Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk icraat hocayı sorgulamak, yerine ikame edeceği adama aramak..
    ikinci icraat takımı sıradan olmaktan çıkaran tek adamı satmak..

hmmm....

iyi gidiyor...
    bi sonraki icraat ne??

merakla izliyorum..
    Fatih Hocam özleduk seni yaw....

Bizde merak ewdiyoruz sırada acaba yattaramı var
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İşin tirajikomik yanı,yattara imza atmazsa seneye mukavelesi bitiyor ve diğer oyuncuların tamamını satsanız 5 milyon euro eder etmez.O zaman pek gitmek istiyorum diyende bulunmayacağından yöneticiler basına ne diyecekler acaba?
      -Mesela eskisi,yenisi bizim çapımız bu kardeşim,biz kayseri yada antep gibi belediye imkanlarını bile kulübe katamıyoruz,eskinin hatırına en büyük 4.gelir bizde olmasına rağmen ilk 4 e oynayacak takım yapamıyoruz,çoğumuz misyonumuzla değilde siyaset sayesinde zaten buralara geliyoruz,çaktırmayın ama aslında bizden bir cacık olmaz, deme dürüstlüğünü gösterebileceklermidir?

Yorum

• Bu saatten sonra yapılacak şey çok iyi oyuncular transfer edip güçlü bir hamleyle Şampiyonlar Ligine adım atmak. Sonrası hem mali olarak güçleniriz hem de futbolculara cila çekeriz
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ve Rusya Premier Ligi de Sporx TV'de!

Sporx.com olarak sporseverlere bir müjdemiz daha var... Dünyanın önemli liglerini internetten naklen ve görüntülü olarak yayınlayan Sporx.com, bu liglere bir yenisini daha ekledi. Bundesliga 1-2 (Almanya) ve Serie A'nın (İtalya) ardından şimdi de Fatih Tekke, Hasan Kabze, Caner Erkin ve (büyük olasılıkla) Gökdeniz Karadeniz'li Rusya Premier Ligi Sporx TV'de olacak. Kısacası her hafta sonu Sporx TV'de yaşanan futbol şöleni daha da şenlenecek.
          Artık Sporx TV'de Kaka'lı Milan'ın, Ibrahimovic'li Inter'in, Hamit Altıntop'lu Bayern Münih'in, van der Vaart'lı Hamburg'un, Diego'lu Werder Bremen'in yanı sıra, Fatih Tekke'li Zenit, Hasan Kabze, Gökdeniz Karadeniz ve Stejipan Tomas'lı Rubin Kazan ve Caner Erkin'li CSKA Moskova da yer alacak.
          Sporx.com'da her hafta sonu Rusya Premier Ligi'nden en az bir maç canlı olarak yayınlanacak. Sporx.com'da Rusya Premier Ligi heyecanı ise bu pazar oynanacak Zenit - Spartak Moskova maçı ile start alacak. 16 Mart Pazar günü saat 15:00'te başlayacak olan maç Sporx.com'da görüntülü olarak naklen yayınlanacak.
          Siz ziyaretçilerimize yönelik hoş sürprizlerimiz bundan sonra da sürecek. Türkiye'nin en iyi spor sitesi Sporx.com, her zaman en iyi içerikle karşınızda olacak.

12.03.2008
          Kaynak : Sporx.com
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilk icraat hocayı sorgulamak, yerine ikame edeceği adama aramak..
            ikinci icraat takımı sıradan olmaktan çıkaran tek adamı satmak..

hmmm....

iyi gidiyor...
            bi sonraki icraat ne??

merakla izliyorum..
            Tabiki Brezilya gezisi!

Yorum

• adamın takıma katkısına bi baksınlar önce.

adam tek başına takımın yarısı..

sat, gitmek istiyor, tutamazsın, işe yaramaz.

kolay laflar..

yerine kim gelecek??

takımın yarısını sattın demektir.. artık kalan yarısı ile bi cacık çıkarmaya çalışır durursun..

Yorum

• Büyük takım

Şampiyonluğa oynayabilmek için gökdeniz ayarında futbolculardan en az 5-6 tane gerekirken elimizde ki son gökdenizi de satmak hiç akılcı gelmiyor. Türkiyenin neresinde , hangi takımı tutuyor olursanız olun, size şampiyon olabilecek bir kadro kurun deseler gökdeniz banko o kadroda olurdu. Fenerbahçe, beşiktaş ve galatasaray ile başabaş bir yarışa girmek istiyorsak artık büyük düşünmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Ferhat, musa,mustafa keçeli,hüseyin ve tayfun gibi futbolcularla şampiyonluk yarışına dahil olamazsınız. Song,lincoln,alex,carlos,
                delgado,bobo ayarında kaliteli futbolcuları takıma kazandırıp, iyi yerli oyuncularla bir şampiyon çıkartabiliriz. Bunun için gerekli olan paralar nerden gelecek diye sorarsanız
                size söyleyeceğim şudur; Galatasaray bu kadar nakit sıkıntısı içerisinde kalkıp lincoln'u alabiliyorsa, ve taraftarı lincoln formalarından transfer parasının büyük bir bölümünü karşılayabiliyorsa neden aynısını biz yapmayalım.siz Trabzonspor'a transfer olan viera'nın veya henry'nin formasını almazmısınız. Bu topçular Trabzona gelmez diyen arkadaşlara da şunu söyleyeyim. Takımın başına getireceğin teknik direktör avrupada isim yapmış, futbolcuların kendisine saygı duyduğu bir isim olacak. Belki bu söylediklerim birdenbire olmaz ama biryerlerden başlamak gerekir diye düşünüyorum.
                Artık sıkılmaya başladım başarısız sezonlardan, önümüzdeki sezon şampiyon olacak bir kadro kuracağız laflarını söyleyen yöneticilerden. Bende şampiyonlar liginde mücadele eden Trabzonsporun taraftarı olmak istiyorum. çok şey mi istiyorum acaba?

Yorum

• Attğı gol sayısı 11 ...

Çoğu maçta attığı goller 3 puan kazandırdı....

Ofansif anlamda takımın hücum gücünün yarısı......

bir kaç maç formsuz diye hemen astık kestik.....

ama takımın kalburüstü 2-3 adamından biri idi.... şimdi değil kayserisporla Anteple bile bir değiliz kadro yapısı olarak......

Yorum

• Arkadaşlar bu kadar üstelemenin alemi ne ki sonuçta adam gitmek istiyordu ne zamandır ve bunuda gerçekleştirdi
                    Son haftalardaki form grafiğine bakarsanız artık bunu iyiden iyiye kafasına yerleştirdiği belli.
                    Çok gökdenizler gelir çok gökdenizler gider. Kazandırdığı para bence çok iyidir. Trabzonspora yapabileceği en büyük iyiliği yapmış görevini tamamlamış ve gitmiştir.
                    Allah yolunu açık etsin.
                    İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bu kadar üstelemenin alemi ne ki sonuçta adam gitmek istiyordu ne zamandır ve bunuda gerçekleştirdi
                      Son haftalardaki form grafiğine bakarsanız artık bunu iyiden iyiye kafasına yerleştirdiği belli.
                      Çok gökdenizler gelir çok gökdenizler gider. Kazandırdığı para bence çok iyidir. Trabzonspora yapabileceği en büyük iyiliği yapmış görevini tamamlamış ve gitmiştir.
                      Allah yolunu açık etsin.
                      Fikstürün zorluğuna bakınca dilerim o para için verdiklerimize yanmayız....

Örnek Fatih Tekke, Hami, Şota vb

Yorum

• belki birçok arkadaş bu yorumuma kızacak ama ben gokdenizin gitmesini doğru buluyorum..sevgili badaloğlu abimiz biraz değindi ,düşüncelerine tamamen katılıyorum..gokdeniz yaş itibari ile artık belli bir seviyeye geldi..trabzonda yaşadığı olaylar malumumuz ben olayların içeriğinden bahsetmek istemiyorum ama gokdenizi çok yıpratttığı bellii..oyun anlamında bakacak olursak gokdeniz takımda pasların çoğunu toplayan biri buda takımda bi sıkışıklığa neden oluyordu(bir parantez açmak istedim takımda pas yapacak top tutacak birilerinin olmayışı tamamen yonetimseldir)..artık takım biraz daha rahat pas yapabilir diye düşünüyorum kaldı ki barış bence o boşluğu gayet ii doldurur..bizim artık gokdenize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etmemiz ve yeni takımında başarılar dilememiz gerekir..unutmayalım hiçbir futbolcu a b hangisi olursa olsun trabzonspordan ustun değildir ,aksine onlara sahip oldukları kıdemi trabzonspor vermiştir,onun için üzülmeye gerek yok bence ..sevgiler
                        Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Fanatik gazetesi Gökdenizin gidişi hakkında önemli bilgiler vermiş. Bu doğrumudur. Ali Sürmen denen kişi şu an yönetimdemidir bi bilgisi olan varmı bu konuda.

Yorum

• seneyede şuanki kadroyla girmiycez herhalde savunma hattına gelecek vaadeden adamlar orta saha forvete ise kaliteli adamlar alınmalı günümüz futbolunda en önemli nokta ön libero bölgesi burdaki adamların ne kadar iyise o kadar başarılı oluyorsun maçlarda her gol olacak pozisyon ön liberoların önüne düşüyor ön liberon yeterliyse gol yapıyor değilse bizdeki hüseyin ayman gibi 40 yılda bir atabiliyor

Yorum

• fanatik gazetesinde yazanı bende okudum.. fakat gitmesinin o olayla bi alakası yok..

Yorum

• Ali Sürmen’den açıklama

Ali Sürmen’den açıklama
                                Yönetim Kurulu Hukuk İşleri Sromulumuz Av.Ali Sürmen bir açıklama yaparak bugünkü (Çarşamba) Fanatik Gazetesi’nde Gökdeniz Karadeniz transferiyle ilgili yayınlanan haberin tamamen gerçek dışı olduğunu vurguladı.

Gökdeniz’in Rubin Kazan’a transferinde kendisinin mahkemede karşı tarafın avukatı olmasıyla ilgisi bulunduğu yönündeki haberin maksatlı kaleme alındığına işaret eden Sürmen, “Gökdeniz Karadeniz’in Rubin Kazan kulübüne transfer görüşmeleri sırasında maksatlı ve gerek Trabzonspor’u gerekse de yönetim kurulunu yıpratmak amaçlı olarak isimsiz verilen haberle adı geçen sporcunun ilgisi olduğunu düşünmüyoruz. Gökdeniz Karadeniz’in Rubin Kazan’la görüşmeleri 2 yıldır devam etmektedir. Gökdeniz Karadeniz’le 1.5 yıldır da aynı sitede yaşamaktayız. Trabzonspor’a yönetici seçilenler futbolcuya göre değil, genel kurulun iradesine göre seçilirler” değerlendirmesinde bulundu.

Gökdeniz’in avukatlığına soyunanların verdikleri habere isimlerini yazma cesaretini gösteremediklerini altını çizen Sürmen, “Trabzonspor kulübüne ve yöneticilerine leke sürmek isteyenler ne yazık ki profesyonellikten uzak bir yaklaşım sergilemektedirler.
                                Derdest bir davayla ilgili isimsiz haber yayınlayan gazetenin hukuki sorumluluğu da ayrı bir tartışma konusudur. Bu dedikodunun maksatlı olarak kimin tarafından gazeteye verildiği bizce malumdur. Bu arkadaşın cesaret gösterip kendisini açıklamasını bekliyoruz” dedi.

Avukatlık mesleğinin doğrudan kamu düzeniyle ilgili bir meslek olduğuna da değinen Av.Ali sürmen, “İnsanların kendilerini savunma haklarını kullanmaları adına iyiyi arama ve neticeye ulaşma beklentileri hep olacaktır. Yine avukatların eş dost ilişkileriyle avukatlık mesleğini icra etmeleri söz konusu değildir. Sapla samanı ayıracak bilinçteyiz . Bu toplum ve devlet beni de bu yalan haberi gazeteye sızdıran kişiyi de iyi tanır” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X