Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yakadaki renge bakın formadaki renge bakın. Tasarımından deseninden felan bahsetmiyorum bile.
Yukarıda arkadaş da bahsetmiş. 5 dakka tepelerden inip de sokağa sorsalarmış ne olması gerektiğini anlarlarmış.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakadaki renge bakın formadaki renge bakın. Tasarımından deseninden felan bahsetmiyorum bile.
Yukarıda arkadaş da bahsetmiş. 5 dakka tepelerden inip de sokağa sorsalarmış ne olması gerektiğini anlarlarmış.
estetıık duruyorsa bır ton koyu renk te olur yaka ne olacak kı .
bence guzel olmus61
Yorum
-
Parçalı beyaz sort ile çok daha güzel duruyor. Bordoyu da mavi sort ile görmek lazım.
Sosanin beyaz şortla giydiği fotoğrafta çok iyi durmuş. Mavisi daha parlak sanki açıdan, ışıktan mi bilemedim.
Antrenman ürünleri yine çok güzel ama pahalı be. Eşofman takımına 450 lira :O( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboyle bır zorunluluk yokki
estetıık duruyorsa bır ton koyu renk te olur yaka ne olacak kı .
bence guzel olmusHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu formaların profesyonel bir bakışla değil de birkaç kişinin bireysel zevkine göre seçildiği çok açık. Belli ki formayı seçen kişinin bir parçalı forma sevgisi varmış ve bizi buna mecbur etti.
Sıkıntı da bu zaten profesyonelce işler yapılmıyor. Herkes kendi aklında olanı uyguluyor yıllardır.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeleneksel bir çubuklu formamız olduğu konusunda şüphelerim var. hiç öyle bir algı oluşmamış bende. çünkü ince çubuklusu da var, kalın çubuklusu da var, yakalar değişik. bazen parçalı. geleneksel değil yani.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak TSLIEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu formaları beğenen arkadaşlar nesini beğenmiş anlamadım bence oldukca berbat alınmaz.
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sızıntı nerden olmuş acaba, bu arada çok güzel görünüyor. Tek merak ettiğim nokta yöresel motif ne olabilir ve formanın tek boş yeri ortası olduğu için oraya mı yerleştirecekler?
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayirdir, habire ayni mesaji tekrarlayip duruyorsun... simdiye kadar hangi konuda yaniltti seni bu yönetim de Sponsor bulamasin?
Bu karamsarlik neden?
IHO mu MUHO mu... sen hangi tayfadansin?
Yorum
-
Formaları beğenmek de beğenmemek de son derece normal.
Anormal olan ise bu duruma göre forma alma ya da almama kararı almak.
Taraftar taraf olandır. Bunun da bazı maddi bedelleri var. Yapacak bir şey yok.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum