Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar gökdenizin transferi resmilesmedi mi?resmi sitede hala daha teminat mektubunun gönderildigine dair bir haber yok.yoksa bu is yatti mi?

Yok yatmadi kesinlesti sadece sitemiz biraz arkada kalmis gibi su an ama kesin geldi bu teminat yani RUBIN KAZAN`li oldu...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arkadaşlar Gökdeniz in aldığı yıllık 2.600.000 YTL yi çok bulur, bu sene verilmeyecek olmasını kar sayarda klübede oturup trilyonları kazanan kazmaların aldıklarını görmezler. Böyle 3 kazma satsaydık yada bırakın satmayı serbest bıraksaydık Gökdeniz in ücretini çıkartırdık. Birileri satılacaksa ilk Gökdeniz olmamalıydı...Ona sıra gelene kadar çooook adam vardı sırada...

Yorum

• arkadaşlar rubin kazan galiba tataristan takımı değil mi..

Yorum

• kulübümüz bir süredir transfer görüşmelerinde bulunduğu Rusya'nın Rubin Kazan kulübü ile Gökdeniz konusunda kesin olarak anlaşmaya vardı.
          Rubin Kazan'ın oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili beklenen teminatları göstermesinin ardından oyuncumuzun uluslararası transfer sertifikası Rusya Futbol Federasyonu'na gönderildi. Böylelikle Gökdeniz Karadeniz'in Rusya'nın Rubin Kazan kulübüne transferi kesinleşti.
          12.03.2008 19:06:00...ELVADA YOLUN ACKI OLSUN SUAN COK KÖTÜ HISSEDIYORUM KENDIMI
          iho istifa.

Yorum

• Yolun açık olsun.

Yorum

• Gökdeniz ve Fatih'in sözleşmeleleri, her ikiside 33 yaşına geldiğinde sona eriyor. Kim bilir belki ileride yaşlı kurt olarak ikisinide tekrar geri alırız...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kulübümüz bir süredir transfer görüşmelerinde bulunduğu Rusya'nın Rubin Kazan kulübü ile Gökdeniz konusunda kesin olarak anlaşmaya vardı.
                Rubin Kazan'ın oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili beklenen teminatları göstermesinin ardından oyuncumuzun uluslararası transfer sertifikası Rusya Futbol Federasyonu'na gönderildi. Böylelikle Gökdeniz Karadeniz'in Rusya'nın Rubin Kazan kulübüne transferi kesinleşti.
                12.03.2008 19:06:00...ELVADA YOLUN ACKI OLSUN SUAN COK KÖTÜ HISSEDIYORUM KENDIMI

Hayırlısı olsun ne diyelim

Lakin O parayı borç kapatarak kullanırsak, seneyede 6.lığımız garanti. Ne yedinci oluruz nede 5.

Artık iyi transfer lazım.

Şaka bir yana son maçlarda Gökdeniz de yok
                Korkarım korkarım Barış ın yok olup gideceğine korkarım.

Bu çocuğu stres altına sokmamalıyız. Özellikle Avni Aker de hata yapsa bile alkışlamalıyız...
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• seçinden önce Sadri ŞENER:
                  futbolcu gitmek isteyebilir yöneticiler ne için vardır.

seçinden sonra Sadri ŞENER
                  Gökdeniz gitmek istiyordu biz kalması için konuştuk ama gitmek istediğini söyledi zaten yıldız oyuncu değil. Bana göre yıldız oyuncu konya maçını 3-1 yapan oyuncudur. Gökdenizi Rubin Kazan takımına sattık.
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Kaçış

Türkiye, Gökdeniz Karadeniz'in Rubin Kazan'a transferini FANATİK'ten öğrendi. Ancak asıl bombayı şimdi patlatıyoruz... Karadeniz'de yaşanan bu ayrılığın perde arkasını aralıyoruz.
                    12.3.2008

Türkiye, Gökdeniz Karadeniz’in Rubin Kazan’a transferini FANATİK’ten öğrendi. Ancak asıl bombayı şimdi patlatıyoruz... Karadeniz’de yaşanan bu ayrılığın perde arkasını aralıyoruz. Çünkü Gökdeniz’in vedasında, çok farklı gelişmeler var. İşte gerçek neden: 2006’da Gökdeniz’in aracını kurşunlayanların avukatı yeni yönetime girdi.. Ve yıldız futbolcu gitti.

9 Mart’ta “Gökdeniz, Rusya’ya doğru” başlığıyla verdik flaş gelişmeyi... 10 Mart’ta yönetimin yaptığı zirveyi, 11 Mart’ta da işin bittiğini duyurduk. Türkiye, Gökdeniz Karadeniz’in Trabzonspor’dan ayrılıp Rubin Kazan’a gideceğini FANATİK’ten öğrendi. Ancak şok vedanın perde arkasındaki gerçekleri açıklamak da yine FANATİK’e düştü...

Trabzon-Erzurum hattı
                    Yıl 2006, aylardan Ocak... Trabzon şehri, güne şok bir haberle başladı. Kentin gözbebeği konumundaki Trabzonspor’un ve milli takımın iki yıldızının, Fatih Tekke ile Gökdeniz Karadeniz’in otomobilleri kurşunlanmıştı. Haber çabuk yayıldı ve olayla ilgili bir çok dedikodu kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Kısa süre içinde failler bulundu. Tutuklanan şahıslar, daha sonra Erzurum’daki cezaevine yollandı.

Mahkemeden yönetime...
                    Mahkeme süreci başladı. Sanıkların avukatlığını üstlenen Ali Sürmen’in bir duruşmada, “Asıl azmettirici Gökdeniz Karadeniz’dir” sözleri ortalığı karıştırdı. Ancak asıl bomba, Trabzonspor’un son genel kurulunda yaşandı. Sadri Şener’in başkanlığa geldiği bu kongrede yönetim kurulundaki bir isim dikkat çekiciydi: Ali Sürmen... Mahkemede kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Sürmen’in, şimdi futbol oynadığı kulüpte yöneticisi olması, Gökdeniz’i hayli husursuz etmişti.

Kulüp anlaştı ve gitti
                    Yakın çevresiyle bu sıkıntısını paylaşan Gökdeniz Karadeniz, bu şartlarda Trabzonspor’da kalamayacağına da karar vermişti. Bu arada Rubin Kazan, Zenit ve Satürn’ün transfer ısrarı da sürüyordu. Trabzonspor Yönetimi, Rubin Kazan’ın yaptığı 8 milyon 900 bin Euro’luk öneriyi kabul etti. Gelişmeleri değerlendiren Gökdeniz Karadeniz de Rus kulübüne direkt ‘evet’ dedi...
                    BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Bu arada Taka gazetesinde İhsan ÖKSÜZ'ün köşe yazısını eklemek istedim eklendiyse kusura bakmayın ama özellikle son iki paragraf. Hala daha futbolu çok iyi biliyorum. benden iyi kimse bilmez. bu adam ne işe yarar diyenlere

Öncelikle “satmak” kelimesini mecazi anlamda kullandığımı ifade edeyim; çünkü hiçbir insan “mal” değildir. Burada doğru ifade “transfer” olmalıdır ancak, her türlü değerin ayaklar altına alındığı günümüzde bu inceliği kavrayacak kaç kişi olduğunu da merak etmiyor değilim…

Gelelim sadede… Evet, Trabzonspor’un elinde kalan bir iki değerli ve yıldız futbolcudan biri Gökdeniz Karadeniz’in, önce el altından satılması için basına bilgi sızdırıldı! Takımın ligdeki kritik pozisyonu olmasa, belki daha önceden de satılmış olacaktı! Bu işler böyledir. Nasıldır bu işler? Şöyle:

Basında kendinize yakın bulduğunuz kişilere ya zarf atarsınız, ya da bir şeyler ima edersiniz. Hoş etmeseniz de onlar sizi anlar! Çünkü yola birlikte çıkılmıştır. Belki de karar aslında “sizindir!” Siz derken basını kastediyorum! Mesela Fatih Tekke’nin “satışı” vardır! Niye satılmıştır? Çünkü, Fatih Tekke “Eğer beni şimdi satmazsanız, sezon sonunda kulübe beş kuruş kazandırmadan gi-de-ce-ğim!” dediği için!!! Acaba öyle mi? Bilemeyiz. Çünkü her iki taraf da razı ise, gerçeği hiç kimse, hiçbir zaman bilemeyecektir.

Şimdi aynı senaryolar yazılıyor. Nasıl mı? Önce Gökdeniz’e taliplerin olduğu basına el altından pompalanıyor. Peki Gökdeniz’e talip olanlar bunu basın yolu ile mi yapıyorlar? Yani Gökdeniz’i transfer etmek isteyen kulüpler, bunu basından mı istiyorlar? “Nasıl olur transfer mevsimi bitmedi mi?” demeyin! Rusya’da henüz bitmemiş!!!

Ortada bir samimiyetsizlik olduğu kesin… Gökdeniz gitmek istiyor olabilir, yönetim de satmak… Bunu adam gibi deklere etmenin sakıncası ne? Şundan korkuluyor her halde: Yerini dolduramayız! Takım daha kötü giderse tepkilere nasıl karşı koyarız?

Evet efendiler! Gökdeniz’i satabilirsiniz. 33 yıldan beri şunu söylüyorum: Dünyada değil hiçbir futbolcu, vazgeçilmez tek kişi bile yoktur! Trabzonspor’dan kimler geldi kimler geçti? Geçmişte Şenol, Turgay, Necati, Kadir, Cemil, Ali Kemal, Hüseyin, Bekir, Necmi, Serdar, Güngör, Osman Denizci, İskender Günen, yakın geçmişte; Hami, Ünal, Ogün, Şota, Abdullah, daha dün gibi Fatih Tekke!!! Bunlar aklıma ilk gelenler… Peki sorarım size: Hangisinin yeri dolduruldu?

Zorlanmayın canım: Cevap basit: Hiçbirinin yeri doldurulamadı…

Şimdi Gökdeniz satılmak isteniyor! Belki danışıklı dövüştür! Belki arada benim gibi birkaç kişi ezilip büzülüyordur. Niye? Çünkü, ben Trabzonspor’un daha iyi olmasını, elde kalan bir değerini de kaybetmemesini, sıradan olmamasını istiyorum da ondan… Ben safım ya, ne olduğunu anlamıyorum!

Ah canlarım benim! Hani yıldız satmayacaktınız? Bizzat başkan Sadri Şener, “Futbolcu gitmek isteyebilir. O zaman yönetici niye vardır?” diyordu? Yoksa Gökdeniz yıldız değil mi? Değilse bu kadar parayı ona niye veriyorlar? Trabzonspor oyuncu satarak hiçbir yere varamaz. Gökdeniz’den alacağınız para 10 milyon avro olsun, bu para neyin üstünü örtecek? Fatih’ten alınan para ne işe yaradı? Eğer Gökdeniz gibi bir oyuncu almaya kalksanız, kaç milyon avro vermeniz gerekecek? Sonra Trabzonspor ticarethane midir? Sadri Şener yönetimin en büyük planı ve önceliği Gökdeniz’i satmakmış demek!

Gökdeniz Türk futbolunda elde kalmış birkaç değerden biridir. Geçmişte yaptığı hatanın bedelini de ödemiştir. Haklarında bir sürü söylenti olanlar ise hala devam ediyorlar! Buna ne derseniz?

İnsan vazgeçilmez değildir. Allah korusun Gökdeniz’in başına bir iş gelse de futboldan kopsa, “kader” deriz ve yapılacak bir şey de kalmaz. Ama bu öyle değil… Bu farklı… Dün Fatih Tekke’nin satılmasından duyduğum endişelerin tümü de gerçekleşmiştir. Fatih’in satışı yanlış bir karardı. Alınan para ne kadar büyük olursa olsun… Şimdi de Gökdeniz’in satılması aynı şekilde büyük hata olacaktır. Ve bu hatanın bedeli de ağır olur. Çünkü yerini dolduramayacaksınız. Yarınlarda inşallah tribünlerden “Gökdeniz’i satanı biz de satarız” uğultusu duyulmaz…

Böyle durumlarda söylenecek çok şey var. Ama, insanın nutku tutuluyor. Trabzonspor yeniden yapılanacakmış! Gökdeniz’i, belki Hüseyin’i de elden çıkararak mı? Bazı aklı evveller Gökdeniz’le birlikte Hüseyin’in de promosyon olarak verilmesini şiddetle arzu ediyorlar! Vah turp kafalılar, vah küçük beyinliler… Yarın Gökdeniz’i de, Hüseyin’i de çok ararsınız… Aradığınız zaman eğer yaşıyorsam, bunları size hatırlatırım… Belgeli olarak… Hiç merak etmeyin… Çünkü herkesin yaptığı arkasından gelir…

Galiba en iyisi “şairler sultanına” kulak vermek… Ne demişti üstad Necip Fazıl? “Durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak…!!!” Cadde çıkmaz yol olduğu zaman her şey bitmiş olacak… Heyhat…
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Allah yolunu , bahtını açık etsin.Umarım bu takımın şampiyonlık gecesinde Kaptan Fatihle beraber sen de orada olursun.

Yorum

• hayırlısı olsun ne demek düşer bize
                          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Hayırlı olsun.Gitmek isteyeni zorla tutamayız.

Yorum

• bu kadar olur artık. başka bişeyt demiyorum. Trakya tv de şimdi söylediler. gökdeniz karadenizin trabzonspordan gitmesi susurluk olaylarını aratmıyor diyor.
                              hala akçabat başkanı mahkemeler onları sayıklıyorlar. birde kanalın sahipleri trabzonlu

sadri şenerede gökdeniz beni suç örgütlerinin yanında benden haraç isteyenlerin yanında suçlu gösteren kişiyle (ali sürmen) aynı ortamda futbolculuk yapamam dedi. ve haklı bencede

Yorum

• Gökdeniz resmen Rubin Kazan'da

Trabzonsporlu Gökdeniz, Karadeniz'in Rus Kulübü Rubin Kazan'a transferi resmiyet kazandı.

Bir süredir yapılan görüşmeler sonrasında, Rus Kulübü ile 8 milyon 700 bin avroya anlaşan bordo-mavililer, bu akşam saatlerinde teminatın da kulübe ulaşmasının ardından transfere onay verdi.

Rus Kulübü yöneticileriyle bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 5 yıllık sözleşme imzalayan Gökdeniz, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
                                Gökdeniz, çok duygulandığını ve fazla konuşamayacağını belirterek, "Trabzonspor'da, futbol yaşantıma başladım. Bundan sonra futbol hayatımı yurt dışında devam ettireceğim. Benim adıma hem çok sevindirici hem çok üzücü bir durum. Çünkü çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum" dedi.

Gönlünün Trabzon'da kaldığını ifade eden Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Transferin çok fazla sağa sola çevrilip tartışma konusu yapılmasını istemiyorum. Bu transfer, hem Trabzonspor, hem de Gökdeniz'in menfaati doğrultusunda gerçekleşen bir transferdi. Taraftarları çok özleyeceğim. Onları çok seviyorum. Takım arkadaşıma, hocalarıma, başkanlarıma, geçmişte çalıştığım herkese çok teşekkür ederim."

Kulüp Başkanı Sadri Şener'in (Gökdeniz, yıldız değil) biçimindeki açıklamasına ilişkin olarak da Gökdeniz, "Başkan benim babam gibidir. Ben onun çocuğu gibiyim. Polemik yaratacak şeyler söylemek istemiyorum" dedi.

Gökdeniz, bir Rus kulübünü tercih etmesinin nedeni konusunda ise "Kulübüme çok para kazandırarak gitmek istedim. Bonservisimi alıp Avrupa Kulüplerine de gidebilirdim" diye konuştu.

Gökdeniz, Rubin Kazan'ın Antalya kampına yarın sabah katılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak:ligtv.com.tr
                                En son antagonist tarafından düzenlendi; 12.03.2008, 19:43.

Yorum

Çalışıyor...
                                X