Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zeki Trabzon'dan ayrılsın, değil süper ligde PTT ligindeki takımlarda bile kadroya zor girer. Bu durum 1461'den gelen Yusuf dahil diğerleri için de geçerli.. Mustafa süper ligde kendine yer bulabilir belki.. Bunlara Aykut Akgün'ü de ekleyebilirsiniz.. Takımın kalitesini bir sınıf aşağı çeken adamlar resmen.. Hele de rakip ceza sahasına bile yaklaşmayan Aykut-Zokora orta sahasıyla MRA hocamız nasıl bir oyun mantalitesi kurguluyor anlayabilmiş de değilim ayrıca...
    Hadi Zekiyi anladık.onlarca kez şans buldu değerlendıremedi formayı haketmiyor diyelimde Yusuf ve 1461 takımından gelenlerin neyini gördükte gönderiyoruz.yahu daha ne gördün nasıl bır mantalite nasıl bır anlayıs bu. tartışmasız bu senenın en ıyı oynayanı Aykut Akgünde ne kabahat var.ya şu mantalıteyı değıştırin kardeşım ayıp ya.

Yorum

• -------------Onur
      Bosingwa-Aykut-Bamba-Kadir
      ---------Aykut-Colman
      Olcan-------Adrian------Malouda
      -----------Henrique
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Kadir solbek Bosingwa sağbek macera aramasın Hoca.
        Bordomavi.net

Yorum

• -------------Onur
          Bosingwa-Aykut-yumlu -Kadir
          ---------Aykut-xxxx(colman zokora abdulkadir soner)
          Olcan-------Adrian------Malouda
          -----------Henrique

bide bu kadro ile cık be hoca.

Yorum

• su olcanı sol bek oynatma, zekiyi sag bek veya sol bek oynatma, adrian,volkan, ve alanzinhoyu kanatta oynatma baska nasıl kadro ile cıkarsan cık ona razıyım.

Yorum

• ------------Onur--------------
              Bosingwa--Aykut--Bamba--Kadir
              ------------------------------
              -----------Abdülkadir----------
              -------Colman-----Soner------
              Yusuf----------------MaLOuda
              -----------Janko--------------

Kadro bu olmalı ve bu kadroda ısrar edilmeli..
              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Janko tek forvet olarak Henrique'den daha çok katkı sağlar.Henrique'nin ceza sahası aksiyonu sıfır maç içinde çoğunlukla geriye geliyor bu da rakip stoperleri rahatlatıyor.Janko arkasında Henrique olsa iki futbolcunun da verimi artar bu kez orta saha direnci azalır kadro yapısı 4-4-2'ye müsait değil aslında Colman ve Soner form tutsa bambaşka bir futbol oynarız.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kadir solbek Bosingwa sağbek macera aramasın Hoca.
                  Olur mu fatih abi Volkan sol açık-Adrian sağ açık-Malouda forvet arkası oynatarak zaten macere yaşatıyor bizlere.Bosingwa sol bek-Zeki sağ bek oynatmış çok mu ??

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olur mu fatih abi Volkan sol açık-Adrian sağ açık-Malouda forvet arkası oynatarak zaten macere yaşatıyor bizlere.Bosingwa sol bek-Zeki sağ bek oynatmış çok mu ??
                    Onur kaleci inş?

Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ------------Onur--------------
                      Bosingwa--Aykut--Bamba--Kadir
                      ------------------------------
                      -----------Abdülkadir----------
                      -------Colman-----Soner------
                      Yusuf----------------MaLOuda
                      -----------Janko--------------

Kadro bu olmalı ve bu kadroda ısrar edilmeli..
                      yusuf sağda oynadığı müddetçe hızı kesilecek,sol açıkta ancak oynayabilir.olcan gibi sağ açıkta da oynamasını beceremiyor.alalım q7 yi sağ açık sorunu kalksın.

Yorum

• Hafta sonu yine komedi izleyecekmişiz gibi bir his var içimde. Üç gecedir kabus görüyorum zaten, belki de bu kara komedinin habercisidir gördüğüm düşler.
                        Fanki tonki zonki...

Yorum

• ihonun açıklamalarından sonra mra nın cesur kadro için son sanşı kadroda revizyon baya olacaktır
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hadi Zekiyi anladık.onlarca kez şans buldu değerlendıremedi formayı haketmiyor diyelimde Yusuf ve 1461 takımından gelenlerin neyini gördükte gönderiyoruz.yahu daha ne gördün nasıl bır mantalite nasıl bır anlayıs bu. tartışmasız bu senenın en ıyı oynayanı Aykut Akgünde ne kabahat var.ya şu mantalıteyı değıştırin kardeşım ayıp ya.
                            Arkadaşım beni de koysan mesela Trabzonspor'a oynayamam.. Şimdi bunu anlamak için illa beni ilk 11'de mi görmen mi lazım ? Her futbolcuyu görmeye gerek yok, kapasite, potansiyel, yetenek ortada işte..
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kadir solbek Bosingwa sağbek macera aramasın Hoca.
                              yaw o değil de ben hala Ali Adnan'ı alamamış olmamızı anlayamıyorum.. Yok yabancı sınırı yok bilmem ne, geçeceksin kardeşim bu işleri.. Sol bek kıtlığının yaşandığı ülkede, hele de gözünün önünde böyle bir yetenek varken bu nasıl kaçırılır anlamak mümkün değil. Ben açıkcası kesin Avrupa'dan bir takıma felan gider diye düşünmüştüm ama Rize alınca şok oldum. Yani şu adam kaçar mı.. Gözünün önünde hemde..

Ha diyeceksiniz, tüm dünyanın en yetenekli gençleri geldi yazın u20 dünya kupası için, hepsi gözümüzün önündeydi, hangisi alındı, hangisi izlendi, hangisi 1461'e kaznadırıldı.. ?? Neresinden tutsan elinde kalıyor insanın..
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşım beni de koysan mesela Trabzonspor'a oynayamam.. Şimdi bunu anlamak için illa beni ilk 11'de mi görmen mi lazım ? Her futbolcuyu görmeye gerek yok, kapasite, potansiyel, yetenek ortada işte..
                                Doğmamış çocuğa don dikelim hemi?1461 takımından kadroya alınan tüm oyuncular yetenekli.her biri süper lig takımlarından teklif almış pırıl pırıl gençler.bunlar bızım geleceğımız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X