bugun İnşallah janko oynar ve galip geliriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta
Daraltma
X
-
Alay değil ama eleştiri niyetine:
Şaban sırıtarak topla gidiyor, Avarel'e verdi, Avarel boş boş baktı, Sakar Şakir'e verdi. Sakar Şakir topu kaptırdı. Şimdi rakip takım atak yapıyor...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bugün hoca inşAllah Volkan ısrarından da vazgeçmiş olarak sahaya çıkar.
Yusuf un kesinlikle oynaması gerekiyor.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda Janko sağ ayakla gol atmıştı bu maçta. (Hiçbir rüyam tutmaz orası ayrı)
şaka bir yana oynaması lazım belki tutar teo ilk geldiği zamanlarda olmaz dedik adam ondan sonra bir başladı durmadı aklıma geldi yine ah TEO ah senin gibi golcu gelecekmi bir daha bu takıma
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman sağ ayakla atacak
şaka bir yana oynaması lazım belki tutar teo ilk geldiği zamanlarda olmaz dedik adam ondan sonra bir başladı durmadı aklıma geldi yine ah TEO ah senin gibi golcu gelecekmi bir daha bu takımaGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwa kadrodaysa zor gibi oynaması ama o yoksa 18 de kesin olur.
Yorum
-
Yine bu sacma Kadroyu bekliyorum.
------------onur------------
zeki----yumlu---aykut--olcan---
-------aykut--zokora-----------
adrian----malouda----volkan------
----------henrique---------------
Ben olsam janko ve batuhanin tam hazir olmadigini düsündügüm icin böyle cikardim.
-------------onur---------------
bosingwa--aykut--bamba--kadir------
---------zokora--colman------------
olcan---------soner--------malouda-----
-------------adrian---------------------
Adrian zaten forvetlerden daha klas ve akilli sutlar cekiyor,pas trafigin icinede etmez.
Ben olsam böyle oynardim.Adrian,Olcan,Malouda sürekli yer degistirir.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwaya ne olmuş yine milletin ayağı kırılıyor 15 günde düzeliyor bize gelen topculara ilk başta bir kurşun dökelim
11.09.2013 tarihinde 1461 ile oynadigimiz macta oynadi. Son antrenmana zaten katildi. Bugün tarih 14.09.2013 yani 3 gün önce oynayan adam bugunde oynar. Dün antrenmana katilan biri bugünde oynar.
Hoca kadroya almazsa kendisi almadigi icindir......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Trabzonspor kendisinden 3-4 kat güçlü bir takımla oynuyor.Boluspor,Fethiyespor, Tavşanlı Linyitspor ile sanki Karabükspor karşılaşması var gibi düşünün..
Rakibin fortvetleri kontrada inanılmaz etkili..11 Kişi savunma yapmalıyız..Hatta Trabzonspor kontra yapmayı değil öncelikle gol yememeyi düşünmeli..
Trabzonspor 4 stoperle sahaya çıkmalı..Forvet kimin oynayacağı önemli değil..Malauda tek forvet olabilir..
1 Puan için oynamayalıyız. 3 Puan alabilirsek Karabükspor ile eşitleniriz.. Son derece önemli bir maç..
Mağlubiyetimiz: %50 Beraberlik : %40 Galibiyet: %10
Yorum
-
İlk olarak Alemdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kendisinden 3-4 kat güçlü bir takımla oynuyor.Boluspor,Fethiyespor, Tavşanlı Linyitspor ile sanki Karabükspor karşılaşması var gibi düşünün..
Rakibin fortvetleri kontrada inanılmaz etkili..11 Kişi savunma yapmalıyız..Hatta Trabzonspor kontra yapmayı değil öncelikle gol yememeyi düşünmeli..
Trabzonspor 4 stoperle sahaya çıkmalı..Forvet kimin oynayacağı önemli değil..Malauda tek forvet olabilir..
1 Puan için oynamayalıyız. 3 Puan alabilirsek Karabükspor ile eşitleniriz.. Son derece önemli bir maç..
Mağlubiyetimiz: %50 Beraberlik : %40 Galibiyet: %10Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum