Yusuf çok iyıydi sonerde takıma monte edilmeli tamam şu an kuvvetsiz amam adriandan kuvvetli ve hızlı aykut <> colman soner<>adrian
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta
Daraltma
X
-
Hocayı açın dinleyin bırakın cımbızla söz çekmeyi.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih her şeye de ama bu takım nasıl iyidi başka maçlarıma bakıyoruz renktaş hem haklı 40 ytl ucuz değil bilet fiyatı
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'in asisti iyiydi acaba 10 numara pozisyonunda mi oynasaGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'in asisti iyiydi acaba 10 numara pozisyonunda mi oynasa
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletler pahalı geliyorsa bùyùk beklenti içıne girmeyecek büyük takım izlemeyeceksın o zaman.bugün 3.bôlgede pek üretken olamazsakta gayet iyiydik.bu taraftara fazla.
Cogunluk ne Yönetimden nede MRA dan memnun. Elestirilmeyen tek kisi yok, herkes elestiriliyor.
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 15.09.2013, 00:40.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMücadele mi demiş? Yanlış anladım o zaman günaha girdim boş yere.
Yorum
-
İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izleyemedim, malesefmi diyeyim acaba?? ama galibiyet galibiyettir..Maç nasıldı kısa bir özet geçilebilirmi??Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izleyemedim, malesefmi diyeyim acaba?? ama galibiyet galibiyettir..Maç nasıldı kısa bir özet geçilebilirmi??
Yorum
-
Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta
İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izleyemedim, malesefmi diyeyim acaba?? ama galibiyet galibiyettir..Maç nasıldı kısa bir özet geçilebilirmi??
Rakipte kötü olunca anlık bir performansla golü bulduk. Sonrasında rakip hafiften canlanır gibi oldu, oda birşeye yaramadı.
3 puanı aldık mutluyuz, ama oyun olarak yine Takım değiliz.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih her şeye de ama bu takım nasıl iyidi başka maçlarıma bakıyoruz renktaş hem haklı 40 ytl ucuz değil bilet fiyatı
Yorum
Yorum