Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Trabzonspor - K.D.Ç. Karabükspor | 14.09.2013 - 20.30 | Spor Toto Süper Lig 4.H

İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan Törenin tarzı Robben'i andırıyor ama birebir benzeyen bir oyuncu da görmedim şu ana kadar.
    hamburg taraftarı yeni robben diye seslenirlerdi ona zaten

tarz andırıyor ama robbenin yarısı olsa altını üstüne getirir ligin

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Icimde gereksiz bir rahatlik var
      o takımdan bi cacık olmayacağından
      & ONUR RECEP KIVRAK &
      ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugünkü maçtan 3 puan alacağımız içindir
        Yok be nasılsa yenileceğiz rahatlığı var bendede hiç beklenti yok nasılsa eskiden zirveye oynuyorduk beklenti oluyordu kesin 3 puan dye
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok be nasılsa yenileceğiz rahatlığı var bendede hiç beklenti yok nasılsa eskiden zirveye oynuyorduk beklenti oluyordu kesin 3 puan dye
          Bugünde hedefimiz var.Trabzonspor hedefsiz olmaz Hedef küme düşmemek

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen Trabzonspor'u yenmek hiç kolay değil falan diyordu Akhiasr 3 attı bu toplara girmenin anlamı yok zaten kadro kötü MRA gitse başkası gelsede birşey olmaz bence.
            ben iyi bir hocanın çok fark yaratabileceğini düşünüyorum mümkünse yabancı olsun; bizim takımdaki oyuncuların isimlerine değil performansına bakacak biri ile avrupa kupalarına katılalım yeter...

aslında çok umutsuzum baksanıza kulübün ırzına geçmişler 2017 ye kadar temlik ne demek hadi bu adamlar bu kadar pervasız peki genel kurul ne işe yarar kimse de çıkıp bir durun ne yapıyorsunuz demez...

bu kadar borçla nasıl avrupa kupalarına alıyorlar bizi mali fair play vardı ne oldu???

#DeAgLeMaNyAq ne diyorsun bu işlere
            En son polatmu tarafından düzenlendi; 14.09.2013, 18:14.

Yorum

• Taraftarımızın umutsuzluğu bana umut veriyor

Yorum

• Mali fair playin bazı kriterleri tam olarak uygulamaya geçmedi hâla tam anlamıyla geçip geçmeyeceği de meçhul. Ama şu aşamada bizim borçlarımızın büyük bölümü banka kredilerine yönelik. UEFA öncelikli olarak oyuncu ve teknik adamlara yapılan ödemelerde sıkıntı olursa devreye giriyor...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugünkü maçtan 3 puan alacağımız içindir
                  Ya da maglubiyetten ba$ka bir$eye inanmayi$imdan
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• kadromuzda;

orhan gülle
                    muhammet demir
                    samed yeşil
                    tolgay aslan
                    alpaslan öztürk
                    tolga ciğerci
                    okay yokuşlu
                    ali adnan

vb oyuncular olsaydı biz 3/0 la lige başlasaydık şerefsizim daha bi mutlu ve umutlu izlerdim maçları; bu eşeklerin nesini izleyeceğim...
                    En son polatmu tarafından düzenlendi; 14.09.2013, 18:25.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mali fair playin bazı kriterleri tam olarak uygulamaya geçmedi hâla tam anlamıyla geçip geçmeyeceği de meçhul. Ama şu aşamada bizim borçlarımızın büyük bölümü banka kredilerine yönelik. UEFA öncelikli olarak oyuncu ve teknik adamlara yapılan ödemelerde sıkıntı olursa devreye giriyor...
                      teşekkürler

kısa vadeli borç çok deniyordu şimdi 2017 ye kadar temlik yarın da haciz gelip jankoyu henrique yi götürecek herhalde...

Yorum

• Onur - Bosingwa - Bamba - Aykut - Kadir - Soner - Aykut A. - Maoluda - Olcan - Janko - Henrique...........Bu kadroyla çıkarsak 3-0 alırız maçı
                        kulübe yakın birileri şu kadroyu ulaştırsın.Hepimiz rahat ederiz

Henrique yerine adrian da olabilir
                        En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 14.09.2013, 18:25.

Yorum

• Celutska iyi futbol oynuyor onun adina cok sevindim,bizim beğenmediği miz sunderland fb ye fark atan arsenali su an itibari ile sahadina hapsetti.
                          Celu asist yapti ama ofsayt oldugu icin gol gecerli sayilmadi.

Sunu anladimki Turkiye'de bir futbolcunun futbolunu gelistirmesi mucize,hep pas hatasi yapan hucuma neredeyse hic cikmayan celu kacinci deparini atti yizde yuz garanti pas oynuyor.

Bu arada Remzi müthiş atti .Celutska boyle devam eder iyi bir menejer ile calisirsa ingilterede yolu cok acik.
                          En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 14.09.2013, 18:26.

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben iyi bir hocanın çok fark yaratabileceğini düşünüyorum mümkünse yabancı olsun; bizim takımdaki oyuncuların isimlerine değil performansına bakacak biri ile avrupa kupalarına katılalım yeter...

aslında çok umutsuzum baksanıza kulübün ırzına geçmişler 2017 ye kadar temlik ne demek hadi bu adamlar bu kadar pervasız peki genel kurul ne işe yarar kimse de çıkıp bir durun ne yapıyorsunuz demez...

bu kadar borçla nasıl avrupa kupalarına alıyorlar bizi mali fair play vardı ne oldu???

#DeAgLeMaNyAq ne diyorsun bu işlere
                            BJK bizden fazla borcu var biliyorum ama Fikret Orman çok akıllı işler yaptı bize böyle başkan lazım o kişide Usta gibi görünüyor şu aşamada.Çok iyi projeleri vardı mesela stada isim falan alacaktı her tribüne isim alacaktı vs. bizde Ünal Aysal etkisi yaratabilir yoksa bu kulüp 3 yıl daha ayağa kalkamaz.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Celutska iyi futbol oynuyor onun adina cok sevindim,bizim beğenmediği miz sunderland fb ye fark atan arsenali su an itibari ile sahadina hapsetti.
                              Celu asist yapti ama ofsayt oldugu icin gol gecerli sayilmadi.

Sunu anladimki Turkiye'de bir futbolcunun futbolunu gelistirmesi mucize,hep pas hatasi yapan hucuma neredeyse hic cikmayan celu kacinci deparini atti yizde yuz garanti pas oynuyor.

Bu arada Remzi müthiş atti .Celutska boyle devam eder iyi bir menejer ile calisirsa ingilterede yolu cok acik.
                              arsenal 1/2 yaptı)

celu konusunda diyeceğim tek şey at sahibine göre kişner...bizim kadroyu bilice ver başka birşey çıkar buna eminim... kimse değerlerimiz edebiyatına girmesin tüm değerlerimizin farkındayım!!!

Yorum

• Sunderland atti gol oldu,gol olduktan sonra hakem faul verdi garip bir pozisyon oldu hakem gol cizgisini gecti 10 sn onceki pozisyona geri dondurdu.

Celutska baski altindayken bile rahat bir sekilde pas atiyor,yalniz sunderland bir forveti olsa ayagi duzgun cok is yaparlar.

Trabzonspor sunde4land gibi savassin kendi adima baska hic bir sey istemiyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X