bunların coğrafya hocası kahrından ölür ya.Türkiye harici her yeri avrupa zannediyor bunlar.cibutiden teklif gelse koşa koşa gidecekler avrupa diye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunların coğrafya hocası kahrından ölür ya.Türkiye harici her yeri avrupa zannediyor bunlar.cibutiden teklif gelse koşa koşa gidecekler avrupa diye.ççç
Yorum
-
İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa lanet olsun aglamak istiyorum haberi duydugumdan beri moralim cok bozuk offf gokdenizimide kaybettik
sinirden ne yapacağımı bilmiyorum...
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbuldan avrupaya
trabzondan rusyaya
burda tartisilmasi gereken baska bir konu daha var. Bakin fatih tekke rusyaya gitti simdi gökdeniz gidiyor ve hedef avrupa deniliyor.
Rusyadan avrupaya nasil gecilecek ? Daha düsük bir miktara direk oraya gecse ?
Yorum
-
İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam iyi para ama gokdeniz gibi bir futbolcuya bu takimi hic yakistirmadim.yani kucumsemek istemem ama keska TRABZONSPORU ispanya veya italya takimlarindan biri icin birakmis olsaydi.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak mselen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz e yeni takımında başarılar diliyorum.Ama bu futbolcunun yeri asla doldurulamaz.
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarıştırılan önemli bir nokta var fatihin yeri doldurulmak istenmedi başkanımız nuri albayraktıSiyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
gelen gideni aratir sözünün bu kadar kisa sürede gerceklesecegini tahmin etmemistim.geldikleri günden beri 2.büyük hatalarina imzayi attilar.ersun yanali tartistirmak ve gökdenizin satisi.gökdeniz yildiz degildir diyen bir baskanin trabzonspora verecegi hicbirsey olamaz.sadri sener cok ama cok kötü bir yolda.benden uyarmasi...."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum