Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kafkas, kendisine yapılanları haksızlık olarak değerlendirip oyuncularını özel olarak motive ederken Trabzonspor karşılaşması için de yönetimden takıma özel prim istedi. Bu isteğe olumlu yanıt gelmesiyle birlikte tüm takımda motivasyon üst seviyeye çıktı.

Hiç hoşuma gitmiyor bu durum...
    Hamiş

Yorum

• Başarılar Tolunay.
      insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kafkas, kendisine yapılanları haksızlık olarak değerlendirip oyuncularını özel olarak motive ederken Trabzonspor karşılaşması için de yönetimden takıma özel prim istedi. Bu isteğe olumlu yanıt gelmesiyle birlikte tüm takımda motivasyon üst seviyeye çıktı.

Hiç hoşuma gitmiyor bu durum...
        Kendisi milleti yemekten kovmayı biliyor ama kendi gönderilince vay efendim intikam.
        Ahh, keşke Janko oynasa da iki tane de gol atsa buna. Üstüne de Adrian.
        Mükemmel mutluluk duyarım.

Yorum

• bu maçta protesto yapılması lazım arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 0-3 biter
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Karabuk 3-1 yener bizde aval aval baka kalırız trabzon bu sene düşmeme mücadelesi verecek artık bende bu yöneim gitmeden maçları izlemeyi düşünmüyorum herkese mutlu günler

Yorum

• Tolunay'ın intikamı yakında sinemalarda.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Tolunay %100 haklidir gonderilme hikayesinde..
                  Takimi da ona gore oynatir kazanir gider

MRA'dan Zokora"yi forvette, Adrian'ı ise sag bekte oynatmasini bekliyorum

Yorum

• Teknik ekipteki lider pozisyondaki MRA nın hiçbir liderlik vasfı yok ne yazik ki. Ben tolunayın maçı koparacağını düşünüyorum.

Yorum

• Bir fantazi yapıp 3-5-2 mi oynasak

...................Onur..........................
                      ......Mustafa...Zokora...Aykut............
                      Bosingwa........Aykut...............Olcan
                      ..........Adrian..........Malouda............
                      ..........Henrique......Janko................

Yorum

• karabük bizden iyi oynuyo adamlar takım olmuş bu futbolla işimiz zor...geçen seneden beri olmayan bir takımla

Yorum

• Bu takimin mac kazanmasi benim icin suprizdir bu sene.rakip kim olursa olsun.onun icin beklenti yok.
                          İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                          ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• malouda 2 henrige1 gol atar 3-1 yeneriz.

Yorum

• Kafadan puan kaybederiz, en iyi ihtimal beraberlik, bu islerin sakaya gelmedigini sanirim fener macindan cok daha önce görecek gibiyiz.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Karabuk'un oyuncu potansiyeli+ Oyun anlayışı ,fizik gücü + ekstra galibiyet primi +Tolunay Hoca = Hacı ve Mra'nın sonu
                                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X