Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güle güle süper bücür...güle güle türkiyenin bi kaç yıldızından biri...güle güle sen giderken sana leke atanlara cevap vermeyen adam gibi adam...güle güle 61 numarayı sanıyla taşıyan insan...inşallah yolun açık olur...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gökdeniz resmen Rubin Kazan'da

Trabzonsporlu Gökdeniz, Karadeniz'in Rus Kulübü Rubin Kazan'a transferi resmiyet kazandı.

Bir süredir yapılan görüşmeler sonrasında, Rus Kulübü ile 8 milyon 700 bin avroya anlaşan bordo-mavililer, bu akşam saatlerinde teminatın da kulübe ulaşmasının ardından transfere onay verdi.

Rus Kulübü yöneticileriyle bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 5 yıllık sözleşme imzalayan Gökdeniz, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
      Gökdeniz, çok duygulandığını ve fazla konuşamayacağını belirterek, "Trabzonspor'da, futbol yaşantıma başladım. Bundan sonra futbol hayatımı yurt dışında devam ettireceğim. Benim adıma hem çok sevindirici hem çok üzücü bir durum. Çünkü çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum" dedi.

Gönlünün Trabzon'da kaldığını ifade eden Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Transferin çok fazla sağa sola çevrilip tartışma konusu yapılmasını istemiyorum. Bu transfer, hem Trabzonspor, hem de Gökdeniz'in menfaati doğrultusunda gerçekleşen bir transferdi. Taraftarları çok özleyeceğim. Onları çok seviyorum. Takım arkadaşıma, hocalarıma, başkanlarıma, geçmişte çalıştığım herkese çok teşekkür ederim."

Kulüp Başkanı Sadri Şener'in (Gökdeniz, yıldız değil) biçimindeki açıklamasına ilişkin olarak da Gökdeniz, "Başkan benim babam gibidir. Ben onun çocuğu gibiyim. Polemik yaratacak şeyler söylemek istemiyorum" dedi.

Gökdeniz, bir Rus kulübünü tercih etmesinin nedeni konusunda ise "Kulübüme çok para kazandırarak gitmek istedim. Bonservisimi alıp Avrupa Kulüplerine de gidebilirdim" diye konuştu.

Gökdeniz, Rubin Kazan'ın Antalya kampına yarın sabah katılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak:ligtv.com.tr
      bu konuşmalar Sadri Şener'e ders olur inş..

Başkanlık kızıp da herkesin sevdiği bir futbolcuya simge bir futbolcuya taş atmak değildir
      başkanlık çıkıp yayıncı kuruluşta sorulan sorulara "öyle de napıyım" şeklinde artistik cevaplar vermek değildir

inş. böyle devam etmez sayın başkan.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Sadri Sener ayip etmis.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökdeniz ve Fatih'in sözleşmeleleri, her ikiside 33 yaşına geldiğinde sona eriyor. Kim bilir belki ileride yaşlı kurt olarak ikisinide tekrar geri alırız...

hiç gerek yok.

yolun açık olsun...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Gökdeniz gitmemeliydi

gökdeniz gitti onun yerini kim doldurcak diye çok merak ediyorum ayrıca Eomer kardeşimin imzasına destek veriyorum Kral Forvet Umut Bulut

Yorum

• İnşallah yeri doldurulur, yoksa çok sıradanlaştık çok.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Sener ayip etmis.

bu transferin yönetimle hiçbir alakası yoktur.gökdeniz gitmeyi kendisi istemiştir.ayrıca basına yansıyan bazı haberler var gitmesi konusunda.bence o haberlere bir gözat;gerçekten haklı sebepleri olduğunu görüceksiniz.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Helal olsun sana ki sen trabzon da görevini fazlasıyla yaptın.
                  İnşallah pişman olmazsın
                  Hala Daha Çıkaramadın mı Biz TRaBZoNLuYuZ...

Yorum

• gokdenızın gıtme olayı ortada alı surmen le aynı ortamda olmamak kımse gokdenızı suclayamaz klube iyi bi mıktar kazandırarak gıttı yenı kluubnde basarılı olması dılegıyle onun yerını ınsallah doldururuz fatıh tekkenın dolduramadık ama bunuda unutmamak lazımmm zman gostercek
                    BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      seçinden önce Sadri ŞENER:
                      futbolcu gitmek isteyebilir yöneticiler ne için vardır.

seçinden sonra Sadri ŞENER
                      Gökdeniz gitmek istiyordu biz kalması için konuştuk ama gitmek istediğini söyledi zaten yıldız oyuncu değil. Bana göre yıldız oyuncu konya maçını 3-1 yapan oyuncudur. Gökdenizi Rubin Kazan takımına sattık.
                      abi bende senin gibi düşünüyordum....ama gökdeniz mazeretini söyledi...
                      mafya, ki bunun ne kadar fgerçek olduğunu biliyoruz,
                      deplasmanlarda aklım ailemde kalıyor dedi, ve de gitmek istedi ....
                      buna saygı göstermek gerekmez mi
                      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri Sener ayip etmis.
                        kardes Baskanimiz.. o kadar da demek istemedi... Gokdeniz ben gitmek iztiyorum.. Trabzon'a daha yararli olmam derse daha ne desin?... en iyisini demis az bile demis!

Yorum

• Güle güle 61! Kulüpteki profesyonel kariyerinin 10.senesi dolmadan gidiyor, artık ayrılık zamanı
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Başlık artık enerji tüketmeye başladı. Kimseyi kötülemeye gerek yok bundan sonra. Şartlar bunu gerektirdi. Trabzonspor'un da Gökdeniz'in de yolu açık olsun
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fatih tekke'nin gidişi kadar üzmedi beni nedense, Kaptanlık istememesinin sebebide buydu bence gitmeyi kafaya koymuştu. Artık şunu düşüyonüyorum bir eksik bir fazla artık birşey farketmez; önemli olan yeni kadro yapısının nasıl olacağı,

gökdenizden gelen parayı borçları ödemek içinmi kullanacaklar yoksa üstüne para katıp iyi ve yerinde transferlermi yapacaklar en çok bunu merak ediyorum

Güle güle Gökdeniz Verdiğin Emekler için Teşekkür ederiz yeni klübünde Trabzonsporu başarı ile temsil edeceğine inanıyoruz
                              Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Bir tarafta umut bağladığımız başkan,

Diğer tarafta ise gönderdiğimiz Gökdeniz.

İkisininde açıklamalarına bakıyorumda Sadri Şener'in yerine ben utanıyorum!!

Hem futbolcuyu satıp tarihin en yüksek parasını alıyorsun, hemde Gökdeniz YILDIZ değil diyorsun. Gökdeniz böyle mi gönderilmeliydi. Çıkıp Gökdeniz'e bu zamana kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etmek karizmanızı mı çizerdi? Ne kazandırdı size Gökdeniz'i taraftarın önüne atmak.

O size ''Babam'' dedi ama siz ona ''Evladım'' diyemediniz. Yazık yazık, çok yazık!!

Dünyada değil Gökdeniz, satılmayacak futbolcu yoktur. Ama yeri doldurulmadan asla. Bu aşamada Gökdeniz kalmalıydı bence Ama olan oldu. Buradan biryerlerimizi yırtmanın bir faydası yok. 9 milyon euro gözümüzü nasılda boyadı. Şimdi kiminle çıkacaksınız bjk karşısına. ''Yeni Gökdenizler'' olacak mı sahada?

2 Haftadır bu maca gitme hayalim vardı, onunda içine ettiler!!
                                En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 12.03.2008, 20:17.
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Çalışıyor...
                                X