Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla ben bu çubuklu formamızı sevdim
    Sorun şu ki forma bu değil.
    Şu beyaz ayırım çizgileri, yakası, amblemin büyüklüğü ve simetrisi bu değil. Ben bu formayı da alacağım ve burada paylaşırım merak eden olursa ama bu kadar basit şeyleri istemek de bizim hakkımız değil mi.
    Yakasını falan da geçtim nike ambleminin küçüklüğü göz tırmalamıyor mu.
    Kusura bakmayın 12 senedir bu forumdayım çok sık yazmam, ama gerçekten her sene bir sonraki sezonun formaları daha iyi olacak heyecanıyla bekleyip hep aynı sonucu görmüş olmak beni üzdü.

Yorum

• Benim her şeyden öte takıldığım şu; neden Nevzat Aydın konuyla özel ilgileniyor? Bu kulübün TsClub mağazalarından sorumlu yöneticisi yok mu?

Eh... Cevabı duyar gibiyim...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Ayrica beyaz formamizda Halen cözülmesi gereken Bir simetri sorunu var QNB baskisinda

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim her şeyden öte takıldığım şu; neden Nevzat Aydın konuyla özel ilgileniyor? Bu kulübün TsClub mağazalarından sorumlu yöneticisi yok mu?

Eh... Cevabı duyar gibiyim...
          Koskoca klübü sadece 2 kisi yönetiyor hadi bilemedin 2.5 olsun, bunu elestirmek icin söylemedim, aksine, onayliyorum, Cünkü Trabzonsporda camia bazinda bir Aristokrasi yoktur, her gelen Baskan klübün sahibi gibi klübü tek elden yönetmek durumunda kaliyor(istiyor) bu güzel birsey mi diye sorarsan bence hic güzel degil cünkü her zaman Usta, Nevzat Aydin gibi vizyoner insanlar denk gelmeyebilir, misal önceki baskan, iste aristokrasi olmayinca , e durmadanda Usta ve Nevzat Aydin gibi adamlar gelsin diye dua etmekten baska bir care de kalmiyor gibi.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• çubukluyu beğendim. kesimi nasıl acaba

Yorum

• cubuklu.jpg

Cubuklu forma cok güzel

her sezon 1-2-3 forma alirim Cubuklu yu alirim yine...

Renkler icin tam not.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• konusu gecen resim 2-3 gun evvel farklı acıdan cekilmiş elime gecen resimdir.bazı arkadasların sacma sapan konusmalara ve tartısmalara sebep oldu sahsım adına forumdan ozur dilerim.

forumla resmi paylasmamın sebebi nevzat aydının bayi ye uyguladıgı yaptırıma sebep olmak istemememden dolayıdır.

bursaspor maci oncesinde ve mac esnasında bazı arkadaslara gostermiştim resimi

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum

• CnwRGKqW8AAvwKr.jpg

yaka kısmı böyle olsaydı şayet, gelmiş geçmiş en iyi çubuklulardan olabilirdi. ama mevcut durumda gayet başarılı, seneye daha da iyilerini göreceğiz inşallah bu güzel yönetimle! tam desteğe devam arkadaşlar!

Yorum

• bugün meydan tsclub da geçen senenin bordo formasını mankenin üstünde siyah şort siyah konçla kombinlemişler aslında fena durmuyordu neden öyle biiey yapmadık geçen sezon yahut o manken neden orada hala
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]10258[/ATTACH]

yaka kısmı böyle olsaydı şayet, gelmiş geçmiş en iyi çubuklulardan olabilirdi. ama mevcut durumda gayet başarılı, seneye daha da iyilerini göreceğiz inşallah bu güzel yönetimle! tam desteğe devam arkadaşlar!
                      Aynen yaka kısmı böyle olsaydı mükemmel olurdu. En iyisi çıksada gözlerimizle görebilsek formaları.

Yorum

• Formanın modeli ve tasarımı her zaman olduğu çoğunluk tarafından beğenilmedi tasarım işini değiştiremeyeceğiz. Ancak kullanılan renkler değişebilir mavinin daha açık olması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• En son yabdef tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 04:15.

Yorum

• Bakırköy TsClub'ın sahibi malum şahıs.
                            İyiniyetli bir adamdır.
                            Gaza getirilmiştir muhtemelen.
                            Bunu kriz boyutuna taşımamakta fayda var.
                            Geçtiğimiz senelerde özevlat Özer giymişti lansman öncesi formaları, kimse tepki koymamıştı bu şekilde.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]10258[/ATTACH]

Bende sizin gibi yakanın polo yaka olmasını isterdim.Böyle daha güzel oluyor ama polo yaka sevmeyen taraftar sayısıda azımsanmayacak derecede.Onun için yaka kısmına fazla takılmamak lazım orta yolda buluşamayız.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Foroğraftan tam anlayamıyorum. Çubuklu formada renkler arasında küçük beyaz bir şerit mi var?

Yorum

Yükleniyor...
                                X