Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bosingwa'nın ağrıları varmış.
    ne bitmez ağrıları varmış... romatizmaları mı azmış?

adam çürük çıktı desenize...
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Geçen sene bie 3-1 yenildik burda bundan iyi defans yapıyorduk şimdi Bosingwa da yok Zeki vs Lua Lua çok fena eşleşme baya gollü bir maç olabilir.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cok zor bir mac bizi bekliyor Karabuk un hucum hattai cok hizli defansda nerde durucagini bilen adam sayisi sadece 1 oda Aykur D., Bosingwa ve Bamba dan en az biri defans hattina eklenmezse feci kontralar yeriz...
        Zeki-Volkan sag acikta olursa maci almamiz sürpriz olur...
        valla dostum eğer aykut defansta nerede duracağını bilen adamsa gerisini düşünemiyorum çünkü aykut ligde yerini en çok kaybeden, sık sık pozisyon hatası yapan bir oyuncu...
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• eğer hoca 2 forvet ile çıkarsa bir daha birşey demeyeceğim....ama yine de çift forvet ile çıkabilecek cesareti olduğunu sanmıyorum...maç saatine 1 saat kala tek forvete dönüş yapması kuvvetle muhtemel.....

Ama biz en azından Trabzon da ki maçlarda 2 forvet ile başlamalıyız...Bunu herkes görüyor ama ne hikmetse öncelikle korkak anlayışlı Şenol sonra da bu hoca yine 8 defansif oyuncu ile sahaya çıkıyorlar...İnşallah yanılırım da biz yine 2 forvet oynarız

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sedat tunalı ‏@TunaliSedat
            Trabzon'da Bosingwa ayagindaki agri nedeniyle yine kadroda olmayacak. Bamba sahada.

Düsünebiliyormusunuz Zeki Yavru karsisinda Ahmet Ilhan ve Lua Lua ?
            Aykutu deneyebilir aslında sağ bekte, çokca oynamışlığı var
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Evet haklısınız Bosingwa yoksa Aykut Demir oynasın sağbek hiç değilse kolay adam geçirmez bence faul yapar en azından.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• boss yinemi yok....adamlar ne çakmışlar bize sakat oyuncuyu...

Lan adamın ayağı kırılsa şu ana kadar iyileşirdi ama sırf Orduspor ile hazırlık maçında sakatlandıysa Hoca'ya benden slm söyleyin...

Yorum

• Bosingwa şart idi bu hafta... Of ki ne of...

En sorunlu mevkimiz sağ bek olarak gözüküyor... Hani Celustka'yı yok pahasına EPL takımına gönderdiğimiz mevki... Sağ bek...
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bosingwa yine oynamazsa büyük hüsran var akşam...
                    bosingwayı tedavi eden doktor 1 haftaya takımla beraber yazmıştı ilk sakatlandığında.1 ay oldu yuh be...
                    Trabzonspor sağlık ekibinin verdiği iyileşme süresini en az 5'le çarpacaksın

Doktorlar değişse de, 3-4 senedir bu prensipleri hiç değişmiyor
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• bizimkiler doktor değil kasap...

daha önce de kaç oyuncuya oynar raporu verdiler adamların neredeyse futbol hayatı bitiyordu

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla dostum eğer aykut defansta nerede duracağını bilen adamsa gerisini düşünemiyorum çünkü aykut ligde yerini en çok kaybeden, sık sık pozisyon hatası yapan bir oyuncu...
                        Abi bir Puyol bir Terry degil ama yerli stoperlerde en saglam olani Aykut altyapisi saglam en azindan Mustafa ve Giray o kadarini bile yapamiyor...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoca Adrian'i sagda oynatmak istediginden mi yoksa Malouda'nin kanatta oynayacak temposu olmadigindan sagda mi oynatiyor bilmiyorum ama neden neyse de Adrian'i hic oynatmasa daha iyi. Kanattaki Adrian'in zerre katkisi olmuyor takima.
                          harika tespit.malouda tam fit olsa da sol açığa tam olarak geçse.

Yorum

• takım iyi değil arkadaşlar aykut sağ bekte sırıtabilir .
                            hatırlarsanız 2010-2011 de takım bomba gibiyken ben mustafa yumluun gene bir karabükspor maçında sağ bek oynadığını hatırlıyorum 3- da kazanmıştık mustafanın bir topuda dirkten dönmüştü
                            ama dediğim gibi takım iyi di mustafa sırıtmadı.
                            ama şimdi takım kötü aykutu otobana çevirirler sağ bekde .
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• Bosingwa'nın olayı ne ya? Tam bilen bir arkadaş yok mu? Bu adamın sakatlığı ne ya? Ayağı kırılan Rooney 3 ay sonra sahaya çıkmıştı.

Yorum

• Bosingwa mevzusunun da boku çıktı...
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X