Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf çok iyıydi sonerde takıma monte edilmeli tamam şu an kuvvetsiz amam adriandan kuvvetli ve hızlı aykut <> colman soner<>adrian
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Hocayı açın dinleyin bırakın cımbızla söz çekmeyi.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Colman'in asisti iyiydi acaba 10 numara pozisyonunda mi oynasa

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih her şeye de ama bu takım nasıl iyidi başka maçlarıma bakıyoruz renktaş hem haklı 40 ytl ucuz değil bilet fiyatı
          Kale arkası 20 tl diye biliyorum

Yorum

• Maçı izleyemedim, malesefmi diyeyim acaba?? ama galibiyet galibiyettir..Maç nasıldı kısa bir özet geçilebilirmi??

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman'in asisti iyiydi acaba 10 numara pozisyonunda mi oynasa
              İlk geldiğinde ne şutlar atardı be o mevkide 9 gol 12 asist yapmıştı Hacettepeye attığı gol mükemmeldi.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman'in asisti iyiydi acaba 10 numara pozisyonunda mi oynasa
                Orta saha merkez için çok güçsüz.Ancak forvet arkası düşünülebilir

Yorum

• Yusufu tebrik ediyorum...

Mra yine felsefe yapacağım derken saçmalamış bu nasıl bir konuşma ya

Kötü ruhsuz bir futbol 3 puan...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biletler pahalı geliyorsa bùyùk beklenti içıne girmeyecek büyük takım izlemeyeceksın o zaman.bugün 3.bôlgede pek üretken olamazsakta gayet iyiydik.bu taraftara fazla.
                    Ilk 2-3 hafta fiyatlarin yüksek tutulmasini anlarim, sonucta gurbetciler orada, ama suan cogu döndü. Bende 1 hafta önce döndüm. Gördügüm Trabzon'da kimsenin 40 TL verip böylesine bir maca gitmeyecegi gercegidir. Üstelik böylesine kötü bir Futbol varken.

Cogunluk ne Yönetimden nede MRA dan memnun. Elestirilmeyen tek kisi yok, herkes elestiriliyor.

..
                    En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 15.09.2013, 00:40.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mücadele mi demiş? Yanlış anladım o zaman günaha girdim boş yere.
                      Sen zaten milletin sinirlerini gererek daha çook günaha girmemizi sağlarsın.

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçı izleyemedim, malesefmi diyeyim acaba?? ama galibiyet galibiyettir..Maç nasıldı kısa bir özet geçilebilirmi??
                        İyiki izlememişsin hayatından 1.30 saat boşa gidecekti.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçı izleyemedim, malesefmi diyeyim acaba?? ama galibiyet galibiyettir..Maç nasıldı kısa bir özet geçilebilirmi??
                          Yusuf vs Karabük

Yorum

• Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Becerip kaleye gidemedik , top çevirdik ama oyunu sürekli domine edemedik, basit bireysel hatalar yine sıklıktaydı, bunun akabinde hücum varyasyonları sonuç vermedi.

Rakipte kötü olunca anlık bir performansla golü bulduk. Sonrasında rakip hafiften canlanır gibi oldu, oda birşeye yaramadı.

3 puanı aldık mutluyuz, ama oyun olarak yine Takım değiliz.
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih her şeye de ama bu takım nasıl iyidi başka maçlarıma bakıyoruz renktaş hem haklı 40 ytl ucuz değil bilet fiyatı
                              Abi rakıbe tek pozisyon vermedik.oyunun kontrôlü tamamen bizdeydi.3 tane pozisyona girdik az oldu kabul fakat ıyı gelişmeler bariz belli ediyor kendini.bu takım şampiyon olamaz.avrupa kupaları gerçekçi hedeftir.

Yorum

• Hoca gayet net ve iyi konuşmuş. Art niyetli baktığınız için anlayamayabilirsiniz.
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X