Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neyini beğenmediniz bu logonun?
    Şimdi inceleme fırsatım oldu gerçekten seçilem logo çok daha kötü koca camiada çıkan logolar neyazıkki hayal kırıklığı

Yorum

• Amacına ulaşmamış ve yanlış uygulanmış bir yarışma oldu. Bence...

Yorum

• fc-tokyo-2017-kit-1.jpgfc-tokyo-2017-kit-2.jpg Şöyle birşey de yapılabilir miydi acaba? Trabzonspor'a yakışırdı

Yorum

• İlk olarak melih_cebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]11577[/ATTACH][ATTACH]11578[/ATTACH] Şöyle birşey de yapılabilir miydi acaba? Trabzonspor'a yakışırdı
          Karabükspora yakışır bu tarz formalar... Lütfen daha gerçekçi ve kaliteci olalım...
          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Arada sırada güzel şeyler de olmuyor değil.

Logosu formamızda, acısı kalbimizde...

Bu akşamki karşılaşmada giyeceğimiz bordo formalarımızda Chapecoense'nin amblemi yer alıyor.
            Takımımız, yönetim kurulumuzun aldığı kararla bu akşam oynayacağı Gümüşhanespor maçında Chapecoense'nin amblemini formasında taşıyacak.
            Trabzonspor olarak Chapecoense ailesinin derin acısını tüm kalbimizle paylaşıyoruz.

Yorum

• Daha açık mavi tonuyla fena durmazdı bence. Forma dizaynı çok hoş

Yorum

• bizim formalar halen daha bütün tsclup larda satisa sunulamadi

barcada gelecek yilin formalari sizma mevsimi basladi

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Manchester City 2017-18 Deplasman forması renkleri böyle olacak.

Barcelona'nın yeni sezon muhtemel formalarının prototiplerini hemen üretmişler.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fena durmuyor ama sponsor çok yakışmamış sanki. Son halini de görmek lazım tabi.

City'nin formayı merakla bekliyorum.

Yorum

• TS Club'da neredeyse ürün yok! Yeni antrenman ürünleri halen daha gelmemiş. Soruyorum ne zaman gelir diye 1 ayı bulur diyorlar. Profesyonel kulübe bak! Ekim ayının ilk haftasında sormuştum, ay sonu gelecek demişlerdi

Futbolcuların giydiği polar gelmemiş, eşofman gelmemiş. Lisanslı ürünlerden nasıl para kazanmayı düşünüyorlar ? Nike'ın kendi ürünlerini satışa sunacaksın. TS Club'ın saçma ve akıl dışı ürünlerine kimse para vermez

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TS Club'da neredeyse ürün yok! Yeni antrenman ürünleri halen daha gelmemiş. Soruyorum ne zaman gelir diye 1 ayı bulur diyorlar. Profesyonel kulübe bak! Ekim ayının ilk haftasında sormuştum, ay sonu gelecek demişlerdi

Futbolcuların giydiği polar gelmemiş, eşofman gelmemiş. Lisanslı ürünlerden nasıl para kazanmayı düşünüyorlar ? Nike'ın kendi ürünlerini satışa sunacaksın. TS Club'ın saçma ve akıl dışı ürünlerine kimse para vermez
                        Aynı ürünleri ben de uzun zamandır bekliyorum.
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynı ürünleri ben de uzun zamandır bekliyorum.
                          Ben de öyle, antrenman ürünleri hariç alınacak bir şey çıkmıyor pek zaten.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Öylesine
                            yazik formaya mustafa yumlunun üzerinde düsünmek istemiyorum bunu

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TS Club'da neredeyse ürün yok! Yeni antrenman ürünleri halen daha gelmemiş. Soruyorum ne zaman gelir diye 1 ayı bulur diyorlar. Profesyonel kulübe bak! Ekim ayının ilk haftasında sormuştum, ay sonu gelecek demişlerdi

Evet malesef bende senelerdir beklerim nike tisort n98 kit vs bu sene de gelmedi ben de interin forma n98 tisort vs diger urunlerine sardim yapcak birsey yok size forma yeter de artar diyor heralde yonetim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Nevzat baskana forma isinden de elinizi cektinizmi yoksa sectiniz mi dedim sectik diye tweetledi hadi hayirli olsun

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X