Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şuanda nurilen sadri arasında bir fark yok fark transferden gelen parayı nasıl kullanacağı zaman ortaya çıkacak o zamana kadar bekleyip görecez

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih satildikdan sonra bana göre iyi bir Kadro kuruldu ama yanlis kisiye emanet edildi.
      Marcelinhoyu Oyun Kurucu olarak kullanabilseydi ve Umut ile Erseni Forvette oynatsaydi, ayrica Szymekide ortasahada iyi kullanabilseydi kimse Tekkeyi aramiyacakdi.
      Çok doğru teşhis. Çok iyi kadromuz vardı orta sahamız fırtına gibiydi. Sağolsun ziya batırdı gitti.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ersun su an takımda en fazla para alan adam oda gitmeli bir an once tasarruf tetbirleri ne devamm..
        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya avrupadan bakınca nasıl görünüyor burası??

gökdenizi sattıysan aynı demiyorum ona biraz yakın ayardaki birini getirebilecek misin??

kimi alacaksın??

gökhan ve m. topuz da gitmek istiyordu..
          kayseri sattı mı??

bişeyleri hedefliyorsan ona uygun adamların olacak.. ne yapıp edip elinde tutacaksın..

gökdeniz gittiğinde takım kalitesi olarak son 6-7 sıradaki takımdan bi farkımız kalmayacak..
          farkı yaratan tek adamın gökdeniz..
          satılabilir mi??
          satılır, yerine alternatif birini getirirsen..
          getiremezsen sonuç pek iç açıcı olmaz..

fatih satılırken de aynı şeyleri konuştuk.
          bedelini bulan futbolcu satılırmış.
          satılır..
          2 sene sonra tribünler hala f.tekke diye bağırır..

avrupadan gördüğünüz gerçekler buranın gerçeklerine uygun değil..
          Fatih, Gökhan ve Topuz için bence çok erken karar vermişsin. Kayseri satmayarak hedef mi büyülttü, büyüklere posta mı koydu, yoksa elinde kalbur üstü olan iki adamı -son haftalardaki performanslarına bakarak- iyice motivasyonsuz bırakıp hem futbolcularından, hem takım içi havasından hem de iyi bir paradan mı oldu, onu zaman gösterecek.

Yorum

• bence de ama şu var. aynı şartlarda gökdenizi aynı şekilde nuri satsaydı. vatan haini ilan edilirdi.
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence de ama şu var. aynı şartlarda gökdenizi aynı şekilde nuri satsaydı. vatan haini ilan edilirdi.
              nuri bunu bir kere denedi yıldızını sattı ve yerini doldurmadı veya dolduramadı,sadri şenerin aynı hataya düşeceğini sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet fatih gitmek istiyordu ama kal denilseydi kalırdı,ama gökdeniz kesinlikle kalmazdı
                Bilmem bilir misin, bir röportajında "başkan beni satın, yoksa seneye kendim gideceğim" dedi kendi ağzıyla. Bu adama daha kal desen ne olur? Neyse eski defterleri açmayalım yine... Güzel bir rüya gördüm, gördüğüm sabah peşinden Gökdeniz gitti. Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler.

Yorum

• ola trabzonda ki usaklar habu gokdenıze bı ugurlama bişe yapsaydunuz yolluk molluk fatıhe de yollayun bişeler beleş kargo parası vermessunuz işte...

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ola trabzonda ki usaklar habu gokdenıze bı ugurlama bişe yapsaydunuz yolluk molluk fatıhe de yollayun bişeler beleş kargo parası vermessunuz işte...
                    bencede fatih çok yalnız gitmişti. en azından gökdeniz bu şekilde gitmemeli. artık transfer olduysa yapacak birşey yok. bize olan emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ederek uğurlamalıyız. inşallah sözleşmesine ek madde koyarlar. Türkiyede Trabzonspordan başka takıma Trabzınspor un izni olmadan gidemez diye
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Arkadaşlar,Gökdeniz e verilen para gayet makul ve güzel bir para.
                      Ben gitmesinden yanayım.çünkü bugün neredeyse bütün takımın üstünekurulduğu bir Tiery Hennry i arsenal satabiliyorsa tabiki biz de satıcaz.Henrry nin gidişiyle takımdki yükselişe bir bakın.Hepsi genç oyuncular ve takım neredeyse yeniden kuruldu.
                      Şimdi futbolcu ve klüp büyüklükleri açısından ben tarabzon u arsenalle kıyaslamıyorum.Ama onların izlediği bu politikanında yanlış olmadığını söyleyip belki gökdeniz in gidişiyle takımın biraz daha rahatlayabileceğini söylüyorum.Arsenal de hennr nin gidişinden sonra olanlar gibi

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence de ama şu var. aynı şartlarda gökdenizi aynı şekilde nuri satsaydı. vatan haini ilan edilirdi.
                        Evet vatan haini ilan edileridi çünkü nuri parayı indiregandi yapardı.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• 8.9 milyon € kaç tane kalbur üstü adam alınır.

Marcelinhonun 2.7 Milyon€ olduğunu düşündüğünüzde 3 Futbolcu alınabileceğini görürsünüz.

Denilecekki Marcelinho 30 yaşındaydı. Gökdeniz 28 yaşında.

Denilecekki Marcelinho oynamadı. Ziyanın Ziyanı olduğunu cümle alem bilir.

Denilecekki Yenilerde Uyum Problemi olur.Gökdeniz çokmu Trabzonspora uyuyordu.Yada çok Uyumlu olduğu içinmi kendini başka işlere bulaştırdı.

Denilecekki yerine adam alınabilecekmi.Yönetim kurulu niye var.Herkesde Nuri Albayrak ve Ekibi değil.Kaldıki onlarda vizyonları ölçüsünde 30 tane adam aldılar.Ha başarısızlar.Zaten bu nedenle görev alabildilermi?

Denilecekki Büyük kulüp Yıldız satarmı.Yerine iyisini bulursa değerinin fazlasını veren olursa her büyük kulüp oyuncu satar.

Denilecekki Şampiyonluk.Öyle bir takımımız varki yapılacak en iyi uygulamalarla en iyi verimi alsak bile en erken 2 yıl sonra Şampiyonluğa oynarız.

Denilecekki başarı.Başarı hedefinizle alakalı, bu takıma 2-3 kişi katıp Şampiyon yaparım deyip Hüsranla karşılaşan Atay Aktuğ dönemi çok iyi irdelenmeli.

Denilecekki Gökdeniz oynuyordu.Oynuyorduda tavandan ücret alıyordu.TS den gitmeye kalkan herkes aldıkları paranın yarısını başka kulüplerde bulamadıkları gerçektir.Bu nedenle Gökdenizin gidişi tavan ücretin düşmesi demektir.Büyük olasılıkla Hüseyin Ayman ve diğerlerinin Ücreti de düşürülecektir.herkes performasına göre para verileceği oyuncu yapısına kavuşmak lazım.

Denilecekki Gökdeniz 61 giyiyordu.Erhan Küçükte 61 giyiyor.Hem İhtiyacımız olan sol açık oynuyor.
                          Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• gelene git gidenege dememek en ii si........

Yorum

• Sitenin egemen yazarlarında genelde bir Yönetimi destekleme ya da eleştirmekten kaçınma eğilimi görülüyor. Geçen yönetimde de böyleydi.

Yorum

• Bu paraya cok saglam bir oyunkurucu alınabilir.
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X