İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gökdeniz KaradenizRubin Kazan
Premier Liga Aktueller Nationalspieler:
Türkei
Foto: unbekannt
Geburtsdatum:11.01.1980Alter:28Größe:1,67Nationali tät:Türkei Fuss:beidfüßig
TransferhistorieSaisonMonat/Jahrvonzuausgel.Ablöse07/0803.2008TrabzonsporRubin Kazan8.700.00001/0207.2001YeniyolsporTrabzonspor1.000.000Transfererlöse gesamt:9.700.000
Druckvorschau
Yorum
-
"Sadri" dediğiniz adam konu Trabzonsporluluk olunca bu siteyi toplar, gömlek cebine koyar, suya götürür, susuz getirir! Eleştri elbette olur, yapılanları yanlış da bulabilirsiniz. Ama bu biçimde olmaz. Ayıp denen birşey var.
Gökdeniz elbette kalbur üstü idi. Şimdi gitti diye yanlışları saymak bize yakışmaz, ama "kendimi kulübün ellerine bıraktım, 5 yıldan fazla sözleşme olmuyordu, o yüzden en fazla bu kadar imzaladım" diyen adamın davranışı dururken Sadri başkanı tartışmak da makul gelmiyor doğrusu. Allah yolunu açık etsin. Aslolan Trabzonspor. 9 mio euro'ya 3 tane taş gibi adam alsınlar, tamamdır. Alamazlarsa o zaman konuşuruz. Şu an olması gereken bu paraya satılmasıydı. Yaşı genç arkadaşlar neyse de, şöyle 26-27 üstü olanlar Abdullah'ın bizdeki son senesini hatırlarlar herhalde. Gidene yol yakışır...
Yorum
-
Marktwert Sergey Kozko Torwart, 32 Jahre250.000 Nukri Revishvili Torwart, 21 Jahre650.000 Sergey Ryzhikov Torwart, 27 Jahre350.000 Stjepan Tomas Abwehr, 31 Jahre3.500.000 Cristian Daniel Ansaldi Abwehr, 21 Jahre1.200.000 Jefthon Abwehr, 26 Jahre800.000 Andrey Fedorov Abwehr, 36 Jahre100.000 Lasha Salukvadze Abwehr, 26 Jahre1.000.000 Aleksandr Orekhov Abwehr, 24 Jahre1.600.000 Gabriel Abwehr, 26 Jahre2.000.000 Kheto Mittelfeld, 30 Jahre1.200.000 Sergey Semak Mittelfeld
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya avrupadan bakınca nasıl görünüyor burası??
fatih satılırken de aynı şeyleri konuştuk.
bedelini bulan futbolcu satılırmış.
satılır..
2 sene sonra tribünler hala f.tekke diye bağırır..
avrupadan gördüğünüz gerçekler buranın gerçeklerine uygun değil..
avrupayla türkiyeyle farki da trabzonspor göstermeli.bunuda bu yönetim degistirmeli.planlanan projeler hayata gecirilebilirse ve yillar önce yapilmasi gereken reformlar icin geciken altyapi olusturulabilirse sanirim bir kac sene icinde herseyiyle cehresi degismis bir takim olabiliriz.bu yönetimin hata yapma lüksü yok.en azindan bu projeler gerceklesmesi gerekir yoksa bir kac oyuncuyla digerleriyle bir farkimiz kalmaz diye birsey olamaz.kayseri yeni stadini ve tesislerini nerdeyse bitirdi.demekki biz biraz gerilerde kaldik.gökdeniz olsaydida bu gercek degismeyecekti istersen degil avrupadan cinden ve hatta aydan bakEn son AyhanPe tarafından düzenlendi; 12.03.2008, 13:34.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak john_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılmalıydı, neden ?
1- Yaşı 28 ve önünde fazla bir zaman yok( türkiye için bu böyle!), satılabileceği en iyi zaman şimdi ve bu fiyat.
2- 12 senedir trabzonsporda oynuyor ve artık bazı heveslerin, isteklerin eskisi gibi olmadığı anlaşılıyor ve artık belli bir doyuma ulaşmış vaziyette. Eski istek yok.
3- Yerine gelebilecek, yetişecek yeni gökdenizlerin önünü açmış olacak, ayrıca örnek olacak.
4- Trabzonda yeterince rahat değil( silahlı saldırılar vs) ve konsantrasyonunu etkiliyor bu olaylar.
5- O da artık yurtdışına açılabilmek içiçn son fırsatlarının olduğunun farkında ve gitmek istemekte ( bildiğimiz kadarıyla)
6- Halihazırda aldığı ücret " 2.600.000ytl" ve ödenecek bonservis bedeli 8.7 milyon euro. Yani topladığınız zaman , ortalama "20.000.000ytl" gibi bir para kasamıza girecek. İyi değerlebdirilmesi kaydıyla, yeri doldurulabilir ve ekstra ilşler de yapılabilir.
7- Futbolcu en iyi para ettiği dönemde satılmalıdır, satılabilir. Avrupada bunun bir sürü örneği var.
8- GİTMEK İSTEYENE KAL DENMEZ, DEMEMELİYİZ. BURADA ZORLA DEĞİL İSTEKLE, HIRSLA OYNANIR. TRABZONSPOR'DA OYNAMAK İSTEMEYENİ ZORLA TUTMAYIZ.
Velhasıl, gökdenize verdiği emeklerinden ötürü minnettarı ve Rusya'daki futbol hayatında başarılar dileriz. Orada bizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok.bir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
-
bra bra bra.......... bradasi bradami kovalaski boski moski konusukaski.
elde var 8.9 milyon euro satilan satilacak alinan alinacak hesaplar sorulmuyacak, soranida anlindan vuracagiz paralari nereye yatiracagiz hebsini oturup harciyacagiz!!! gokdeniz gider karadeniz gelir bra bra bra (ruscadir) lafin kisasi bos konusmalar anlamina geliyor...
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Sadri" dediğiniz adam konu Trabzonsporluluk olunca bu siteyi toplar, gömlek cebine koyar, suya götürür, susuz getirir! Eleştri elbette olur, yapılanları yanlış da bulabilirsiniz. Ama bu biçimde olmaz. Ayıp denen birşey var.
Gökdeniz elbette kalbur üstü idi. Şimdi gitti diye yanlışları saymak bize yakışmaz, ama "kendimi kulübün ellerine bıraktım, 5 yıldan fazla sözleşme olmuyordu, o yüzden en fazla bu kadar imzaladım" diyen adamın davranışı dururken Sadri başkanı tartışmak da makul gelmiyor doğrusu. Allah yolunu açık etsin. Aslolan Trabzonspor. 9 mio euro'ya 3 tane taş gibi adam alsınlar, tamamdır. Alamazlarsa o zaman konuşuruz. Şu an olması gereken bu paraya satılmasıydı. Yaşı genç arkadaşlar neyse de, şöyle 26-27 üstü olanlar Abdullah'ın bizdeki son senesini hatırlarlar herhalde. Gidene yol yakışır...
Acaba bize olan Borcunu ödedimi?
Yapdigindan sonra Türkiyede kac Kulüp onu böyle bagrina basabilirdi?
Simdi bazilari iki senedir bizi tasiyor diyor.
Dogrudur.
Ama yapdigindan sonra, bu Taraftarin ona sahip cikmasindan sonra, belkide bir ÖMÜR BOYU tasimaliydi.
Hamde seve seve.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenuri=sadri diyorsun yani gökdenizin satılma olayı ile fatihin satılma olayı aynı şey öylle mi....
Yorum
-
İlk olarak 50TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalesef sıradan bir takım olduk artık ben doğru düzgün transfer yapılacağına da inanmıyorum bize gülmek haram oldu...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri ve Sadri Başkan eşit olmayabilir, doğru. Ama iki futbolcunun satılışı arasında fark yok. İkisi de gitmek istiyordu ve gittiler.
Yorum
Yorum