Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım ve Gökdeniz için hayırlısı olsun.
    En son Mert67 tarafından düzenlendi; 12.03.2008, 16:31.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Rubin Kazan, Gökdeniz kepçe
      12 Mart 2008 / 16:22
      Gökdeniz yeni takımı R.Kazanla 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beklenen teminat mektubu İstanbul Garanti bankasına geldi. Avukatlardan oluşan Banka Hukuk Kurulu teminatı inceliyor.

Gökdeniz yeni takımı R.Kazanla 5 yıllık sözleşme imzaladı...

HUKUKÇULAR İNCELİYOR

Trabzonspor'da Gökdeniz Karadeniz'in Rus Kulübü Rubin Kazan'a transferine belki de saniyeler kaldı. Banka teminat mektubu gelmediği için yeni kulübüyle sözleşme imzalayamayan Gökdeniz için Rusya'dan beklenen teminat mektubu Garanti Bankası İstanbul Şubesi'ne ulaştı.Banka hukuk kurulu teminat mektubunu incelemeye alırken teminat mektubunda bir eksikliğin bulunmaması halinde bordo mavili yönetim Gökdeniz'in transferi için gereken belgeleri imzalayarak Rus kulübüne verecek.

5 YILLIK İMZALADI

Trabzonspor'un Rubin Kazan kulübüne 8 milyon 700 bin euro karşılığında verdiği Gökdeniz Karadeniz bu gün öğlen saatlerinde yeni kulübü Rubin Kazan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bordo mavili ekibin futbolcusu Gökdeniz Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yıllık 3.milyon euro karşılığında Rus kulübü ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Gökdenizin transferin gerçekleşmesi halinde bu futbolcu ligin 3 haftasında eski takım arkadaşı Fatih Tekke'nin formasını giydiği Zenit ile karşı karşıya gelecek
      Trabzonlu olunmaz. Trabzonlu doğulur.

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İzmit İsmet Paşa stadına benziyo.Arkada körfez falan.

Evet Adem, zaten fotoğrafıda Ankara deplasmanına giderken, otobandan çektiler
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak OrqHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaw artık bir kanal versin rusya ligi maçlarını da bizim uşakları takip edelim
          Kabze Tekke Gökdeniz .....
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Süper teklif

G.Birliği OFTAŞ takımının milli futbolcusu Giray Kaçar için Trabzonspor'un 5 milyon YTL teklif verdiği öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'in de gözdesi olan 22 yaşındaki savunma oyuncusu için bordo-mavililerin kararlı oldukları ifade edildi.
            şimdi bişii dicektim ama kalsınnn...
            Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• websitesi yok galiba Kazanin
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• oyuncu kalitesi bakımından ligin en kötü takımına sahibiz artık.. yönetim şampiyonluk derken 2.lig şampiyonluğundan bahsediyormuş... bi gayret.. kümeye az kaldı...

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  oyuncu kalitesi bakımından ligin en kötü takımına sahibiz artık.. yönetim şampiyonluk derken 2.lig şampiyonluğundan bahsediyormuş... bi gayret.. kümeye az kaldı...
                  Yönetim sampiyonluktan mi bahsetti?
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Официальный сайт футбольного клуба Рубин Казань
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetim sampiyonluktan mi bahsetti?
                      seneye şampiyonluğa oynayacağız dediler ya kendileri....

Yorum

• gökdeniz yıllık 3 milyon avro alacak artık neyi tartşıyoruz 5 yılda alacağı para 15 milyon avro yani yaklaşık 30 trilyon !!!
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gökdeniz yıllık 3 milyon avro alacak artık neyi tartşıyoruz 5 yılda alacağı para 15 milyon avro yani yaklaşık 30 trilyon !!!
                          kaynagi varmi kardes
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ruscada bilmiozki, insan bi ingilizcede yapar,

e-mail adresini bilen varmi acaba ben bulamadim

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kaynagi varmi kardes
                              5 YILLIK İMZALADI

Trabzonspor'un Rubin Kazan kulübüne 8 milyon 700 bin euro karşılığında verdiği Gökdeniz Karadeniz bu gün öğlen saatlerinde yeni kulübü Rubin Kazan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bordo mavili ekibin futbolcusu Gökdeniz Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yıllık 3 milyon euro karşılığında Rus kulübü ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Gökdenizin transferin gerçekleşmesi halinde bu futbolcu ligin 3. haftasında eski takım arkadaşı Fatih Tekke'nin formasını giydiği Zenit ile karşı karşıya gelecek

Beklenen teminat mektubu İstanbul Garanti bankasına geldi. Avukatlardan oluşan Banka Hukuk Kurulu teminatı inceleyerek onay verdi. Trabzonspor'da Gökdeniz Karadeniz'in Rus Kulübü Rubin Kazan'a transferine son noktayı koydu . Banka teminat mektubu gelmediğ

Yorum

• o zaman Rusyanin yillik en iyi kazanan oyuncu ünvanina sahip oldu . Az evvel bir liste gördüm 2,5 mio Kerzhakov, 2,2 mio Fatih Tekke baslardaydilar.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Çalışıyor...
                                X