Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok yahu ben maça gittiğim zamanlar dışında hiç forma giymiyorum. Eşe dosta akrabalara filan alıyorum sürekli.
    bende giyemiyorum.....

pamuklu dışında elbiseler yakıyor terletiyor....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üsluba bak. İstanbul takımları ile yarışan kim? Onların forma fiyatına bak burda malzeme kalitesi üzerinden taraftarlık yapma. 60 TL'lik malzeme olsa 130 desen ona da pahalı derler çünkü kalite önemli değil taraftar için önemli olan fiyatı. 10 liraya mal ettiğin formayı 70e sat yok satar çünkü ucuzdur kalitesi önemli değildir. Herkes gs nin forma kalitesinden bahsediyor fiyatı ne kadar peki? Sana gelse o forma ona da pahalı diyeceksin. Parası olan zaten alır bunu da alır poşet gibi formayı da alır. Çünkü taraftardır amaç destek olmaktır.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Üslupta bir sıkıntı yok, aynen nasıl yazıyorsan öyle karşılık veriyorum. Şimdi durum şu ben pahalı demiyorum ben kazıklanıyoruz diyorum. İkisi arasında çok fark var. Düzgün bir taraftar forması çıkarırsın 60-70 yazarsın fiyatı bir de kaliteli bir forma çıkarırsın 120-130 neyse yazarsın fiyatı kim hangisini isterse onu alır. Ama sen taraftar forması diye tasarımcı bile olmayan tiplerin verdiği tasarımları basıyp 80 liradan satıyorsan bunlar satılmayınca 59 liraya düşürüyorsan önce alana haksızlık ediyorsun demektir. Dandik Salih Dursun t-shirt'üne 40 lira verdik, niye verdik kulübe destek olalım diye. Ama sen çıkıp onu 27 liraya satıyorsan sonrasında kusura bakma destek veririm ama beni kandırmanı da hazmedemem.

Velhasıl kelam kimisi kalite kimisi ucuzluk der. Bu iki beklentiyi de karşılayacak potansiyeli olan bir kulübümüz var. Tartışmak anlamsız.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        25 liralık formaları sezonda 119 liraya satmaya çalışıp başarılı olamayınca bir alana bir bedava ) 89-50=39 TL kâr
        Apple icin 35Dolara mal olan bi Iphone icin , millet 1000 Dolar verirken kimse kaziklandim demiyor.....bence yaklasimin yanlis....

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Apple icin 35Dolara mal olan bi Iphone icin , millet 1000 Dolar verirken kimse kaziklandim demiyor.....bence yaklasimin yanlis....
          Apple için 35 dolara mal olan bir iphone olamaz arkadaşım. Bir kere AR-GE departmanı kurtarmaz ) Kavramları karıştırmayın. Ben mal olma fiyatını söylemiyorum belki de Nike'a 10 liraya mal oluyor bu formalar ama 25'e satıyor. Burada vurgu KALİTE. Sen 25 liralık formayı 119'a satıyorsan burada sıkıntı var demektir. Bunun adı ticaret değil. Ticarette adil bir kâr oranı vardır.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Apple için 35 dolara mal olan bir iphone olamaz arkadaşım. Bir kere AR-GE departmanı kurtarmaz ) Kavramları karıştırmayın. Ben mal olma fiyatını söylemiyorum belki de Nike'a 10 liraya mal oluyor bu formalar ama 25'e satıyor. Burada vurgu KALİTE. Sen 25 liralık formayı 119'a satıyorsan burada sıkıntı var demektir. Bunun adı ticaret değil. Ticarette adil bir kâr oranı vardır.
            Applede calismadim icin bilemem.......TV de iphone 5 üzere bir belgesel izlemisdim orda söylendi. Ben orda ne söylendi onu bilirim.
            Forma konusuna gelincen....yukardada yazdim, kimse kirilmasin darilmasin. Kulübün bu mali anlamda zor günler gecirdinde 25 liralik formayi 119 satiyorsa sadece kulüp deyil , TS Club isletende para kazanmak istiyor. Herkesin imkani bütcesi farklidir.....ama birlik olacamız bu günlerde almak istiyen taraftarı bari sogutmıyalım.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Applede calismadim icin bilemem.......TV de iphone 5 üzere bir belgesel izlemisdim orda söylendi. Ben orda ne söylendi onu bilirim.
              Forma konusuna gelincen....yukardada yazdim, kimse kirilmasin darilmasin. Kulübün bu mali anlamda zor günler gecirdinde 25 liralik formayi 119 satiyorsa sadece kulüp deyil , TS Club isletende para kazanmak istiyor. Herkesin imkani bütcesi farklidir.....ama birlik olacamız bu günlerde almak istiyen taraftarı bari sogutmıyalım.
              Soğutma yok, burada fikir telakkisi yapıyoruz. Şimdi Apple örneğini Nike'a uyarlayabiliriz adamlar bir tasarım çıkarıyor o tasarımın için elli tane tasarımcı ve uzun bir süreç var. Bu tasarım sadece görselle değil kumaş ile de destekleniyor adam dri-fit diye bir teknoloji üretiyor patent alıyor bilmem ne bu süreçler böyle ilerliyor. Şimdi çözüm basit. Ben 130-150 lira veririm kulüp de kendini aynı oranda geliştirsin lütfen. Kaliteyi arttırsın. Yolunacak kaz değiliz. Onlar hizmet, ürün üretiyor, biz de satın alıyoruz aynısı sahadaki futbolcular ve oyun için de geçerli. Sahada düzgün bir kadro yoksa, umut veren bir şey yoksa ben protesto ederim o maçı satın almam, o formayı satın almam. Ha kulübün zor durumda olduğunu da anlarız biz. Forma almam dediğime bakma gittim o dandik salih dursun fanilasını aldım mesela. Böyle destek oluruz ama çıtayı yükseltmek gerek. Daha fazla para istiyorsun daha fazla kalite satacaksın. Bak kulübün 50. yılı geldi. Yap koleksiyonluk sağlam bir kutu içinde forması olsun, action figürler olsun bilmem ne, sağlam olsun 250-300 lira verip alırız sorun değil ama fikir-ürün güzel olsun arkadaş. Derdim bu.

Yorum

• Screenshot_2016-08-04-00-46-06.jpg

Pazarspor çubuklusu bekliyorum ben.
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Welcome to the Industrial Revolution of Football !

Yorum

• Yorum

• [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION]

Tam şampiyonluğa oynamalık...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Bu forma tek kelimeyle süper olmuş. Her sene bunun gibi bir forma ve bir çubuklu çıksa kafi.

Yorum

• Aslında o kadar güzel renklerimiz var ki sağlam bir grafikçi veya fotoğraf sanatçısı elemanlarından birisi Trabzonspor 'da çalışsa muazzam ürünler çıkarırz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] son attığın forma avatarındaki ile kapışacak cinsten.

İkisi de çok güzel
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• p.tesi mi çıkıyor çubuklu?

Yorum

• Formalar 8 Ağustosta çıkıyor diyorlar. Var mı bilgisi olan?
                                "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X