Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Foroğraftan tam anlayamıyorum. Çubuklu formada renkler arasında küçük beyaz bir şerit mi var?
    var
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]10258[/ATTACH]

yaka kısmı böyle olsaydı şayet, gelmiş geçmiş en iyi çubuklulardan olabilirdi. ama mevcut durumda gayet başarılı, seneye daha da iyilerini göreceğiz inşallah bu güzel yönetimle! tam desteğe devam arkadaşlar!
      evet şu forma bi de beli dar olsaydı dediğin gibi. Ama forma ne kadar güzel olsa de bel kısmının bol olması beni rahatsız ediyor.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Aslında Nike karşı bir tutumum yok ama Elit kategoriden giyinmiyeceksek , artık başka bir marka ilen anlaşmanın vakti geldi.
        Nerdeyse Süperlig ve PTT ligin hepsi Nike'dan formalarını tedarik ediyor. Üç aşaya beş yukarı herkesde aynı forma seti var.Hiçbir ayrıcalıgımız yok. 2008-2011 sezonuna kadar sadece biz Nike kullanıyorduk.
        Madem tedarik ediyoruz Macron / NB yada Under Armour gibin Türkiye Futbol pazarına giriş yapmamış bir marka olmalı.

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bakırköy TsClub'ın sahibi malum şahıs.
          İyiniyetli bir adamdır.
          Gaza getirilmiştir muhtemelen.
          Bunu kriz boyutuna taşımamakta fayda var.
          Geçtiğimiz senelerde özevlat Özer giymişti lansman öncesi formaları, kimse tepki koymamıştı bu şekilde.
          Yanlış hatırlıyorsunuz. Özer'e çok büyük tepki gösterilmişti o zaman da.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yakasını falan da geçtim nike ambleminin küçüklüğü göz tırmalamıyor mu.
            Eski bazı modellerde Nike logosu oldukça büyük kalıyordu, taraftar da kulübün logosunu da büyük istiyordu. Şimdi bütün formalarda o Nike logosu küçükse Trabzonspor logosu da ona oranla bir-iki tık küçük olmalıydı. Formayı şöyle güzel bir iki fotoğrafla görürsek belki de o da gözümüzü tırmalayamayacak.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ben de formalar için yaygın olmayan bir markayla anlaşılması taraftarıyım şahsen. Nevzat Aydın da Under Armour'u isterdim demişti.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında Nike karşı bir tutumum yok ama Elit kategoriden giyinmiyeceksek , artık başka bir marka ilen anlaşmanın vakti geldi.
                Nerdeyse Süperlig ve PTT ligin hepsi Nike'dan formalarını tedarik ediyor. Üç aşaya beş yukarı herkesde aynı forma seti var.Hiçbir ayrıcalıgımız yok. 2008-2011 sezonuna kadar sadece biz Nike kullanıyorduk.
                Madem tedarik ediyoruz Macron / NB yada Under Armour gibin Türkiye Futbol pazarına giriş yapmamış bir marka olmalı.
                Isin sıkıntısı su: Elit giymek icin marka degerinin yükselmesi lazim (facebook begeni sayisi, sponsorluklar ve en önemlisi forma satisi) ama bunun icin taraftarlarimiz da illa son detayina kadar begenecegi bir forma istiyor.

En iyi sezonumuzda bile sadece 75.000 forma satmisiz. Bu yüzden bu kisir döngü icerisindeyiz. Ama bu bence sponsor olabilecek markalarin arasinda nike'in en iyi oldugu gercegini degistirmez bence (olaya büyük pencereden baktigimiz zaman)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Polo yaka olmaması ve Nike ambleminin küçüklüğü dışında çubuklu işte.Çıksın,topçular üzerinde görelim,alıp kendi üzerimizde görelim,kumaşını vs. hissedelim,ondan sonra net yorum yaparız..İlk gördüğümde ben de hayal kırıklığına uğramıştım ama baktıkça alışıyorum.

Yorum

• Nike amblemi her formada standart büyüklükde.....bizim logo devhasa , bu yüzden küçük görüneblir.
                    eskiden kücükdü ....bence böyle daha güzel.

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Isin sıkıntısı su: Elit giymek icin marka degerinin yükselmesi lazim (facebook begeni sayisi, sponsorluklar ve en önemlisi forma satisi) ama bunun icin taraftarlarimiz da illa son detayina kadar begenecegi bir forma istiyor.

En iyi sezonumuzda bile sadece 75.000 forma satmisiz. Bu yüzden bu kisir döngü icerisindeyiz. Ama bu bence sponsor olabilecek markalarin arasinda nike'in en iyi oldugu gercegini degistirmez bence (olaya büyük pencereden baktigimiz zaman)

kısmen katılıyorum.......bizim taraftar hep bi kusur bulur. Elit giyinsek bile.

Ama şunu karıştırıyorsun sanırım. Nike sponsorumuz deyil, tedarikcimiz. Büyük fark var burda.Sponsordan para alırsın (biz almıyoruz) , tedarikci forma ihtiyacını karşılar ( sipariş verdin kadar).

bu yüzden demişdim, madem tedarik ediyoruz..... O halde başka marka ile anlaşılmalı. Ligde hiçbir ayrıcalığımız yok, herkes hemen hemen aynı forma setini başka renkler ile giyiyor. Hoşuma gitmiyen kısım burası....

Yorum

• Madem formalar gorundu. Yoneticiler bir zahmet aciklama yapsalar formalar ne zaman satista olacak diye.

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Madem formalar gorundu. Yoneticiler bir zahmet aciklama yapsalar formalar ne zaman satista olacak diye.
                          yapti, haftaya
                          su an formalar ve diger nike ürünleri dagiltildi, son hazirliklar yapiliyor
                          2-3 güne lansmanlan satis baslayacak
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ya adamın giydiği forma L XL falandır çok takıldınız bazı şeylere, forma büyük bir kere o yüzden de öyle gözüküyor olabilir.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yapti, haftaya
                              su an formalar ve diger nike ürünleri dagiltildi, son hazirliklar yapiliyor
                              2-3 güne lansmanlan satis baslayacak
                              Twitterda simdi Emre Aksoy aciklamasi paylastilar . 25-30 agustos diyorlar.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kısmen katılıyorum.......bizim taraftar hep bi kusur bulur. Elit giyinsek bile.

Ama şunu karıştırıyorsun sanırım. Nike sponsorumuz deyil, tedarikcimiz. Büyük fark var burda.Sponsordan para alırsın (biz almıyoruz) , tedarikci forma ihtiyacını karşılar ( sipariş verdin kadar).

bu yüzden demişdim, madem tedarik ediyoruz..... O halde başka marka ile anlaşılmalı. Ligde hiçbir ayrıcalığımız yok, herkes hemen hemen aynı forma setini başka renkler ile giyiyor. Hoşuma gitmiyen kısım burası....
                                Bunu acikcasi bilmiyorum, ama öyle olsa bile dedigimi icerigini fazla degistirmez. Tedarikcimiz degil sponsorumuz olmasi icin yeterli sekilde forma satmamiz lazim. Sen senede 200.000 forma satsan, pekala sana sponsor olur. Sonucta kazanca dayali bir firma bu.

Ve her ne kadar katalog forma olsa da, isim olarak (ve bence kismen görüntü olarak) yine en iyi firma nike. Bu konuda istisnalar kaideyi bozmaz.

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Yükleniyor...
                                X