Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ---onur
    Bosingwa-Aykut-Bamba-Kadir
    -------Colman--Aykut
    Adrian----Malouda---Olcan
    ---------Henrique
    'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Sedat Tunalı içeriden bilgi almıştır yoksa durup dururken Bosingwa'nın kadroda olmayacağını yazmaz. Adam da ne narin çıktı her maçtan sonra ağrıları oluyor. Sezon öncesi yatan oyuncu almanın ceremesini çekiyoruz...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bugün 14 eylül interi yenişimizin yıldönümü...

ondanmıdır bilinmez rüyamda şampiyonlar liginde

hemde deplasmdanda bayerni 3-1 yeniyorduk

Allahım neolur rüya olmasın dediğimi hissetim içimden çılgınca seviniyorduk bi uyandım hayallerim yıkıldı )

Yorum

• la kazanin artik.Yetti be kabus yasamak istemiyoruz.Malubiyetin özürü yok.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ligtv de şimdi 1998'deki maçı izledim 1-0 yenmişiz 7-8 tane %100 gol pozisyonumuz var tek kale maç Karabük'ün şutunu almamışlar özete o derece. Maç sonu hocamız performansımız iyi değilken kazanmak güzel diyor

Nerden nereye.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ynt: Trabzonspor - K.D.Ç. Karabükspor | 14.09.2013 - 20.30 | Spor Toto Süper Lig 4.H

Kötü oynayalım kazanalım farketmez iyi oynayıp kaybetmeyelim aman çocuklar sakın
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                volkanın sahada olması, formamızı giymesi en büyük eziyet...
                çok üstüne gitmeyin, ağlar.
                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• mustafa reşit akçay ve ibrahim hacıosmanoğluda bu takımı iyi yerlere getirceğine dair bir gelecek görmüyorum ışık görmüyorum onun için maçın sonucu ne olursa olsun;

m.r.a istifa!
                  iho istifa !
                  & ONUR RECEP KIVRAK &
                  ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sedat Tunalı içeriden bilgi almıştır yoksa durup dururken Bosingwa'nın kadroda olmayacağını yazmaz. Adam da ne narin çıktı her maçtan sonra ağrıları oluyor. Sezon öncesi yatan oyuncu almanın ceremesini çekiyoruz...
                    3 gün önce 1461 Trabzona karsi oynadi...Dün son antrenmana katildi. Dolasiyla sakatlik felan gibi problem olamaz.

Hoca hazir degil gerekcesiyle kadroya almaz eger kadroda yok ise...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Maçtan ziyade,bizim başımıza gelen teknik adamların kadro seçimleri daha önemli bir veri.

Son 3 teknik adam tamamen manasız kadro seçimleri yaptı,sildiği oyunculara bel bağladı.Aynı şeyi tekrar edip farklı sonuç beklemek diye bir söz vardı,gerisini getirmeyeceğim.

Yorum

• Bosingwa, tüm muhtemel ilk 11'lerde yer alıyor keza Janko da. Umarım gerçekleşir.

Yorum

• Ben Maloudanın Jankoya çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Bosingwada Malouda da oynamalı..
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• üşüyoruz bamba reis .
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Bu maçı kaybedersek -ki bu oran %70- bu takım daha iflah olmaz çok kötü günler bizi bekliyor seri mağlubiyetler alacağız.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ben nedense yeneceğimizi düşünüyorum...
                                Emekleri çaldın yine.
                                Günahkarsın Fenerbahçe !
                                Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                                Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

Yükleniyor...
                                X