volkan sen kornerde topun basinda frikikte topun basinda rakiplerimiz iyi guluyodur vallahi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta
Daraltma
X
-
KALEDE ONUR KIVRAK OLMAMALI..
Alınacak bir puan takım olarak yıkıma uğramamızı engeller..GS,FB,BJK,Bursa,Kayseri,Gençlerbirliği,K asımpaşa falan bizim rakibimiz değil..
Onların puanlarına neden baktığınızı anlayamıyorum.
Trabzonspor'un rakipleri belli..
Kalede Fatih oynamalı..Onur mutlaka dinlendirilmeli..
4 Stoperin hepsi sahaya sürülmeli..
Bamba, Mustafa,Giray,Aykut, Yusuf,Kadir,Alanzinho, Bosingwa,Malauda sahada kesinlikle olmalı..En son Alemdar61 tarafından düzenlendi; 14.09.2013, 16:06.
Yorum
-
volkan inşallah oynamaz hiçbir zaman hemde....
Yusuf > olcan > volkan...
olcan yerine kadir volkan yerine Yusuf oynasın zokora da oynamasın, takım düzlüğe çıkmazsa bir şey bilmiyorum... zokora, volkan baş aktör olmak üzere colmanı da eklersek takım sabotecileri olmasın takım oynayacağı en üst seviye de oynar...
takımda en çok koşan adamın bir yıldır oynamayan malouda olmasından yola çık bence mustafa hoca... bak 11 bilinmeyenli denklemin çözüm yolunu veriyorum...
benim kadrom bu...
................onur............
bosingwa-aykut-bamba-kadir
yusuf-abdülkadir-soner-malouda
----------adrian------------
-------henrique(janko)--------
al işte gençlere şans ver, koşsunlar deli gibi...En son el fanatico tarafından düzenlendi; 14.09.2013, 16:08.
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkan sen kornerde topun basinda frikikte topun basinda rakiplerimiz iyi guluyodur vallahi///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkanın korner ya da duran top kullanıp da bizi ayağa kaldıran bir pozisyon yarattığını hatırlamıyorum . ama nedense çok etkili kullanıyormuş gibi ısrarla topun başına o geçiyor . Eziyetten başka bir şey değil
Yorum
-
ONUR KIVRAK DİNLENDİRİLMELİ..
Trabzonspor galibiyet için oynarsa dağılır, 2-3 tane yiyeceğimizi düşünüyorum.
Stadyum karışır, kötü manzaralar ortaya çıkar..
Beraberliğe oynamalıyız, 4 Stoper sahada olmalı..
Formsuz Onur Kıvrak'ın yerine Fatih kaleye geçirilmelidir..
Kesinlikle katı defans uygulamalı atılacak uzun toplarla Malauda, Adrian gibi oyuncularla sürpriz ataklarla kısmetimizi aramamız gerekiyor..
Eğer 2 stoperle çıkarsak maç çok gollü geçer.. 2-3, 1-3, 3-3, 2-2,3-2 falan..
Yorum
-
Ayrıca MRA gitse ne olacak ki? En fazla düzgün kadro kuran biri gelir ama bu kadro onuda yer yapılacak şey belli MRA sezon sonuna kadar kalır yeni yönetim yaza yol verir iyi bir iskelet kurar başına da deneyimli iyi bir hoca getirir kurtuluş bu gibi görnüyüor.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum