Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• volkan sen kornerde topun basinda frikikte topun basinda rakiplerimiz iyi guluyodur vallahi
    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• KALEDE ONUR KIVRAK OLMAMALI..

Alınacak bir puan takım olarak yıkıma uğramamızı engeller..GS,FB,BJK,Bursa,Kayseri,Gençlerbirliği,K asımpaşa falan bizim rakibimiz değil..

Onların puanlarına neden baktığınızı anlayamıyorum.
      Trabzonspor'un rakipleri belli..

Kalede Fatih oynamalı..Onur mutlaka dinlendirilmeli..
      4 Stoperin hepsi sahaya sürülmeli..

Bamba, Mustafa,Giray,Aykut, Yusuf,Kadir,Alanzinho, Bosingwa,Malauda sahada kesinlikle olmalı..
      En son Alemdar61 tarafından düzenlendi; 14.09.2013, 16:06.

Yorum

• volkan inşallah oynamaz hiçbir zaman hemde....

Yusuf > olcan > volkan...

olcan yerine kadir volkan yerine Yusuf oynasın zokora da oynamasın, takım düzlüğe çıkmazsa bir şey bilmiyorum... zokora, volkan baş aktör olmak üzere colmanı da eklersek takım sabotecileri olmasın takım oynayacağı en üst seviye de oynar...

takımda en çok koşan adamın bir yıldır oynamayan malouda olmasından yola çık bence mustafa hoca... bak 11 bilinmeyenli denklemin çözüm yolunu veriyorum...

benim kadrom bu...

................onur............

bosingwa-aykut-bamba-kadir

yusuf-abdülkadir-soner-malouda

----------adrian------------

-------henrique(janko)--------

al işte gençlere şans ver, koşsunlar deli gibi...
        En son el fanatico tarafından düzenlendi; 14.09.2013, 16:08.

Yorum

• Ben Alemdara katiliyorum Karabükspor bos alan buldumu bitti zaten ucuyorlar.
          Kapanalim gol yememeye calisalim.Belki kaza golü atip 1-0 aliriz Maci.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bizden çok daha iyi bir takım var karşımızda tabi birde Tolunay Hoca faktörü büyük ihtimal kazanırlar ama 1 puan neden olmasın ligde kalmak için bu puanlar çok önemli...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• aykut akgün de iyi oyuncu ama defansif özellikleri zayıf... ayıca yavaş ta... artısı ayağı düzgün ve sakin oynuyor ama bize o bölgede koşacak adam lazım.... abdülkadiri denemek gerek...

Yorum

• şaçma bir kadro ile yenilirsek hoca kovulur akşama

Yorum

• 1 puan için kapanmalıyız.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    volkan sen kornerde topun basinda frikikte topun basinda rakiplerimiz iyi guluyodur vallahi
                    volkanın korner ya da duran top kullanıp da bizi ayağa kaldıran bir pozisyon yarattığını hatırlamıyorum . ama nedense çok etkili kullanıyormuş gibi ısrarla topun başına o geçiyor . Eziyetten başka bir şey değil
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      volkanın korner ya da duran top kullanıp da bizi ayağa kaldıran bir pozisyon yarattığını hatırlamıyorum . ama nedense çok etkili kullanıyormuş gibi ısrarla topun başına o geçiyor . Eziyetten başka bir şey değil
                      volkanın sahada olması, formamızı giymesi en büyük eziyet...

Yorum

• bosingwa adrian malouda 3-0 net..
                        Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• ONUR KIVRAK DİNLENDİRİLMELİ..

Trabzonspor galibiyet için oynarsa dağılır, 2-3 tane yiyeceğimizi düşünüyorum.

Stadyum karışır, kötü manzaralar ortaya çıkar..

Beraberliğe oynamalıyız, 4 Stoper sahada olmalı..

Formsuz Onur Kıvrak'ın yerine Fatih kaleye geçirilmelidir..

Kesinlikle katı defans uygulamalı atılacak uzun toplarla Malauda, Adrian gibi oyuncularla sürpriz ataklarla kısmetimizi aramamız gerekiyor..

Eğer 2 stoperle çıkarsak maç çok gollü geçer.. 2-3, 1-3, 3-3, 2-2,3-2 falan..

Yorum

• olcan sol bek ve aykut akgün gene sahadaysa yenileceğimiz kesindir...
                            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Ayrıca MRA gitse ne olacak ki? En fazla düzgün kadro kuran biri gelir ama bu kadro onuda yer yapılacak şey belli MRA sezon sonuna kadar kalır yeni yönetim yaza yol verir iyi bir iskelet kurar başına da deneyimli iyi bir hoca getirir kurtuluş bu gibi görnüyüor.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• eğer biri gelecekse bence Mustafa Denizli olabilir.Siz ne dersiniz?
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X