Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunların coğrafya hocası kahrından ölür ya.Türkiye harici her yeri avrupa zannediyor bunlar.cibutiden teklif gelse koşa koşa gidecekler avrupa diye.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunların coğrafya hocası kahrından ölür ya.Türkiye harici her yeri avrupa zannediyor bunlar.cibutiden teklif gelse koşa koşa gidecekler avrupa diye.
      ççç

Yorum

• bence su an cok yanlıs oldu ama para cok ama cok ıyı
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Yonetimlerde devamliliklar esastir lafini yeni yonetim yanlis anladi herhalde. Anadolu takimlarindan bir farkimizi daha kaybettik, hayirli olsun...

Yorum

• gökdeniz acaba nekadar para alacak ordan....

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaa lanet olsun aglamak istiyorum haberi duydugumdan beri moralim cok bozuk offf gokdenizimide kaybettik

sinirden ne yapacağımı bilmiyorum...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• karıştırılan önemli bir nokta var fatihin yeri doldurulmak istenmedi başkanımız nuri albayraktı
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• tamam iyi para ama gokdeniz gibi bir futbolcuya bu takimi hic yakistirmadim.yani kucumsemek istemem ama keska TRABZONSPORU ispanya veya italya takimlarindan biri icin birakmis olsaydi.
                  YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    istanbuldan avrupaya
                    trabzondan rusyaya

burda tartisilmasi gereken baska bir konu daha var. Bakin fatih tekke rusyaya gitti simdi gökdeniz gidiyor ve hedef avrupa deniliyor.

Rusyadan avrupaya nasil gecilecek ? Daha düsük bir miktara direk oraya gecse ?
                    bir oyuncu 20-24 yaşları arası kendini gösterceği bir klübe,,,24-28 kendini göstermişse büyük bir klübe 29ve sonrası daha çok para veren klübe gider

Yorum

• Gökdeniz e yeni takımında başarılar diliyorum.Ama bu futbolcunun yeri asla doldurulamaz.
                      Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tamam iyi para ama gokdeniz gibi bir futbolcuya bu takimi hic yakistirmadim.yani kucumsemek istemem ama keska TRABZONSPORU ispanya veya italya takimlarindan biri icin birakmis olsaydi.
                        Ruslar kadar cömert olacaklarını zannetmiyorum.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak mselen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökdeniz e yeni takımında başarılar diliyorum.Ama bu futbolcunun yeri asla doldurulamaz.
                          dolacak insallah geliyor firtina BARIS MEMIS

Yorum

• trabzona bu saatten sonra hiç katkısı olmaz

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              karıştırılan önemli bir nokta var fatihin yeri doldurulmak istenmedi başkanımız nuri albayraktı
                              di mi ya? nuri albayrak bir faciaydı bu takım için ama demek ki yönetimlerde süreklilik esasmış. sadri beyde nuriyi aratmadı ilk icraatıyla. tebrikler büyük başkanımıza.
                              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• gelen gideni aratir sözünün bu kadar kisa sürede gerceklesecegini tahmin etmemistim.geldikleri günden beri 2.büyük hatalarina imzayi attilar.ersun yanali tartistirmak ve gökdenizin satisi.gökdeniz yildiz degildir diyen bir baskanin trabzonspora verecegi hicbirsey olamaz.sadri sener cok ama cok kötü bir yolda.benden uyarmasi....
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X