Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    NURİ=SADRİ
    SADRİ=NURİ
    NURİNİN YÖNETİMİ=SADRİNİN YÖNETİMİ
    NURİ+SADRİ+NURİ YÖNETİMİ+SADRİ YÖNETİMİ-TRABZON=trabzonspor lig A
    aynen katılarak teşekkür ediyorum ve bir soru ekliyorum..

Bizim ne aziz gibi bir başkanımız olacak???

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun,dilerim Gökdeniz Rusya'da istediklerini gerçekleştirir.Gökdeniz TS'da misyonunu tamamlamıştı zaten,satışıyla beraber takımına önemli bir maddi kaynak aktarımıyla yine faydalı olmuştur.

Bir çift lafta yönetime;Göreve gelmeden önce ''Biz yıldız satmayacağız,yeni yıldızlar alacağız'' diye iddialı laflar edip daha sonra 9 milyon euro aldığınız topçu için '' O yıldız falan değildi'' şeklindeki açıklamalar futbolcuyu değil açıklama yapanları yaralar.TS başkanına bu türlü açıklamalar yakışmamıştır.
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak fatih28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar henry gittiginde arsenal biter dediler ama aksine arsenal suanda en iyi sezonlarindan birini yasiyor. rakip takim trabzonu yenmek için gökdenizi kitilemenin yeterli oldugunu biliyorlardi. simdi ise umarim trabzonspor takim daha fazla takim oyunu oynayip basarili olabilir. ayrica transfer politikan dogru ise lyon gibi yildizlarini sattikça büyürsün
        Güzel kardesim, ben takimlarin kadrolarindan bahsetmiyorum ki. demek istedigim su söyle bir etrafina baksan, gökdenizden gelen parayla seneye sampiyonluga oynayacak kadro kurabilirsin. lyon ve arsenal birdenbire bu duruma gelmedi. adamlar kulubun bir kurusunu bile degerlendirdiler. kayserinin bütçesi trabzon kadar yok, ama herkesin bildigi oyunculari transfer edip son yillardaki durumlari ortada. trabzon taa hami zamanindan beri transferden iyi para kazandi. bu paralari degerlendirseydik acaba nolurdu ?

Yorum

• bakin herkes trabzonsporda hizmet etmis baskanlara saygili olmak zorundadir eksik ve hata bulmak kolaydir ama sonuc yok gecmise kufrederek biryere varamayiz M.A.Y da Sadri senerde eski baskanlarda bizden daha iyi kulubu dusunuyorlar .bence gokdeniz gibi futbolcuyu biz para ile satin alamayiz emsalsiz kaliteli bir topcuydu Fatih tekke gibi ve deli paraya gitti kendisine tesekkur ediyoruz ve bunu satan yonetime eger sattiysan alternatifinin hazir olduguna inaniyorum(. Ersun yanalin Selcuk aski var). Birde bence herkes kendine bir bes yil sampiyonsuzluga hazirlasin bakin bu futbolcular satiliyorsa zaten sampiyon olamassin olmakta istemiyorsundur senin amaci gunu kurtarmaktir sattiklarimiza bakin ne dedigimi anlarsiniz. Trabzonsporun kaderi boyle yazilmis sen cagdasa verdigin paraya bir bak ve anla artik kimse trabzonsporumuzada gelmek istemiyor gelmeleri icin essek yukuyle para verdik bu parayi alan 5-6 futbolcunun tek vasfi daha once bizansa hizmet etmis yada ordan yalandan teklif almis olmalaridir biz bu adamlari alarak ne yazikki uzun vadede gokdenizi fatihi sirp stepanovu sattik sirf bu ise yaramaz belki yarar gurup icin .ya celonun trabzondan aldiklari toplami stephanovun satisindan alinan paradan fazladir . biz junun borcu ve ona verilecek para karsiligi fatihi verdik. yani kardesim elindeki iskeleti koruyamiyorsun hukumet gibi para eden kamu mallarini satiyorsun yine devlet ondan vergisini alacak bize sadece teselli o bizde oynuyordu. Eski yonetimden memnun olmaniz icin tek sebeb ersan martini kakalamasidir
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlkokul 1 Türkçe:
            -Sat nuri sat,nuri iyi sat,sat nuri sat.
            -Sadri sende sat,haydi sadri iyi iyi sat.
            -Sat sadri sat.

Yorum

• İlk olarak cableTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu takım; "Senin kimliğinde sırf Trabzon yazıyor diye bu takımda oynayabileceğinimi sandın ya da burasını babanın çiftliğimi zannediyorsun" diyen birisi olmadığı için bu halde...

GİDENE KAL, KALANA GİT DEMEM!... ÖYLE Bİ DERİM Kİ.....!!!

Belki sen dersin ama sahaya çıkıp sen oynarsın artık.Yahu zorla güzellik olur mu?Adam gitmek istedikten sonra onu tutsan ne fayda? Göndermezdim, satmazdım, etmezdim demeyle olmuyor!...Futbolcularında hakları mevcut, unutmayalım!

Birşeyler biliyorsanız yazınız, bilmiyorsanız atıp tutmayınız.Gökdeniz'in yaşının 28 olması aynı zamanda ona farklı bir hak kazandırıyor! Nedir bu hak? Öncelikle bu konuya kafa yorun, yok o da gitti kim oynayacak? gibi saçma sapan şeylere takılmayın.Elbet sahaya 11 kişi çıkacağız.Birileri çıkıp oynacak ama Gökdeniz ama başkası farketmez...

Gökdeniz isteseydi 1 milyon doları getirir, yurt dışında istediği takıma gidebilirdi.Hiç bir zaman kişiler, futbolcular v.s. kurumun önüne geçemezler, geçmemeli!!!...Şimdi konumuza dönecek olursak aşağıya yazacağım şeyleri iyi okumanızı rica ediyorum.Bu konuda daha önce milliyet'in internet sayfalarında okuduğum bir konuya sizlerinde dikkatini çekmek istiyorum!

Uluslararası Spor Mahkemesi (CAS) 12 yıl önce futbolcular lehine verdiği transfer olabilme hakkına bir yenisini daha eklemişti. CAS, İskoçyalı Andy Webster adındaki futbolcunun 2006 yılında ülkesinde oynadığı Heart of Midlothian takımından İngiltere ekibi Wigan Athletic'e transferinde haklı olduğunu açıklamıştı. CAS, o zaman 26 yaşında olan Webster'in sözleşmesi olmasına rağmen bonservis ücretinin piyasa değerine göre değil, futbolcunun yılda kazandığı ücrete göre hesaplanacağını bildirmişti. İngiliz kulübünün sadece futbolcunun sözleşme sonuna kadar kazanacağı parayı Webster'in eski kulübüne ödemesini de kararında belirtmişti. CAS bu kararın Dünya Futbol Federasyonu FİFA'nın kurallarının yer aldığı paragraf 17. deki 1. maddeye göre verildiğini açıklamıştı. Bu paragrafa göre ''bir futbolcu üç yıl futbol oynadığı takımından istediği zaman başka bir ülke kulübüne transfer olabiliyor. Transfer olan futbolcunun ise yeni kulübüne imza attığı tarihten iki yıl sonra ise en az 28 yaşında olması gerekiyor. Transfer izni ise sadece başka bir ülkeye transferinde verilecek''

KARAR NEYİ İÇERİYOR?

Bu karara göre takımları ile uzun süreli futbolcuların, sözleşme süresi ile yılda kazandıkları ücretin çarpılarak bonservis bedeli belirlenecek. Bugüne kadar ise, bir kulüpte anlaşması olan futbolcu, kendisi ve takımının istemesi durumunda takım değiştirebiliyor, eğer sözleşmede belirli bir meblağ ve şartlar yer almıyorsa, takımı tarafından bonservis bedeli belirleniyordu. Bu istenilen bonservis bedeli üzerinde pazarlık yapılarak anlaşma yoluna gidiliyordu.

Webster örneğine geri dönecek olursak;Webster'in eski kulübü Hearth of Midlothian, İngiliz Wigan kulübünden 5 milyon Euro talep ederek FİFA'ya başvurmuştu. FİFA ise 4 Nisan 2007 tarihinde verdiği kararında futbolcunun sözleşmeyi bozduğu için 840 bin euro ile cezalandırmıştı. Bu karara itiraz eden İskoçyalı futbolcu Webster'in CAS'ın verdiği karara göre eski kulübüne sadece sözleşme bitesiye kadar alacağı 200 bin Euro ödeyecek.

CAS'ın verdiği karara öfkeli olduğunu vurgulayan FİFA Başkanı Joseph Blatter," Bu karar futbolculara büyük serbestlik ve haklar getirdiği için futbol dünyasına büyük zararlar verebilir. Özellikle menajerler bu durumda büyük kazançlı olacaklar" açıklamasını yaptı. Blatter, "Futbolcular, sözde bir zafer elde ettiler. Uzun vadede bu zafer, onların aleyhine olabilir" dedi. Hamburg menajeri Ditmar Beirsdorfer," Bu karara göre bonservis ücretleri düşecek. Fakat futbolcuların yıllık kazançları ise yüksek meblağlara çıkacak"

ÖRNEK OLARAK:

Hamburg'tan sezon başında İspanyol Valencia'ya gitmek isteyen Rafael van der Vaart'ın, kulübünün 20 milyon Euro talep etmesiyle transferi gerçekleşememişti. 2010 yılına kadar van der Vaart ile sözleşmesi bulunan Hamburg'un futbolcularının 2008 yılında Almanya dışı olası bir takım değiştirmesi durumunda CAS'ın yeni kararına göre sadece 4 milyon Euro isteyebilecek. Yani, yılda 2 milyon Euro kazanan van der Vaart'ın 2010 yılına kadar süren sözleşmesi süresi olan iki yıllık kazancının bedeli olan 4 milyon Euro.

2010 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunan ve yılda 8,5 milyon Euro kazandığı belirtilene Ronaldinho'nun 2008 yılı içinde takım değiştirmek istediğinde yeni kulübü 17 milyon bonservis bedeli ödeyecek.

Bizdeki Vugrunec ve Lange örneklerinide yazmama gerek var mı?Gökdenizde böyle mi yapsaydı daha iyi olurdu? Gitmek istiyorum diyen bir adamı siz nasıl tutacaksınız?Hadi tuttunuz! bu adamdan nasıl fayda sağlayacağız?
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Badaloğlu;

Bizim genellikle üzüntümüz Gökdenizin yerine yeni bir yıldızın alınıp/yetiştirilememesi durumuz..

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Badaloğlu;

Bizim genellikle üzüntümüz Gökdenizin yerine yeni bir yıldızın alınıp/yetiştirilememesi durumuz..
                  ne biliosun guzel kardesim...bekleyelim gorelim napacaklar bakalım...beklediklerimiz olmazsa o zaman eleştirelim...

Yorum

• Bilmiyorum değinildi mi ama; Gökdenizi 9.8 Milyon Euro'ya satmışız. Ancak Gökdeniz'in alacakları düşüldükten sonra elimize geçecek net para 8.7 Milyon Euro imiş..
                    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak dimentio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne biliosun guzel kardesim...bekleyelim gorelim napacaklar bakalım...beklediklerimiz olmazsa o zaman eleştirelim...

valla daha önceki beklentilerimizin hiçbiri geröekleşmedi aksine kadro daha kötüye gitti.

inşallah beklentilerimiz gerçekleşir de biz de kimseyi eleştirmeyiz..

Yorum

• 9 milyon gökdenizden 6 milyon euroda genel bütçemizden ayırsak etti 15 milyon euro akıllı bir politika izlenirse iyi bir takım kurulur nokta atışı yapmak çok önemli artık şu dkdan sonra

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilmiyorum değinildi mi ama; Gökdenizi 9.8 Milyon Euro'ya satmışız. Ancak Gökdeniz'in alacakları düşüldükten sonra elimize geçecek net para 8.7 Milyon Euro imiş..
                          Yok arkadaşım öyle değil.Rubin Kazan ile anlaşılan rakam 8.7 milyon euro.Gökdeniz'in alacaklarını bunu üstüne ekleyerek 9.8 milyon euro getirimiz olacak şeklinde bir açıklama oldu.Yani Gökdeniz'e bundan sonra vermeyeceğimiz paralar ilave edilerek böyle bir hesap çıkarılmış.Ne kadar doğru bir hesap diye sorma ben doğru bulmadım.
                          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• ilk icraat hocayı sorgulamak, yerine ikame edeceği adama aramak..
                            ikinci icraat takımı sıradan olmaktan çıkaran tek adamı satmak..

hmmm....

iyi gidiyor...
                            bi sonraki icraat ne??

merakla izliyorum..

Yorum

• gökdeniz gitti. hayırlısı olsun artık zamanı gelmişti. çocuğun emeklerine yazık bu kadar kazmanın içinde didin dur.bundan sonrası için dengeli bir takım kurulmalı ve ersun hocaya bırakılmalı transfer yok giray şu iyi dedi diye oyuncu alınmamalı. önümüzdeki sezon artık ersun yanal futbolu izlemek istiyorum.

Yorum

• 9.8'in sözkonusu olduğunu sanmıyorum. Ben de yanlış yazdım galiba. Gökdeniz'in alacakları da aradan çıkınca: 9,078. 9,78 değil
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X