Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GÖKDENİZ GİDER AYAK
    NEDEN GÖZYAŞI GÖKTÜ

Başkan Sadri Şener’in sözleri ile yıkılan yıldız futbolcu sadece gözlerinden akan yaşlarla ifade etmeye çalıştı.

Gökdeniz’i ise komşuları teselli etti. Konuşmamakta kararlı olan yıldız futbolcu” Polemik konusu olacak hiçbir konuya cevap vermeyeceğim. Başkanımızın bir bildiği vardır. İçten demediğini biliyorum” diyerek kendisine yöneltilen hiçbir soruya cevap vermedi.

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah askina bunu kim yazdi???? az alkmaar su an ligde 12 sirada az alkmaar derken su anki halimiz az alkmaardan farkli degil yani su anki kadro az alkmaar kadrosundanda farkli degil..
      bize futbolcu lazim bize az'ler, 12 siralar lazim degil.
      Ezikbahçeyi elediği zamanı kastedyor sanırım ve haklı.

Yorum

• yolun açık olsun süper bücür...bakma sen başkanın dediğine senin yerin dolmaz şimdiye kadar trabzonda gidenlerin yeri dolsaydı şampiyonluk için bu kadar beklemezdik ne ali kemallerin yeri doldu,ne necmilerin,ne şenolların,ne hamilerin nede fatihlerin seninki de dolmaz biz biliyoruz...keşke rus liginde 35 puanı -8 averajı olan bir takımda değilde avrupa da görseydim seni tek dileğim buydu...ama sende haklısın avrupada hiçbir takım türk yıldıza bu kadar vermez...neyse artık kabzeyi gol kralı yaparsın sensiz 4 gol atan kabze senle 14 atar herhalde...yolun açık olsun güle güle bücür seni özleyeceğim gözlerim sahada hırsını arayacak sensiz de olur ama nasıl olur bunu zaman gösterecek trabzon bu su akar yatağını bulur bizim yatağımız zaten belli ŞAMPİYONLUK...

Senden son bir isteğim var kardeşim hüseyinide götür.
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Cok Sukur

Trabzonspor degerlerini kimsenin almadigi kadar ayaklar altina alan, ve buna ragmen o formayi giymeye devam eden, kendi sehrinde koruma ile gezmek zorunda kalan, yetenekli ama bir okadar da mentaliteden yoksun, her pozisyonda saga sola el kol hareketi yapan arkadaslarinin motivasyonunu bozan, mevkisinin ne oldugu bir turlu cozulemeyen, 61 numara gibi benim icin onemli bir formayi giymesi gereken son kisi olan sahsiyet nihayet gitti, sukurler olsun!
          Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff

Yorum

• 61’in temsili en önem verdiklerimizdendir. Duygularımızı en kabartan. 61’imizin cesur, bizden yüreklerde, başarılı, güzel insanlarca temsil edilmesi en istediklerimizdendir. Bugünlerde en istediklerimizden bir tanesini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor benim gibi milyonlarca bordomavi yürek. Annem, dostlarım, hemşehrilerim, memleketimizden olmayan ama Trabzonspor efsanesini, masal kahramanını yüreğinin en güzel köşesinde yaşatan bordomavi yürekler. İçimizde hüzün hakim bugün. En içli türküleri haykırmak istiyoruz. Ölümüne.
            Biz başımıza yalnız kaldık yine. Her yer bordomavi ve kan. Yıllardır hüzünlerin en dağlısını, şansızlıkların en beterini, adaletsizliklerin en deli edenini yaşayan biz bordomavili yürekleri ayakta tutan 3 bilemedin 5 değerimizden, duruşumuzdan birini daha kaybettik.
            Evet 61 ‘imizi kaybettik bugün. Gökdeniz Karadeniz’i…

6 ile 1, Gök ve Deniz, Kara ile Deniz.
            Hepsini bir araya getirebilen soyadından referansı ile futbolu oynayan, hırsı dağ, uçurum, barut kokan, hiç reklam yapmadan ekmeğini mağdurlarla paylaşan, gönül alan bir bordo mavi yüreği daha kaybettik. Hüzün içimizde bugün. Çığlıklar sessiz. Duruşumuz onurumuzdan.
            Trabzonsporumuz 61’siz kaldı. Kanatsız. Ruhsuz. Anlamsız.
            Yolun açık olsun GÖKDENİZ. Emeğin, terin, 9 yıl taşıdığın 61 sorumluluğu için bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz sana. Senin de bizim gibi düşündüğünü biliyoruz ve bu nedenle gittiğin Rubin Kazan isimli çok paralı az şöhretli takımında da 61’i onurla, hissederek taşıyacağını biliyoruz.

Bir başka ülkenin, Rusyanın Zenit, Rubin gibi diğer takımlarında da 61 numaralı formaları görerek hastalığımızı gidermeye çalışacağız bizler.
            Başka ne yapabiliri ki! 61’imizi takip etmekten başka.
            YOLUN AÇIK OLSUN KARADENİZ...
            En son zisinoli tarafından düzenlendi; 12.03.2008, 15:18.

Yorum

• Baskan ne sacmaliyor ya, kendini ne saniyor. Gökdeniz yildiz degilmis, alsin ozaman bakalim bir yildiz, Gökdenizden iyisini bulabiliyormu.

Yorum

• gokdeniz de gidiyor ya ne diim..eninde sonunda gidecegini biliordum ama bu yonetim onu kolay kolay satacagına inanmıordum...takımda yıldız kalmadı...yerine gelirmi yenileri Supheli.. ins verilen vaadler sozler bu parayı alınca cabuk unutulmaz...

Yorum

• İlk olarak john_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ezikbahçeyi elediği zamanı kastedyor sanırım ve haklı.
                  eskilere bakacak olursak avrupalara gitmemiz gerekmiyor, 1976 kadrosu lazim bize desin ozaman hakli derim oyle avrupalarla bilmem nelerle orneklerle bir cok ornek ler var.. hakli likla haksizlikla onem katilmiyor bize futbolu futbol diye oynuyan kisiler lazim futbolu bol para kazani;ldigindan oynuyanlar degil zaten maddi durumumuzda ortada biz futbolu para diye oynuyanlari kaldira bilcek bir klub degiliz. yonetimlerde masallah goturen goturuyor hele hele taraftar denen bazilari varki futbolun f sini anlamiyorlar ama Trabzonsporu kendilerine super rand edinmisler...

Yorum

• değerleri ve birbirimizi daha fazla kırmadan lütfen aranızda tartışmalara son verin arkadaşlar ...

Gökdenizi seversiniz sevmessiniz , futbolculuğunu beğenirsiniz beğenmessiniz ancak kim olursa olsun hakaret etme hakkına sahip değilsiniz .

Ben Gökdenizin futbolculuğunu ve hırsını hep beğendim ,,,kazandırdığı için teşekkürler , yolu açık olsun.

sadece diyeceğim ; keşke Zenit e gitseydi,Fatihle sallarlardı orayı
                    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eskilere bakacak olursak avrupalara gitmemiz gerekmiyor, 1976 kadrosu lazim bize desin ozaman hakli derim oyle avrupalarla bilmem nelerle orneklerle bir cok ornek ler var.. hakli likla haksizlikla onem katilmiyor bize futbolu futbol diye oynuyan kisiler lazim futbolu bol para kazani;ldigindan oynuyanlar degil zaten maddi durumumuzda ortada biz futbolu para diye oynuyanlari kaldira bilcek bir klub degiliz. yonetimlerde masallah goturen goturuyor hele hele taraftar denen bazilari varki futbolun f sini anlamiyorlar ama Trabzonsporu kendilerine super rand edinmisler...
                      1976 kadrosu elbette arzulanan kadro. Ona söyleyecek sözümüz yok.

Hatırlayalım; fb alkmaarla maç yapacağı zaman, Alkmaar için genç ve dinamik olduğu söylenmişti. Van Gaal in genç yetenekleri müthiş bir şekilde takıma monte ettiğinden bahsedilmişti. Bizim belirtmek istediğimiz husus da bu. Gökdeniz 28 yaşında satıldı ve yerini genç yeteneklerle ( bkz: Barış Memiş) doldurmalıyız. Olmayacak şey değil hani.

Yorum

• İşte Gökdeniz'in Rubin Kazan'ı12 Mart 2008 / 14:54
                        Herkes Rubin Kazan'ın nasıl bir takım olduğunu ve Gökdeniz'in başarılı olup olamayacağını tartışıyor.
                        Futbol gündeminde bugünlerde Trabzonsporlu Gözdeniz'in Rusya'nın Rubin Kazan takımına transferi konuşuluyor.

Herkes Rubin Kazan'ın nasıl bir takım olduğunu ve Gökdeniz'in başarılı olup olamayacağını tartışıyor.

İşte Rubin Kazan ve Kazan şehri.

Kazan kenti Tataristan'ın başkenti.

Tataristan'ın çoğunluğu Müslüman.

Kazan kentinde de çok fazla sayıda Türk ve Müslüman yaşıyor.

Kazan'da çok sayıda Türk lokantası, Türk kasabı ve Türk okulları bulunuyor. Kazan kenti tarihi camileriyle de Rusya'nın diğer şehirlerinden ayrılıyor.

Kazan'ın Rusya liginde mücadele eden tek takımı olan Rubin Kazan'ı Gençlerbirliğinin eski teknik direktörü Kurban Berdiev çalıştırıyor.

Rubin Kazan geçtiğimiz sezon son maçta Hasan Kabze'nin attığı gol ile ligde kalmayı başardı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu ise Fatih Tekke'li Zenit oldu.

Rubin Kazan'ın defans hattında eski Galatasaraylı Tomas bulunurken forvette ise Hasan Kabze yer alıyor.

Takımda Brezilyalı, Ekvadorlu, Hırvat, Gürcü, Türk, Güney Koreli ve Rus oyuncular bulunuyor.

Rubin Kazan takımı tribünlere Tataristan'da yaşayan Türkleri çekebilmek için Türk oyuncu transferine ayrıca özen gösteriyor.

Rusya Liginde sezon Mart ayında başlıyor ve Kasım ayında sona eriyor.

Gökdeniz'in transferi kesinleşirse önümüzdeki hafta oynanacak ligin ilk maçında
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Gökdeniz'in satılması kesinlikle hayırlı bir olaydır. Her manada. Ancak sorun aynı Fatih Tekke'de olduğu gibi gelen paranın nasıl değerlendirileceğidir. Bu yönetime pek güvenmemeye başladım açıkçası. Gidip o parayı Giray Bulak'ın eline verirlerse ya da borç ödemeye falan kalarlarsa kongre yolu gözükür kendilerine. Sadri Şener ayağını denk alsın. Bu kulüp taraftarın. Kendi şirketini yönetmiyor..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• aslında işin farklı boyutlarıda var.....gökdeniz satıldımı yoksa gitmekmi istedi?son bir kaç yılda şehri terkeden futbolcularımıza bakarsak çıkardığımız sonuç şu olur futbolcular gitmek istiyor....

Yorum

• İşin garipliğine Bakın Yeni yönetim yeni hayaller derken Olan işleri hayretle izliyorum.
                              Benim 11 yaşındaki Oğlum diyorki,
                              "Baba Trabzonsporda Umut,Yattara,Gökdeniz,Barış,Serkan hariç herkesi göndermek lazım."
                              Bizim yeni seçilen ve büyük hedfeler koyan Ve herkesin desteklediği başkan İlk icraat Gökdeniz İle Yolları ayırıyor.Hadi doğrusunu yaptın o gerekiyordu.Giderayak,Gereksiz yere Saçma sapan,
                              GÖKDENİZ YILDIZ DEĞİLDİ ZATEN diyerek zırvalardan seçmeler yapıyor.
                              Şimdi Bu yönetimin 2.icraatı Ersun Hocayı Gönderip,Yerine yerlinin yerlisi Trabzonlu Hoca modeli Yürülüğe Girecek,Bakın Bunu kesin ve net söylüyorum.
                              Herhalde 3.icraatta Yattara gibi Oyuncular takımdan uzaklaştırılıp Gönderilecek,Gelecek sezon kalede Tolga gibi İnsanlarla Şampiyonluğa Oynayacağız diye insanları kandırırız.
                              Sırada Şuan Ersun hoca var buna eminim,
                              Ondan Sonra YATTARA buna emin değilim ama Tahminen söylüyorum.
                              Bana göre Eski Sadri Şenerin yerinde Yeller esiyor.Benim bildiğim Eski Sadri Şener yabancı oyuncular sorun yaşamasın Diye Oyuncuların Çocuklarına Özel Hoca Tutuyordu.Şimdiki Sadri Şener Gökdenizi satıyor,PEŞİNDEN de Zaten Yıldız değildi diye saçma sapan bir açıklama Yapıyor.
                              Malesef Son olaylar beni üzmüştür.
                              Özelliklede Gökdeniz Hakkında Söylenen Saçma sapan söz Başkana Olan inacımı Kaybettirmiştir.Esun Hoca Gönderildikten Sonrada Benim için artık Bitişi ilan edecekler.
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Gökdeniz taraftarlarına bir tavsiyem var...gökdeniz'in geçmişine bakın(şike,fb ile gizli sözleşme,mafya ilişkileri vs.)ondan sonra onu göklere çıkarın.

İbrahim Ege herhalde adam vurduğu için takımdan uzaklaştırıldı.İyi futbolcu olunca, adın gökdeniz olunca, 61 numaralı formayı giyince istediğini yaparsın, olmayınca ipin çekilir.

Geçin bunları...Gökdeniz Trabzonspor'a 1 verdiyse Trabzonspor ona 10 vermiştir.Onun yaptıkalrından dolayı özür dilemesi ve tüm camiaya teşekkür etmesi gerekir.
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

Çalışıyor...
                                X