İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 lira olsa bile pahalı diyecek zihniyete taraftara modeline sahibiz haklısın abi imzamı atarım..
Tırda adam forma baktı, görevli 30 lira olduğunu söyleyince "indirim yapmıyor musunuz" diye sordu...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 lira olsa bile pahalı diyecek zihniyete taraftara modeline sahibiz haklısın abi imzamı atarım..
(mesela ben,asgari ücretin az üstünde bi paraya çalışırım,yılın neredeyse 12 ayı kredi kartında TS Clup taksidi hiç eksik olmaz)
Ama imkanı olan mızırdanır dururŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Rizespor'un formaları ile bizim formalar aynı model değil. Bizimkinde beyaz detaylar var. Kumaş ve sırt ta değişik büyük ihtimalle.
Bizim renklerde çok daha güzel durmuş ayrıca.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.08.2016, 12:15.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizespor'un formaları ile bizim formalar aynı model değil. Bizimkinde beyaz detaylar var. Kumaş ve sırt ta değişik büyük ihtimalle.
Bizim renklerde çok daha güzel durmuş ayrıca.
Yorum
-
Rizespor'un forması katalog, aylar önce zaten üretilmiş olanı var. Rizespor'un forma ihtiyacı ile Trabzonspor'un forma ihtiyacı ve satış coğrafyası aynı değil.
Trabzonspor'un forması Trabzonspor'un renklerine özel, yeniden ve ilk defa üretildi. Beyaz detayın katalog formalarında olduğunu sanmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizespor'un formaları ile bizim formalar aynı model değil. Bizimkinde beyaz detaylar var. Kumaş ve sırt ta değişik büyük ihtimalle.
Bizim renklerde çok daha güzel durmuş ayrıca.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizespor'un forması katalog, aylar önce zaten üretilmiş olanı var. Rizespor'un forma ihtiyacı ile Trabzonspor'un forma ihtiyacı ve satış coğrafyası aynı değil.
Trabzonspor'un forması Trabzonspor'un renklerine özel, yeniden ve ilk defa üretildi. Beyaz detayın katalog formalarında olduğunu sanmıyorum.
Beyazı sanki biz basmışız gibi hissediyorum
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle... Trabzonspor'un forması Trabzonspor'un renklerine özel, yeniden ve ilk defa üretildi. Beyaz detayın katalog formalarında olduğunu sanmıyorum.
En son merdeme tarafından düzenlendi; 15.08.2016, 15:41.
Yorum
-
Formaların belli kalıpları var. Kol, yaka, kesim gibi. Yönetim çok kısa bir sürede seçilebilecek en güzel çubuklu formayı seçmiş işte, uzatmanın alemi yok.
Çok beğendiğimiz yakalı çubuklu forma setini de Nevzat Aydın seçmişti. Ki o sezonki formalarımızın modelleri birbiri ile çok uyumluydu.
Önümüzdeki sezonun çizgileri tasarımları biz görmesek te belli ve seçilmiş olmalı. Bu sezonki forma satış hedefleri kulübün forma konusunda ciddi olduğunu gösteriyor.
Forma satışı sadece zevkle ilgili değil, transfer ve takımın başarısı hedefi, satışa sunulan tarih, dağıtım, reklam, pazarlama pek çok etken var.
Yönetimin maç artı forma, kombine artı forma kampanyalarını başarılı ve yerinde buldum. Taraftarın lisanslı ürüne yönlendirilmesi psikolojik ve ekonomik olarak yerinde bir adım.
Yorum
Yorum