Gökdeniz sanki sıradan futbolcuymuş gibi yorumlar yapılıyor.Bir tane gider bin tane gelir...Şahsen en sevmediğim laf.Çok kolay sanki.Onun yerine alacağız bir adam,az iyi çıktı mı o da gitmek isteyecek.O zaman ne yapcaz?Bin tane gider on bin tane gelir mi diyeceğiz?Ben inanmıyorum Gökdeniz'in yerinin dolacağına.Sanki Ömer Rıza gidiyor.Giderse gitsin...O zaman Yattara da gitmek istiyor.O da gitsin.Zaten kırmızı kart görüyor.Hüseyin de gitsin.Umut da gitsin.Boş kaleye atamıyor golü.İsteyen gitsin.Nasıl olsa yeni "bin"ler geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
gökdeniz e hain diyenler ne yapcak şimdi...adam daha ne yapcaktı
Kaçış
Türkiye, Gökdeniz Karadeniz'in Rubin Kazan'a transferini FANATİK'ten öğrendi. Ancak asıl bombayı şimdi patlatıyoruz... Karadeniz'de yaşanan bu ayrılığın perde arkasını aralıyoruz.
12.3.2008
Türkiye, Gökdeniz Karadeniz’in Rubin Kazan’a transferini FANATİK’ten öğrendi. Ancak asıl bombayı şimdi patlatıyoruz... Karadeniz’de yaşanan bu ayrılığın perde arkasını aralıyoruz. Çünkü Gökdeniz’in vedasında, çok farklı gelişmeler var. İşte gerçek neden: 2006’da Gökdeniz’in aracını kurşunlayanların avukatı yeni yönetime girdi.. Ve yıldız futbolcu gitti.
9 Mart’ta “Gökdeniz, Rusya’ya doğru” başlığıyla verdik flaş gelişmeyi... 10 Mart’ta yönetimin yaptığı zirveyi, 11 Mart’ta da işin bittiğini duyurduk. Türkiye, Gökdeniz Karadeniz’in Trabzonspor’dan ayrılıp Rubin Kazan’a gideceğini FANATİK’ten öğrendi. Ancak şok vedanın perde arkasındaki gerçekleri açıklamak da yine FANATİK’e düştü...
Trabzon-Erzurum hattı
Yıl 2006, aylardan Ocak... Trabzon şehri, güne şok bir haberle başladı. Kentin gözbebeği konumundaki Trabzonspor’un ve milli takımın iki yıldızının, Fatih Tekke ile Gökdeniz Karadeniz’in otomobilleri kurşunlanmıştı. Haber çabuk yayıldı ve olayla ilgili bir çok dedikodu kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Kısa süre içinde failler bulundu. Tutuklanan şahıslar, daha sonra Erzurum’daki cezaevine yollandı.
Mahkemeden yönetime...
Mahkeme süreci başladı. Sanıkların avukatlığını üstlenen Ali Sürmen’in bir duruşmada, “Asıl azmettirici Gökdeniz Karadeniz’dir” sözleri ortalığı karıştırdı. Ancak asıl bomba, Trabzonspor’un son genel kurulunda yaşandı. Sadri Şener’in başkanlığa geldiği bu kongrede yönetim kurulundaki bir isim dikkat çekiciydi: Ali Sürmen... Mahkemede kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Sürmen’in, şimdi futbol oynadığı kulüpte yöneticisi olması, Gökdeniz’i hayli husursuz etmişti.
Kulüp anlaştı ve gitti
Yakın çevresiyle bu sıkıntısını paylaşan Gökdeniz Karadeniz, bu şartlarda Trabzonspor’da kalamayacağına da karar vermişti. Bu arada Rubin Kazan, Zenit ve Satürn’ün transfer ısrarı da sürüyordu. Trabzonspor Yönetimi, Rubin Kazan’ın yaptığı 8 milyon 900 bin Euro’luk öneriyi kabul etti. Gelişmeleri değerlendiren Gökdeniz Karadeniz de Rus kulübüne direkt ‘evet’ dedi...
gökdenize vefasızlık yapmayalım adam daha 2 ay öncesine kadar şampiyon olmadan gitmem derken aniden gitmesinin bi nedeni var belliki...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz sanki sıradan futbolcuymuş gibi yorumlar yapılıyor.Bir tane gider bin tane gelir...Şahsen en sevmediğim laf.Çok kolay sanki.Onun yerine alacağız bir adam,az iyi çıktı mı o da gitmek isteyecek.O zaman ne yapcaz?Bin tane gider on bin tane gelir mi diyeceğiz?Ben inanmıyorum Gökdeniz'in yerinin dolacağına.Sanki Ömer Rıza gidiyor.Giderse gitsin...O zaman Yattara da gitmek istiyor.O da gitsin.Zaten kırmızı kart görüyor.Hüseyin de gitsin.Umut da gitsin.Boş kaleye atamıyor golü.İsteyen gitsin.Nasıl olsa yeni "bin"ler geliyor.bir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
-
böyle bir takım şampiyon olamaz ama yinede ümitliyim 10 tane yeni transfer ile olur bu iş 5 tane banko 5 tane sağlam yedek 3-4 transfer ilye bizi kandıracağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü biz yemiyoruz artık bu numaralarıUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Gökdeniz veda etti
Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz takım arkadaşları ve personelle vedalaştı
YETKİ BELGESİ İMZALANMADI
Trabzonspor'un Rubin Kazan'dan beklediği teminat mektubu gelmediği için transferi bugüne kalan Gökdeniz, Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek, takım arkadaşlarıyla vedalaştı.
Rubin Kazan takımına transfer olan ve tüm hazırlıklarını yapan Bordo Mavili ekibin yıldız futbolcusu Gökdeniz, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Ersun Yanal ve ekibiyle vedalaştıktan sonra takım arkadaşlarını yanı gitti.
Gökdeniz birlikte forma gildiği takım arakadaşlarıyla vedalaştıktan sonra tesislerden ayrıldı.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildioyunumuzu üzerine kurduğumuz isimler bize problem oluyor..
hamide de böyleydi..
tekkede de..
gökdenizde de..
bu arkadaşlar o gün iyi oynamak istemiyorlarsa yapacak hiç bir şeyimiz kalmıyordu..
bize çok koşan diri ama her biri ayrı ayrı adam geçebilen az alkmaar ayarında bir kadro ve takım lazım..
bunu yapmak için de elbette iyi bir hoca lazım..
iyi de bir başkan lazım..
egemen yazar sıfatımla(!) eleştiriye karşıyım ama kulüp başkanı da mahmut usludan duymuştum azize de sordum artık emin oldum belge göster dersen belge yok ama parayı yemişler demez, dememelidir..
öyle başkanlığı ergun ata da yapar!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz veda etti
Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz takım arkadaşları ve personelle vedalaştı
YETKİ BELGESİ İMZALANMADI
Trabzonspor'un Rubin Kazan'dan beklediği teminat mektubu gelmediği için transferi bugüne kalan Gökdeniz, Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek, takım arkadaşlarıyla vedalaştı.
Rubin Kazan takımına transfer olan ve tüm hazırlıklarını yapan Bordo Mavili ekibin yıldız futbolcusu Gökdeniz, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Ersun Yanal ve ekibiyle vedalaştıktan sonra takım arkadaşlarını yanı gitti.
Gökdeniz birlikte forma gildiği takım arakadaşlarıyla vedalaştıktan sonra tesislerden ayrıldı.
ağlayasım geliyo gördükçe...güle güle gökdeniz yolun açık olsun inşallah hep başarılı olursun...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Hedef belli artık, yeni bir takım kurmak. o yüzden şampiyonluk en az 3 sezon için hayal. Artık yattarayı da satabilirler başka da yıldız yok zaten takımda. Gelecek olanlara göre bir takım oluşturmak lazım.
Yönetim kötü bir sınav verdi bu konuda. Takıma en fazla katkısı olan adamı gönderin, sonra da Trabzonspor'u iyi yönetiyorum iddiasında olun. Futbolcu satmayız diye geldiler, hemen tersini yaptılar. Hem de hiç beklemeden, uğraşmadan, futbolcu böyle istiyor deyip gönderdiler. Hayırlısı, bekleyelim ve görelim bir sonraki adımları ne olacak.
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildibize çok koşan diri ama her biri ayrı ayrı adam geçebilen az alkmaar ayarında bir kadro ve takım lazım..
bunu yapmak için de elbette iyi bir hoca lazım..
bize futbolcu lazim bize az'ler, 12 siralar lazim degil.
Yorum
-
Artık Bordomavi.net anasayfaya bir gülegüle yazısı koyalım mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
fatik tekke yollandı ve yeri doldurulamadı..şimdide gökdeniz yollanıyor.. ne kadar çok para alınsada bir TRABZONSPORLu olarak gitmesi beni üzüyor.. ama yerini dolduracak adamlar daha az maliyetle alınırsa en azından kızgınlığım biter.. yönetim satmakla kolayı seçti..söylemlerine ters düştüler. bundan sonra o söylenen bin gökdenizi bekliyorum..(maden buldular galiba....)
Yorum
Yorum