hacısosman gelse sankım ne edecektı cepınde 5 kurus para yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlis yaptin sadri baskan...simdi diyorum keske haciosmanoglu gelseydi....
Yorum
-
bir oyuncu futbol hayati boyucunca trabzonsporda oynayacak diye bir kuralmi var? adam 28 yasina gelmis.onca senedir avrupada oynamak istedigini söylüyordu.yasadigi olay bunu iki üc sene ertelemis oldu.bu adam kim gelirse gelsin gidecekti.yönetimi bu konuda elestirmemek gerekir.hem 2 senedir takimi sirtliyor dogru ama takim takim olmadiktan sonra bir kac adamin yapacagi ancak 6.ciliga yetiyor.bu sene daha yukari cikamayacagiz.bizim hedeflerimizi hatirlayan varmi? biz gökdenizsizde o hedeflere varmayabiliriz sorun degil.önemli olan gökdenizle fatihle hedeflerimize ulasmakti ama olmadi..simdi yeni bir jenarasyon umarim ilerleyen yillarda cok daha basarili olabilecek bir takim olustururlar
benim icin bu stat projesi ts tv ve gökdenizden gelecek parayi nasil degerlendirecekleri daha önemli..
gökdenizin yolu acik olsun.umarim oda sampiyonluk yasar orda fatih gibi.keske daha iyi bir ligde görebilseydik onlarEn son AyhanPe tarafından düzenlendi; 12.03.2008, 13:19.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer oyuncu satilabilir hic bi oyuncu isterse ronaldinho satilmaz degildir...
FIGO barcelonadan real madride satiliyor----arsenalin sembolu henry satiliyor---marsilya ribery satiyor---beckham satiliyor---manchester u. nistelrooyu satiyor yani daha cok örnek var her oyuncu satilabilir ama yerini doldurmak lazim oda baskana yönetime baglidir onlar transfer yapacak...
gökdenizi sattıysan aynı demiyorum ona biraz yakın ayardaki birini getirebilecek misin??
kimi alacaksın??
gökhan ve m. topuz da gitmek istiyordu..
kayseri sattı mı??
bişeyleri hedefliyorsan ona uygun adamların olacak.. ne yapıp edip elinde tutacaksın..
gökdeniz gittiğinde takım kalitesi olarak son 6-7 sıradaki takımdan bi farkımız kalmayacak..
farkı yaratan tek adamın gökdeniz..
satılabilir mi??
satılır, yerine alternatif birini getirirsen..
getiremezsen sonuç pek iç açıcı olmaz..
fatih satılırken de aynı şeyleri konuştuk.
bedelini bulan futbolcu satılırmış.
satılır..
2 sene sonra tribünler hala f.tekke diye bağırır..
avrupadan gördüğünüz gerçekler buranın gerçeklerine uygun değil..
Yorum
-
Vallaha cok uzuldum ama Ersun hocaya guveniyorum,Bizede Holoskolar,Selcuklarlar Medunalar getirebilecegi dusunup biraz iyimser olmak istiyorum..Insallh hocaya guvenip ona gore transfer yaparlar..Baskan ozevladimiz sunu al dese kimseye sormaz aliriz diyordu,gordunmu baskan oz evladin sana neler yapti,O hirsla sende kafayi yedin adami yildizliktan ettin, Sen sen ol Ersunu harcama bari,Adamin istedigi topculari al o parayla hee seneyede bizden bi cacik olmazsa,Trabzonspor taraftari olarak kafamiza sIKALIM..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya avrupadan bakınca nasıl görünüyor burası??
gökdenizi sattıysan aynı demiyorum ona biraz yakın ayardaki birini getirebilecek misin??
kimi alacaksın??
kayseri sattı mı??
bişeyleri hedefliyorsan ona uygun adamların olacak.. ne yapıp edip elinde tutacaksın..
gökdeniz gittiğinde takım kalitesi olarak son 6-7 sıradaki takımdan bi farkımız kalmayacak..
satılabilir mi??
satılır..
Marcelinhoyu Oyun Kurucu olarak kullanabilseydi ve Umut ile Erseni Forvette oynatsaydi, ayrica Szymekide ortasahada iyi kullanabilseydi kimse Tekkeyi aramiyacakdi.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallaha cok uzuldum ama Ersun hocaya guveniyorum,Bizede Holoskolar,Selcuklarlar Medunalar getirebilecegi dusunup biraz iyimser olmak istiyorum..Insallh hocaya guvenip ona gore transfer yaparlar..Baskan ozevladimiz sunu al dese kimseye sormaz aliriz diyordu,gordunmu baskan oz evladin sana neler yapti,O hirsla sende kafayi yedin adami yildizliktan ettin, Sen sen ol Ersunu harcama bari,Adamin istedigi topculari al o parayla hee seneyede bizden bi cacik olmazsa,Trabzonspor taraftari olarak kafamiza sIKALIM..
Mesela Selcugu alarak ise baslasinRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegokdenız gıtmek ıstıyordu varmı bundan otesi sizce 2 600 e aldıgı halde gıtmek ısteyen bır futbolcu ........... ve de 61 numaralı.. bnce gec kalmişş
Türkiye sartlarinda cok büyük Para. Taraftarin Sevgilisi. 61 Numara.
Bundan vazgecmek kolay olmamali bencede....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih satildikdan sonra bana göre iyi bir Kadro kuruldu ama yanlis kisiye emanet edildi.
Marcelinhoyu Oyun Kurucu olarak kullanabilseydi ve Umut ile Erseni Forvette oynatsaydi, ayrica Szymekide ortasahada iyi kullanabilseydi kimse Tekkeyi aramiyacakdi.
o kadronun ehil ellerde çok daha iyi futbol oynayacağına da..
ama hedef ne??
şampiyonluk mu??
umut ve ersen ile şampiyon olamazsın..
ne kadar uğraşırsan uğraş. olamazsın..
Yorum
-
MAdem öyle Takımda gitmesi gerekenleride göndersinler yeni bir kadro kursunlar,
Artık Takımda Hasan Hüseyin Keçeli ferhat tarzında topçu istemiyorum.
Tekke ve Gökdeniz gittiyse bu takımdan Yattarayıda iyi bir fiyata satsınlar.
Parayı kim veriyorsa versinler. Fenerde olsa versinler.
10 maçta 1 maç faydası olan adamla işimiz olmaz vesselamÖmür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya avrupadan bakınca nasıl görünüyor burası??
kimi alacaksın??
kayseri sattı mı??
satılabilir mi??
satılır..
Mehmet T. icin 11 milyon euro verildi ve seneye mukavelesi bitiyor hep birlikte bekleyelim görelim bu parayi seneye kim vericek diye ?!?! Gökhan Ünal icin de aynisi gercelidir öyle paralar verildigi zaman satacaksin...
Kayserispor satmaayipda sampyion mu olucak verin ikisini büyük paraya alin 5 tane mehmetler gökhanlari...
Gökdeniz satildigi zaman yerini doldurabilirsin okadar zor bisi degildir ama sen taraftarin karsisina alin size yildiz adayi gökdenizin yerine aldik diyemezsin onun icin yildiz olmali...
Fatih tekke heralde bagrirlir neden sen gidip yerlerine ersen martin-umut bulut-cem demir-ergin keles felan alirsan ozaman öyle olur ama gidip cok iyi bi golcü aldigin zaman kimse aklina getirmez örnek tuncay gitti carlos geldi hic bi allahin kullu tuncayi konusmuyor....tabi biz carlosu getiremeyiz ama bizede bu zamana kadar yildizlar gelmistir yine gelebeilir...
ama yerini doldurmazlarsa sonlari albayrak gibi olur bunun da farkindalar yani......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Satılmalıydı, neden ?
1- Yaşı 28 ve önünde fazla bir zaman yok( türkiye için bu böyle!), satılabileceği en iyi zaman şimdi ve bu fiyat.
2- 12 senedir trabzonsporda oynuyor ve artık bazı heveslerin, isteklerin eskisi gibi olmadığı anlaşılıyor ve artık belli bir doyuma ulaşmış vaziyette. Eski istek yok.
3- Yerine gelebilecek, yetişecek yeni gökdenizlerin önünü açmış olacak, ayrıca örnek olacak.
4- Trabzonda yeterince rahat değil( silahlı saldırılar vs) ve konsantrasyonunu etkiliyor bu olaylar.
5- O da artık yurtdışına açılabilmek içiçn son fırsatlarının olduğunun farkında ve gitmek istemekte ( bildiğimiz kadarıyla)
6- Halihazırda aldığı ücret " 2.600.000ytl" ve ödenecek bonservis bedeli 8.7 milyon euro. Yani topladığınız zaman , ortalama "20.000.000ytl" gibi bir para kasamıza girecek. İyi değerlebdirilmesi kaydıyla, yeri doldurulabilir ve ekstra ilşler de yapılabilir.
7- Futbolcu en iyi para ettiği dönemde satılmalıdır, satılabilir. Avrupada bunun bir sürü örneği var.
8- GİTMEK İSTEYENE KAL DENMEZ, DEMEMELİYİZ. BURADA ZORLA DEĞİL İSTEKLE, HIRSLA OYNANIR. TRABZONSPOR'DA OYNAMAK İSTEMEYENİ ZORLA TUTMAYIZ.
Velhasıl, gökdenize verdiği emeklerinden ötürü minnettarı ve Rusya'daki futbol hayatında başarılar dileriz. Orada bizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok.
Yorum
Yorum