Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Başlığı ben açayım da bari 6 puana çıkmamız garanti olsun
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Tolunay o hırsla bizi avni aker'e gömer MRA gider..

AT FAV'A
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

fav mav yok burda Uğur efendi her şey kayıtlı. Twitter gibi suya yazı yazmıyoruz.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Tolunay, Ateş, Barut, İntikam, At,.... hımm
        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

berabere biter.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

6 puana çıkmamız çok zor.Hoca istifa etmeli yarın çok geç olmadan!!!
            İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
            Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

Olur da maçı alırsak, kaybedene kadar siz açın başlığı. Müsade etmeyin diğer arkadaşlara.

Olur da kaybedersek
              Oscar CARDOZO
              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Büyük iddia.
                İlk soluğu nerde alacağım belli oldu.

Yorum

Lua Lua takar geçer bize.. Yımlı'da arkasından bakar.

Yorum

işimiz zor kesin gol yerizde, atarmıyız bilemem...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Bizim takım'ın yürümeye mecali yok, birde Karabük'e bakıyorum Lua Lua, Ilhan Parlak, Ahmet Ilhan Özek. Bunlar sağı solu bırakın saha'nın komplesini otoban'a çevirir. Geçmiş olsun.
                      En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 02.09.2013, 14:04.

Yorum

Hiç umudum yok milli maç arası bakalım takıma yarayacak mı ? Tolunay hoca hırslı olacaktır bu maçta bu hırsını bide futbolculara yansıttımı galip gelme şansıları fazla olacaktır.
                        En son irfan61 tarafından düzenlendi; 02.09.2013, 14:02.

Yorum

Karabükspor'un hücum hattı bizden çok daha iyi.. rakip takım zorlanmadan maçı alır

Yorum

Tolunay'dan değil de onun bu maçtaki intikam duygusunun yoğunluğunun yarısı kadar takıma puan kazandırma arzusu olmayan futbolcularımızdan korkuyorum...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Allah yardımcımız olsun 1 puan iyidir.

Yorum

Yükleniyor...
                              X