Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence de bir an önce kurtulalım. Nike'ın siyah logolu atletlerine dönmemiz lazım hemen
    1.jpg2.jpg
    61

Yorum

• Yakadaki renge bakın formadaki renge bakın. Tasarımından deseninden felan bahsetmiyorum bile.

Yukarıda arkadaş da bahsetmiş. 5 dakka tepelerden inip de sokağa sorsalarmış ne olması gerektiğini anlarlarmış.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yakadaki renge bakın formadaki renge bakın. Tasarımından deseninden felan bahsetmiyorum bile.

Yukarıda arkadaş da bahsetmiş. 5 dakka tepelerden inip de sokağa sorsalarmış ne olması gerektiğini anlarlarmış.
        boyle bır zorunluluk yokki
        estetıık duruyorsa bır ton koyu renk te olur yaka ne olacak kı .
        bence guzel olmus
        61

Yorum

• Parçalı beyaz sort ile çok daha güzel duruyor. Bordoyu da mavi sort ile görmek lazım.

Sosanin beyaz şortla giydiği fotoğrafta çok iyi durmuş. Mavisi daha parlak sanki açıdan, ışıktan mi bilemedim.

Antrenman ürünleri yine çok güzel ama pahalı be. Eşofman takımına 450 lira :O
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            boyle bır zorunluluk yokki
            estetıık duruyorsa bır ton koyu renk te olur yaka ne olacak kı .
            bence guzel olmus
            Ya Sadettin bırak Allahını seversen kardeşim hadi yakayı geçtim... armandaki renkle formandaki renk birbirini tutumuyor ya hu
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Bu formaların profesyonel bir bakışla değil de birkaç kişinin bireysel zevkine göre seçildiği çok açık. Belli ki formayı seçen kişinin bir parçalı forma sevgisi varmış ve bizi buna mecbur etti.

Sıkıntı da bu zaten profesyonelce işler yapılmıyor. Herkes kendi aklında olanı uyguluyor yıllardır.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• geleneksel bir çubuklu formamız olduğu konusunda şüphelerim var. hiç öyle bir algı oluşmamış bende. çünkü ince çubuklusu da var, kalın çubuklusu da var, yakalar değişik. bazen parçalı. geleneksel değil yani.

Yorum

• Şampiyonlar ligi final maçının hakemleri de macron giyiyor.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• O parçalıyı başkan beğenmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Bir de Grundik'i sponsor yaparsa tam olacak.
                    Murat

Yorum

• Şu Liverpool forması bize yapılsa ne söveriz yalnız
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        geleneksel bir çubuklu formamız olduğu konusunda şüphelerim var. hiç öyle bir algı oluşmamış bende. çünkü ince çubuklusu da var, kalın çubuklusu da var, yakalar değişik. bazen parçalı. geleneksel değil yani.
                        Aynen öyle. Burada koparılan kıyamet gereksiz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak TSLIEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu formaları beğenen arkadaşlar nesini beğenmiş anlamadım bence oldukca berbat alınmaz.
                          Sen neyini beğenmediysen ben de onu beğendim.

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu sızıntı nerden olmuş acaba, bu arada çok güzel görünüyor. Tek merak ettiğim nokta yöresel motif ne olabilir ve formanın tek boş yeri ortası olduğu için oraya mı yerleştirecekler?
                            Onu ben de çözemedim valla. Bir de yöresel bir motif olup olmayacağı konusunda net değilim ben öyle bi söylenti var ama doğru mu bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayirdir, habire ayni mesaji tekrarlayip duruyorsun... simdiye kadar hangi konuda yaniltti seni bu yönetim de Sponsor bulamasin?
                              Bu karamsarlik neden?
                              IHO mu MUHO mu... sen hangi tayfadansin?
                              ben kendi tayfamı kurdum istersen gel senide alayım

Yorum

• Formaları beğenmek de beğenmemek de son derece normal.
                                Anormal olan ise bu duruma göre forma alma ya da almama kararı almak.
                                Taraftar taraf olandır. Bunun da bazı maddi bedelleri var. Yapacak bir şey yok.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Yükleniyor...
                                X