. Yayıncı kuruluştan Trabzonspor'un hakkını savunduğu için ayrılmak zorunda kalmış, konuyla ilgili Trabzonspor yönetiminden elle tutulur tek açıklama yapılmamıştır. Tolga iyi profesyoneldir, konuşmayı bilir, diksiyonu güzeldir ve her şeyden önce Trabzonspor'u birçok efsaneden daha iyi temsil etmiştir. Bir gün Trabzonspor teknik heyetinde yer alacağını umut ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Kara Zıpkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mükemmel bir kaleci değildir ama kariyerinde mükemmel bir kaleci gibi oynadığı, takımını sahada tuttuğu bir sürü maç vardır. Trabzonspor'da yedek kaleciyken evde kolunu kırmış, ardından yönetime giderek sakat olduğu süre boyunca kulüpten para almak istemediğini söylemiştir. Milli takımda üçüncü kaleciyken İstanbul basını Tolga'nın idmanlarda forvet hattına takviye olarak kullanıldığını yazmış ama o bunlarla hiç ilgilenmemiştir. Birinci kaleci Onur Kıvrak'ın yokluğunda Trabzonspor kalesine geçmiş, Onur'u aratmamıştır. Merhum annesinin sağlık sorunları nedeniyle Beşiktaş'a gitmiş, şampiyonluk yaşamış, kutlamalar esnasında 2010-2011 sezonuna atıfta bulunarak ilk şampiyonluğumu burada yaşamadım demiştir. Yayıncı kuruluştan Trabzonspor'un hakkını savunduğu için ayrılmak zorunda kalmış, konuyla ilgili Trabzonspor yönetiminden elle tutulur tek açıklama yapılmamıştır. Tolga iyi profesyoneldir, konuşmayı bilir, diksiyonu güzeldir ve her şeyden önce Trabzonspor'u birçok efsaneden daha iyi temsil etmiştir. Bir gün Trabzonspor teknik heyetinde yer alacağını umut ediyorum.
      bjk stad açilisinda siyâsiler de var diye güvenlik çemberini takmayip "baslarim siyâsetine" gibi bir seyler söyleyip geçmesi de + yazar
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yeni mi gelmiş beyefendinin aklına

Yorum

• Kulupte gorev alacagi soyleniyor.

Yorum

• Kulüpte görev verilirken adamlık değil de yetkinlik kriteri olsa keşke.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• hayırlı olsun

(UEFA)

Yorum

• Kulupten nasil ayrildigini anlatiyor. Kendisinden ziyade yonetim onu gondermeyi kafaya koymus.

Yorum

Yükleniyor...
                      X