Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar konuyla alakası yok ama Kocaelide biraz önce deprem oldu.. Hafifmi ortamı bilmiyorum. Ancak ama iyi sallandık.
    Bilgisi olan var mı ?
    NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
    HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
    BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
    TRABZONSPOR -gameshidze
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Ersen Martin Trabzonspor'a yamuk yapti

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardes Baskanimiz.. o kadar da demek istemedi... Gokdeniz ben gitmek iztiyorum.. Trabzon'a daha yararli olmam derse daha ne desin?... en iyisini demis az bile demis!
        Gokdeniz yildiz degil demeklen ayip etmis yani. Benim icin yildiz futbolcu Konyaspor macini 3-1 kazanan futbolcudur demis. O zaman gitsin ilk doneme baksin Gokdeniz bizim icin kac puan kazanmis.

Yorum

• İlk olarak gameshidze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar konuyla alakası yok ama Kocaelide biraz önce deprem oldu.. Hafifmi ortamı bilmiyorum. Ancak ama iyi sallandık.
          Bilgisi olan var mı ?

Geçmiş olsun abi bir şeyiniz yok ya

Yorum

• İlk olarak bmtr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersen Martin Trabzonspor'a yamuk yapti
            Nasil bir yamuk yapti merak ediyorum?

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ----------------Jefferson------------------
              Emrah-----Stepanov-----Eller----Leeee

Gökdeniz--------Szymkowiak------Musampa
              ----------------Marcelinho----------------
              ------Fatih Tekke------Ersen Martin---------

Sadece Gidenlerden bir kadro kurdum ve bu kadro bizim kadroyu 5-0 yener heralde
              Bence bu Kadro UEFAYI alırdı 2.senesınde

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• O kadroda 7 yabancı var sahada aynı anda

Yorum

• başarılar saha dışındaki bücür saha içindeki dev futbolcumuz

Yorum

• yok Allah şükür ama iyi salladı.. kabus geri döndü zannettim. Allahtan kısa sürdü 2-3 saniye.Uzasaydı durum çok kötü olurdu.herkese geçmiş olsun .Yalova Çınarcık 4,8 imiş.
                    NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
                    HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
                    BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
                    TRABZONSPOR -gameshidze
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• "Çocuğum gibi sevdiğim formam.....!"

Sabahtan beri ağlıyorum hiçbir halta yaramayacağını bildiğim halde!

Oyun hamuru gibi oynadığım kelimelere sahip çıkamıyorum.

Yüreğin gökyüzü kadar temiz,deniz kadar huzurlu...!

Yüreğim karmaşık...!

Seni çok seviyorum.Varlığın yüreğime verdiğin en güzel hediye...Canıma,Trabzonsporuma en güzel armağan varlığın,bu takımı tutuşun...

Nereye gidersen git,takip edecek yüreğim yüreğini.Krapmonlarında tanırken seni,koşuşunu mu özleyeceğim kendine has olan,yoksa gol sevinçlerinin yerini mi dolduramayacağım bilmiyorum.Galiba gülüşün olacak hasretim.Her hafta izlemeyecğim bir ligde oynarken sen,gülüşünü arayacağım gördüğüm her haberde...Bulamasam da,çok iyi yer etti zaten yüreğime o fotoğraf...Unutmayacağım şekilde kazıdım beynime.

İçimi biliyorsun,dualarımı....

...Hasretim kıldan ince,sevdam atomdan ağır....Gözlerim yüreğinin ardına düşmüş....Yani sevdan başımda...!

Seninleyim Gökyüzüm,denizim...Seninleyim!
                      En son 61viya tarafından düzenlendi; 12.03.2008, 21:25.
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökdeniz ne diyor ona soruyorlar neden rusya da avrupadan bir klüp değil?

ne diyor ben klübüme lçok fazla para kazandırmak istiyordum o nedenle rusya oldu diyor yanii gökdeniz biz biraz daha fazla kazanalım diye fransaya falan gidebilecekken rusyaya gitti. Yaptığı büyük fedakarlık. atıyorum Fransız Lille 4-5 milyon euro verecekti gökdeniz gitmek istese gene giderdi. Rusu 8-9 veriyor gökdeniz klübümüz kazansın diye gidiyor.

Sonra çık yıldız değil de başkana hiç yakışmıyor bu hareketi bile gökdenizin ne kadar trabzonspor aşığı olduğunu belli ediyor.
                        gökdenize rubin kazan lillenin verdiğinin yarısını verse gene rubin kazanamı giderdi trabzonspor para kazansın diye. bide buna bakmak lazım. geçecek o ayakları. delikanlı trabzonsporlu burda trabzonsporda kalır. özel sebepleri yüzünden cukkaya gitmezdi.
                        HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• bende kapıyı açıp kaçıyodum az daha.fena yusufa bağladım.
                          ama kısa sürdü.neyse geçmiş olsun istanbullulara
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• hayirli ugurlu olsun ne diyelim.insallah hem trabzonspor hem de gökdeniz icin güzel olur.dün yaptigim yorumlarda gökdenizin su anda satilmasina karsi oldugumu belirtmistim.bugün gökdenizin yaptigi aciklamalardan sonra kendisinin de bu transferi cok istedigini düsünüyorum.trabzonspor gökdenizi her zaman satardi.gökdeniz sözlesmesini uzatmasaydi ,ki sanirim pek niyetli degildi bedavaya da gidebilirdi.bu acidan bakarsak gökdenizden gelen parayla en az 2 üst düzey futbolcu almamiz gerektigini düsünüyorum.aksi halde bu yönetimin albayrakdan bir farki kalmayacaktir.hatta daha beter olacaktir...
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• hasar varmi arkadaslar ? gecmis olsun yaw
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hasar varmi arkadaslar ? gecmis olsun yaw
                                yok zaten azdı.ama kocaelindeki arkadaşları bilmiyorum tabiki
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Çalışıyor...
                                X