Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz yıldız değil"

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Lig TV'nin lokomotif programlarından biri olan Futbol Gündemi'ne katılarak Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
    "Gökdeniz benle bir görüşme yaptı. Kendisi bana, 'Trabzonda kalmak istemiyorum. Burada size faydalı olamam' dedi. Bunun üzerine teklifleri değerlendirmeye aldık ve piyasa şartlarındaki en iyi teklif olan Rubin Kazan ile görüşmeye başladık. Kendilerinden sekiz milyon yedi yüz bin avroluk bir teklif geldi. Bunun dışında sezon sonuna kadar olan alacaklarını da Rubin Kazan karşılayacak.

"Trabzonspor büyük bir kurumdur. Gökdeniz gider, yeni bir Gökdeniz gelir. Trabzonspor hiçbir şey kaybetmez. Gökdeniz yıldız değildir. Yıldız futbolcu 1-0'dan maçı çevirebilecek olan kişidir. Gökdeniz sadece iyi bir futbolcudur. Gökdeniz Beşiktaş maçında sahada olmayacak; ama başka Gökdeniz'ler sahada olacak"

Şener son olarak da transferin yarın netleşeceğini belirtirken, Nisan ayında 3-4 tane futbolcunun Trabzon kadrosuna katılacağını söyledi.

(Ligtv.com.tr)

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sadri başkanın açıklamasına göre gökdeniz :ben artık trabzonda duramam gerçek oyunumu sahaya yansıtamam,deplasmana gittimiz zaman aklım ailemde kalıyor ,trabzonda yaşayamam gitmek istiyorum diye demeç verdi.başkanda hayır gidemessin satmayacağım seni desede gökdenizin fikri hala daha değişmedi,başkanda paf takıma yolayıp sezon sonunu beklemektense en yüksek fiyata sattı,burada başkanın yapacağı hiç birşey yok ,adam oynayamam dedikten sonra el mahkum oluyor,

gelelim bu satışın ince noktalarına
      1.gökdenizin bu kadar çok ısrarlı olmasının altında ne var,acaba bu kurşunlama olaylarından sonra yine tehditmi alıyor
      2.tehdit almıyorsa neden sadri şener yönetimini bekledi
      3.bundan 20 gün önce ayrılacağım dedi,
      4. şuda bir gerçekki fatih ve gökdenizin rusyaya gitmesi tesadüfmü

sorula böyle devam eder
      ben gökdenizin bu kadar ısrar ettigine inanmıyorum
      İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• sizlere bi soru sormak istiyorum içinizde 25 yaşında veya altında olan şampiyonluk yaşamayan arkadaşlar bizler şampiyonluk görebilecekmiyiz.
        yillarca kahrolsak dertten kederden,bilsekki kellemiz kopar bedenden.ASKIMIZ harbiden hemde derinden.A S L A vazgecmem TS´em den!!!

Yorum

• Baskan yapdigi aciklamalar ile kendisini aklamaya calisiyor.
          Bizi hepden SAFDIRIK sandi galiba :-((
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Gökdeniz Karadeniz bana göre de yıldız değildir.Ait olduğu kulübün değeriyle örtüşmeyecek hareketlerde bulunmuş biri benim için yıldız değildir.
            keyif adamı ..

Yorum

• Gökdeniz'in yıldızı o kadar ışık saçıyor ki galiba sayın başkanın gözleri kamaştı.ve gerçek bir yıldızı göremedi.
              taraftar o yıldızı gördü ve her zaman görecek.
              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak itsmylife tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gökdeniz yıldız değil"

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Lig TV'nin lokomotif programlarından biri olan Futbol Gündemi'ne katılarak Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
                "Gökdeniz benle bir görüşme yaptı. Kendisi bana, 'Trabzonda kalmak istemiyorum. Burada size faydalı olamam' dedi. Bunun üzerine teklifleri değerlendirmeye aldık ve piyasa şartlarındaki en iyi teklif olan Rubin Kazan ile görüşmeye başladık. Kendilerinden sekiz milyon yedi yüz bin avroluk bir teklif geldi. Bunun dışında sezon sonuna kadar olan alacaklarını da Rubin Kazan karşılayacak.

"Trabzonspor büyük bir kurumdur. Gökdeniz gider, yeni bir Gökdeniz gelir. Trabzonspor hiçbir şey kaybetmez. Gökdeniz yıldız değildir. Yıldız futbolcu 1-0'dan maçı çevirebilecek olan kişidir. Gökdeniz sadece iyi bir futbolcudur. Gökdeniz Beşiktaş maçında sahada olmayacak; ama başka Gökdeniz'ler sahada olacak"

Şener son olarak da transferin yarın netleşeceğini belirtirken, Nisan ayında 3-4 tane futbolcunun Trabzon kadrosuna katılacağını söyledi.

(Ligtv.com.tr)
                ya ben bi tane büyükşehir maçını hatırlıyorum bu adam bizim maçlarıdamı izlemio

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Gökdenizin satılması olayından Ziyade Başkanın YAPTIĞI SAÇMA SAPAN AÇIKLAMA OLAYINA TAKTIM.
                  GÖKDENİZ YILDIZ DEĞİLDİR.gibi saçma sapan bir açıklama yapan başkanı kınıyorum.
                  Ne gerek var kardeşim buna bu ne saçma bir açıklama,Ne gereksiz ve haksız bir açıklama,
                  Ey sadri Şener Son 2 yılın Maçlarını al evinde İzle Gökdeniz Kaç maç kurtarmış,bir bak.Gökdeniz olmasa idi belkide Küme düşmüştük.
                  Bu gereksiz açıklamalar sana ne kazandırdı.
                  Aslında Yaşlı insanlardan Tapuda satış yapabilmesi İçin kağıt istiyorlarya Bizimde Trabzonspora başkan oalcak insanlardan kağıt istememeiz lazım galiba.
                  Ben Sadri Şeneri kesinlikle Yaptığı saçma açıklamadan dolayı affetmiyorum.
                  Camiadan ve Gökdenizden özür dilemeli.
                  Madem Gökdeniz Yıldız değil neden Okadar Çok paraya sattın.
                  ŞENER ÖZÜR DİLEMELİ.

Size aynen katılıyorum abi..
                  Başkan çıkıp bu sözünden dolayı özür dilemeli!!...

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yahu birisibana "bu bir şaka" desin.
                    gerçekten delireceğim.

bu bi şaka

değil !!
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Posterini duvarlara asacağımız futbolcu kalmadı Trabzonspor'da...
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Trabzonspor Başkanı, Gökdeniz ile ilgili sert konuştu

Yunus Emre SEL/TRABZON (DHA)

Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'a transferi büyük ölçüde kesinleşen Gökdeniz Karadeniz için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener sert konuştu. "Bir Gökdeniz gider, bin Gökdeniz gelir" diyen Şener, "Gökdeniz'i biz satmıyoruz. O kendisi gidiyor. Her futbolcunun boşluğu doldurulur" diye konuştu.
                        "GÖKDENİZ ISRARLA GİTMEK İSTİYORUM DİYOR"
                        Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin ardından yıldız futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in de Rusya'ya transferi bitmek üzere. Rus kulübü Rubin Kazan'ın 8.5 Milyon Euro'luk teklifine ilk etapta red cevabı veren yönetim, Gökdeniz'in ısrarla gitmek istemesi üzerine teklifi yeniden değerlendirmeye aldı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise, sürekli gitmek istediğini söyleyen Gökdeniz Karadeniz için sert konuştu. Şener, göreve gelirken kesinlikle Gökdeniz'i satma gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, "Rus kulübü bize teklif yaptığında, 'hayır' dedik. Ancak Gökdeniz ısrarla gitmek istediğini söylüyor. Hatta olayı 'Göndermezseniz ben de burada futbol oynamam' noktasına dahi getirdi. Ben de, 'madem o kadar gitmek istiyorsun, getir bir teklif git' dedim. Şu anda da Rus kulübüyle bu konuda görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
                        "TRABZONSPOR BİR FUTBOLCUYA BAĞLI KALMAZ"
                        Şener, Gökdeniz'i kendilerinin satmadığını, futbolcunun kendisinin gittiğini ifade ederek, "Gökdeniz'i gelen teklife rağmen elimizde tutsak bile oynamayacağı için Trabzonspor'a bir katkısı olmaz. Aklı transferde olan bir futbolcu takıma ne kadar katkı sağlayabilir. Transferine izin vermeyip, Gökdeniz'i PAF takıma mı gönderseydik?. Herkes şunu bilmeli ki Trabzonspor gibi büyük bir camia hiçbir zaman bir futbolcuya bağlı kalmaz. Bir Gökdeniz gider bin tane Gökdeniz gelir. Trabzon'daki yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu transfer işleminin bitmesi için çalışmalar yapıyor. Biz de olayın bu noktaya gelmesini istemezdik. Göreve gelirken 'futbolcu satmayacağız' dedik, satmıyoruz da. Çünkü Gökdeniz'in kendisi gidiyor. Bunu da çıkıp kamuoyuna açıklamasını istedim. Biz futbolcu satan yönetim gibi gözükmek istemiyoruz. Gökdeniz basın aracılığı ile camiaya, 'Ben kendim gitmek istiyorum' demeli. Böyle yapması gerektiğini de kendisine söyledim" diye konuştu.
                        "YENİ GÖKDENİZ'LER TRANSFER EDİYORUZ"
                        Şener, Avrupa'da Gökdeniz'in boşluğunu dolduracak ve takıma üst düzey katkı yapacak bir çok futbolcu da izlediğini ifade ederek, "Transfer çalışmalarına hızlı başladık çünkü Trabzonspor gelecek sezon için yapacağı kampa tam kadro ile gidecek. Trabzonspor en geç 1 Haziran'da yapması gereken tüm transferleri gerçekleştirmiş olacak. Ondan sonra da transfer çalışmalarına devam edeceğiz ancak kadromuz şekillenmiş olacak. İzlediğimiz ve ön anlaşmaya vardığımız futbolcuların hepsi zehir gibi. Gelecek sezon lig başladığında herkes çok kaliteli bir Trabzonspor kurduğumuzun farkına varacak. Yeni Gökdeniz'ler geliyor" şeklinde konuştu.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak lazkopat1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sizlere bi soru sormak istiyorum içinizde 25 yaşında veya altında olan şampiyonluk yaşamayan arkadaşlar bizler şampiyonluk görebilecekmiyiz.
                          evet ben buna canı gönülden inanıyorum ama önce yıldız olmayanları satıyoruz ki ferhatlar mustafalar umutlar jkalsın ondan sonra keşin sampiyonuz

Yorum

• İlk olarak lazkopat1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sizlere bi soru sormak istiyorum içinizde 25 yaşında veya altında olan şampiyonluk yaşamayan arkadaşlar bizler şampiyonluk görebilecekmiyiz.
                            şahsen ben şampiyonluk göreceğimize inanmıyorum..

ama herkes benim kadar umutsuz olmayabilir..
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• Simdi aciklamalarini okudum ve Hak veriyorum.
                              Gökdeniz Kulübümüzü Tehdit edemez!
                              Böyle Vefasizlik olamaz!
                              Bu Konuda Sadri Baskan herhalde Yalan söylemiyordur diye düsünüyorum.

Degil Gökdeniz, Ronaldinho dahi kendi Kulübüne Tehdit savuramaz.
                              Söyle cok zengin bir Rus Baskanimiz olsa herhalde Madem öyle Mukavelen bitene kadar Tribünde oturursun ve Futbol Hayatin biter derdi ama bu imkanimiz olmadigi icin satmamiz dogru karardir.

Ayrica anlasdigimiz Oyuncular var diyor. Umarim cok iyi Gurbetci ve Yerli Oyuncular ile anlasmislardir.

Yorum

• bn şampiyonluk görmeden ölmek istemiyorm arkadaş...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
                                X