Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1461 deki deli dolu,cesaretli,taktisyen mustafa hocamızı geri istiyoruz.
    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• hala olcanın solbek çıkacağı söyleniyor.Veya solbamba'yı solbeke koyacağı söyleniyor.Öyle birşey yaparsa felaket olur.Böyle bir antrenör olamaz.
      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İzlediğimiz son sıkıntılı maç Akhisar olur inşallah

Yorum

• Trabzonspor'un Karabük karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Onur Bosingwa, Aykut, Mustafa, Olcan, Adrian, Zokora, Aykut, Malouda, Henrique, Yusuf

kaynak haber61
          Emekleri çaldın yine.
          Günahkarsın Fenerbahçe !
          Ama bu dünyada, ama Ahirette,
          Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• inşallah kazanırız; ve fakat mra ve colman benim gözümde sıfırlar... ikisi de sahada olacaklar maçı izlemeyeceğim bin bir zahmet maç izlemeye gidip gecenin körü eve giriyorum sinirimin stresimin haddi hesabı yok.... söve söve bağıra çağıra araba kullanıyorum bu gevşekler yüzünden kaza yapacağım olan bana olacak maç skorunu sabah gazeteden öğrenmeyi planlıyorum size az stres bol sakinlik diliyorum umarım lua lua gününde olmaz...

Yorum

• olcan'ı solbeke koyarsa zaten ağır küfür yer bütün taraftardan!

İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              inşallah kazanırız; ve fakat mra ve colman benim gözümde sıfırlar... ikisi de sahada olacaklar maçı izlemeyeceğim bin bir zahmet maç izlemeye gidip gecenin körü eve giriyorum sinirimin stresimin haddi hesabı yok.... söve söve bağıra çağıra araba kullanıyorum bu gevşekler yüzünden kaza yapacağım olan bana olacak maç skorunu sabah gazeteden öğrenmeyi planlıyorum size az stres bol sakinlik diliyorum umarım lua lua gününde olmaz...
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• eğer bugun Jankoyu oynatmazsa hocadan şüphelenirim bu takımda jankoya şans vermezi lazım

Yorum

• İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olcan'ı solbeke koyarsa zaten ağır küfür yer bütün taraftardan!
                  bugunde Olcanı solbekte oynatırsa yazıklar olsun adamı bitirecek

Yorum

olcan'ı solbeke koyarsa zaten ağır küfür yer bütün taraftardan!
                    koyacağı kimse kalmadıki 1461 deki oyunculara kurtarıcı gözüyle bakmak insafsızlık olur; bu çocuklara sezon başı güvenecek kadrosunu öyle dizayn edecekti geçmiş olsun bu saatten sonra kurtlar sofrasına atmak o çocukları sonsuza kadar kaybetmek demek...

en çok da yalancı akbaşkanın korkak hocamızın hazırlıklarından bahsetmesine gülüyorum ne hazırlıkmış ama!!!!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ligtv de şimdi 1998'deki maçı izledim 1-0 yenmişiz 7-8 tane %100 gol pozisyonumuz var tek kale maç Karabük'ün şutunu almamışlar özete o derece. Maç sonu hocamız performansımız iyi değilken kazanmak güzel diyor

Nerden nereye.
                      bravo güzel karşılaştırma.şimdi ise akhisar a 3 0 yenilip güzel oynadık diyen bi teknik direktörümüz var!!!o günlere dönebilsek keşke yaşasak o duyguları yine...

Yorum

• Ben Janko'nun oynamayacağını hatta kadroda bile olmayacağını düşünüyorum. Öyle pat diye kim kimi kadroya koymuş bizim takımda? Henriyi görmek istemiyorum forvet olarak. İkinci forvet olabilir ancak.

Yorum

• abi ne diyorsun ya kadir keleş genç milli takımlarda oynamış bir adam karabüğe karşı oynatmayacaksan kime karşı oynatacaksın!Zeki'den eksiği yok fazlası var.
                          İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          koyacağı kimse kalmadıki 1461 deki oyunculara kurtarıcı gözüyle bakmak insafsızlık olur; bu çocuklara sezon başı güvenecek kadrosunu öyle dizayn edecekti geçmiş olsun bu saatten sonra kurtlar sofrasına atmak o çocukları sonsuza kadar kaybetmek demek...

en çok da yalancı akbaşkanın korkak hocamızın hazırlıklarından bahsetmesine gülüyorum ne hazırlıkmış ama!!!!
                          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Onur - Bosingwa - Bamba - Aykut - Kadir - Soner - Aykut A. - Maoluda - Olcan - Janko - Henrique..........Bu kadroyla çıkarsak 3-0 alırız maçı
                            En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 14.09.2013, 17:54.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur - Bosingwa - Bamba - Aykut - Kadir - Soner - Aykut A. - Maoluda - Olcan - Janko...........Bu kadroyla çıkarsak 3-0 alırız maçı
                              ben abartıyorum 5 diyorum İnşallah böyle bir kadroyla çıkar

Yorum

abi ne diyorsun ya kadir keleş genç milli takımlarda oynamış bir adam karabüğe karşı oynatmayacaksan kime karşı oynatacaksın!Zeki'den eksiği yok fazlası var.
                                ben kadir keleş kötü demedim canım kardeşim ama o çocuğu alıp bu kadar stres dolu maçta topun ayağındaki adamı yakacağı atmosferde oynatıp bu kadar baskı altında ezmek yanlış dedim; göreceksin olcan sol bek oynayacak volkan da olurdu sahada fakat akbaşkan kesiği geldi...

tribün 1461 oyuncularına destek olmalı top ayaklarına geldiğinde alkışlamalı bu oyuncuları rahatlatabilir... dileğim yusufun iki haftadır direği sıyıran o nefis şutlarından birin karabük kalesine girmesi... hoca oynatırsa tabi... 15 dk oynasa bile kendini göstermesini bilen nefis bir oyuncu...

Yorum

Yükleniyor...
                                X