Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
takıma çok katkısı oldu gökdenizin avrupadada gönlümüz ondan yana.futbol hayatı boyunca trabzonda kalsa zaten hiç tecrübesi olmazdı.trabzona vereceğini verdin güle güle.
Gökdeniz ne diyor ona soruyorlar neden rusya da avrupadan bir klüp değil?
ne diyor ben klübüme lçok fazla para kazandırmak istiyordum o nedenle rusya oldu diyor yanii gökdeniz biz biraz daha fazla kazanalım diye fransaya falan gidebilecekken rusyaya gitti. Yaptığı büyük fedakarlık. atıyorum Fransız Lille 4-5 milyon euro verecekti gökdeniz gitmek istese gene giderdi. Rusu 8-9 veriyor gökdeniz klübümüz kazansın diye gidiyor.
Sonra çık yıldız değil de başkana hiç yakışmıyor bu hareketi bile gökdenizin ne kadar trabzonspor aşığı olduğunu belli ediyor.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
hayırlı olsun biz ts taraftarı olarak bize bence borcunu ödedi,lulübede
satışı hemde çok iyi paraya güzel,baskanı yıldız değildi açıklması bence baskanın tepkilerden çekindiği için söylediği söylem,gökdeniz Ts takımının tek yıldızıydı oda gitdi,şimdi yıldız mıldız yok,
bu arada huseyinede 4-5 milyon avroluk teklif verirlerse o da gitsin derim,çünkü oda artık bu saatden sonra takıma faydalı olamaz,hem kendisi içinde iyi olur,
Güle Güle ismi güzel futbolu güzel,GÖKDENİZ KARADENİZ,
son 2 senede giden oyuncuları düşündükçe kahroluyorum.
Fatih,Syzmkowiak,Musampa,Eller,Ersen Martin,Murat Ocak,Ali Güzeldal,Gökdeniz,Stepanov,Marcelinho...
Kadronun içine nasıl edilir,çok açık bir örnek işte..
kardes Baskanimiz.. o kadar da demek istemedi... Gokdeniz ben gitmek iztiyorum.. Trabzon'a daha yararli olmam derse daha ne desin?... en iyisini demis az bile demis!
haberin yani bu transferin saka olmadigini okuyunca aynen Avatarindaki gibi bakmisimdir herhalde.
Yorum