Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben abartıyorum 5 diyorum İnşallah böyle bir kadroyla çıkar
    İnşallah

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onur - Bosingwa - Bamba - Aykut - Kadir - Soner - Aykut A. - Maoluda - Olcan - Janko...........Bu kadroyla çıkarsak 3-0 alırız maçı
      zokorasız çıkmayacak hatta colmanıda göreceğimizi düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zokorasız çıkmayacak hatta colmanıda göreceğimizi düşünüyorum
        Henrique de var onu unutmuşum.10 kişi çıkmış oluruz yoksa

Yorum

• Onur - Bosingwa - Bamba - Aykut - Kadir - Soner - Aykut A. - Maoluda - Olcan - Janko - Henrique..........Bu kadroyla çıkarsak 3-0 alırız maçı

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onur - Bosingwa - Bamba - Aykut - Kadir - Soner - Aykut A. - Maoluda - Olcan - Janko - Henrique..........Bu kadroyla çıkarsak 3-0 alırız maçı
            Keşke böyle 11 olsa yenileceksek böyle yenilelim ama hiç sanmıyorum hoca Rize maçı öncesi bile yenemiyorsan yenilmeyeceksin diyordu 1 puana razı adam
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eğer bugun Jankoyu oynatmazsa hocadan şüphelenirim bu takımda jankoya şans vermezi lazım
              Sakatlıktan yeni kurtulmuş, fiziksel olarak hazır olmayan bir oyuncuyu oynatmak intihar olur. Belki son 5-10 dakika olabilir.

Yorum

• Mra in ilk 11 ni ve dizilisini gorelim hemen mac sonucunu soyleriz..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olcan sol bek ve aykut akgün gene sahadaysa yenileceğimiz kesindir...
                  Şu an takımın en iyi koşan mücadele eden oynayan oyuncusudur Aykut Akgün. Herhalde bu yılki maçları izlemediniz.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Keşke böyle 11 olsa yenileceksek böyle yenilelim ama hiç sanmıyorum hoca Rize maçı öncesi bile yenemiyorsan yenilmeyeceksin diyordu 1 puana razı adam
                    hoca bizi yenmek hiç kolay olmayacak minvalinde birşeyler de demişti; su da yürümemiz gerekirse yürüyeceğiz de....

hatırladığım kadarıyla 2 maçta kurbanlık gibi asıp derimizi yüzdüler...

Yorum

hoca bizi yenmek hiç kolay olmayacak minvalinde birşeyler de demişti; su da yürümemiz gerekirse yürüyeceğiz de....

hatırladığım kadarıyla 2 maçta kurbanlık gibi asıp derimizi yüzdüler...
                      Aynen Trabzonspor'u yenmek hiç kolay değil falan diyordu Akhiasr 3 attı bu toplara girmenin anlamı yok zaten kadro kötü MRA gitse başkası gelsede birşey olmaz bence.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lazio maçları için hocanın dediğine katılıyorum.Ama lig maçları için 1 puan için oynamak tarihimizde yok.Öze dönüş diyoruz ama 1 puana razıyız diye açıklama yapıyor Çok defansif oyuncuyla oynamak iyi savunma yapmak demek değil bunu gördük.Aykut-zokora varken akhisardan 3 tane yedik.Atak da yapamadık.Bundan dolayı soner-A.Akgün ile başlamalıyız

Yorum

• olcan adından bir (ya da yarım) arjen roben çıkar mı diye çok hayal kurardım... şimdi olcandan caner erkin çıkar mı diye düşünüyorum!!!!

Yorum

olcan adından bir (ya da yarım) arjen roben çıkar mı diye çok hayal kurardım... şimdi olcandan caner erkin çıkar mı diye düşünüyorum!!!!
                            Gökhan Törenin tarzı Robben'i andırıyor ama birebir benzeyen bir oyuncu da görmedim şu ana kadar.

Yorum

• Icimde gereksiz bir rahatlik var
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Icimde gereksiz bir rahatlik var
                                Bugünkü maçtan 3 puan alacağımız içindir

Yorum

Yükleniyor...
                                X