Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    takım iyi değil arkadaşlar aykut sağ bekte sırıtabilir .
    hatırlarsanız 2010-2011 de takım bomba gibiyken ben mustafa yumluun gene bir karabükspor maçında sağ bek oynadığını hatırlıyorum 3- da kazanmıştık mustafanın bir topuda dirkten dönmüştü
    ama dediğim gibi takım iyi di mustafa sırıtmadı.
    ama şimdi takım kötü aykutu otobana çevirirler sağ bekde .
    İlk golün ortasınıda Yumlu yapmıştı ey gidi günler..
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk golün ortasınıda Yumlu yapmıştı ey gidi günler..
      aynen ne takımımız var dı mustafaya bile asist yaptırıyordu
      & ONUR RECEP KIVRAK &
      ^^KELEBEK^^

Yorum

• Lıg aralarında oynanan bütün hazırlık maçlarında oynatılan adam lig maçlarında sakat diye oynatılmıyor.
        Biz bu adamı hazırlik maçlarında oynasın diye mi aldık yahu?

Yorum

• Bek oyuncusunun ağır olma şansı yok. Ağırsa da iyi pozisyon almak zorunda. Zeki genç diye kimse ses etmiyor bakmayın eleştirilere. Bu oyuna bu eleştiriler az bile. Bir de ayağının iyi olması sindiriyor milleti biraz, ortaları falan iyi. Ama böyle olmaz yani rakip yürüyerek geçiyor. Ahmet İlhan, Lua Lua falan ...

İki forvet, üç forvet falan hikaye. Takım top oynamaya niyet etsin yeter. Rakipten fazla topa sahip olalım ilk başta. Top daha fazla rakipte oldukça, oyuncular birbirine uzak oynadıkça formasyon önemsiz kalıyor. Bekler ve merkez orta sahalar rakip yarı sahaya geçmiyor bizde. Ondan sonra en uca Janko'yu koymak insanlık suçu olur yemin ediyorum.

Evinde kendi yarı sahasında bekleyen bir Trabzonspor görmek istemiyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hoca sistem değişikliğine gidecek deniliyordu. Bakalım 4-4-2'ye bu maçla birlikte geçer mi.

Yorum

• Bosingwa sakatsa,zeki yetersizse niye Aykut Demiri sag beke yaziyorsunuz ?
              Stoper vücüdü olmayan yumlu oynasin sag bekte daha iyi.Zaten Karabük Macinda sag bekte oynamisti birkere ve cokta fena degildi.Ben hic oynatmam yumluyu orasi ayri .
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen ne takımımız var dı mustafaya bile asist yaptırıyordu
                Biz o takımı bile beğenmiyorduk bütün futbolcularına küfür ediyorduk.Biz böyle kötü takıma layığız.
                Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Allah etmeye galip gelemezsek geçen senenin son 2 haftasından önceki ruh haline bürüneceğiz ki bu sefer ligin bitimine de 30 hafta var ve çok zaiyat veririz Ts li ler olarak.
                  Tapır tapır dökülürüz kimimiz kalpten kimimiz tansiyondan,kimimiz sinirden.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bosingwa sakat olma ihtimali yok.

11.09.2013 tarihinde 1461 le oynadigimiz macta oynadi. Son antrenmana da katildi. Bugün tarih 14.09.2013 yani 3 gün önce oynayan adam bugün de oynar...Zaten antrenmanlarada katildi.

Hoca muhtemelen kadroya almadi eger dogru ise.

Bosingwa oynamali.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Janko atacak.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Janko atacak.
                        oynuyor mu Fatih?
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oynuyor mu Fatih?
                          Oynaması lazım.
                          Bordomavi.net

Yorum

• eger zeki oynayacaksa tüm duran toplari o kullanmali-takimda öndiregi gecebilen tek oyuncu- ayrica dogru yapabildigi tek sey bu
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oynaması lazım.
                              Henrike ile beraber oynatsa aslında bence ikisi de başarılı olur.
                              Olcan ı sol bekte deniyor. Birde bunu denesin. En azından içerideki maçlarda.
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• banko Karabuk varinizi yogunuzu yatirin
                                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

Yükleniyor...
                                X