Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beklediğin gün geldi büyük Trabzonspor taraftarı! Yeni sezon formalarımızın ilk partisi bu Cumartesi Trabzon'daki TS Club'larda satışta.
    Hey Allahim gecen cuma ist dan Trabzona geldim mac koydular bu hafta cuma Trabzondan istanbula donuyorum ctesiye forma koydular valla saka gibi lutfetmisler ilk parti geliomusta Trabzonda satisa cikiyormus sinirden ne yazcagmi bilemedim en iyisimi bir sure bu basliga ugramamak kalin saglicakla...

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Internet satisi hakkinda da bilgi verilseydi keske.

Yorum

• İlk parti

Trabzon'da

Diğer iller ise en kısa zamanda

Takımı bari lige yeni formalarla çıkarabilseler...
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Komedi resmen. Tamam yetişmedi eyvallah da bu abartı oldu yani. Hani formalar çok matah şeyler olsa yine bir şey demeyeceğim. Maça yetişse bari.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yönetim kaç kere söyledi formalar geç sipariş verildi, yetişmiyor diye. Ama hala bu mevzu anlaşılamadı galiba. Neden bu kadar uzattınız ki. Söylediler kaç kere işte. Gayet açık yani.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION] olayı güzel özetlemişsin abi.
              eskiden sponsorda istikrarımız yoktu şimdi tsclub politikamızda istikrarımız yok.
              8 sezondur nike giyiyoruz ama toplamda 2 sezon formaları istediğimiz düzeyde oldu gerisinde hep süreci yönetemediğimizden dolayı standart formalara mecbur kalıyoruz.

Yorum

• Çubuklu standart güzel bir forma. en alınabilir olan o bana göre. efsane formalarımız yok elbette ama çubuklu formaya haksızlık etmemeliyiz

Yorum

• @DNA-TS Fatih olayı özetlemişsin. Sorun o marka veya bu marka değil, TS Club konusundaki istikrarsızlık.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalar cumartesi günü satisa cikacak ama halen futbolcular üzerinde tanitilmadilar...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bakarsınız seneye de bu kalıbın bordo mavi versiyonunu giyeriz.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 14:47.

Yorum

• 2394. sayfayı herkes bir yere not alsın

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2394. sayfayı herkes bir yere not alsın
                          Girdim baktım benim mesaj yok,ben rahatım
                          (tutuklama,açığa alınma derken herkes bi diken üstünde ya,o hesap ben temizim )
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION] Abi Hertha formasında öndeki kalın mavi çizgilerde göze hoş gelen ayrıntılar mı var yoksa bana mı öyle geldi ?

----
                            Kalıp güzel bu arada gerçekten.
                            Tasarım yapan arkadaşlardan yapabilecek varsa görmek isteriz kendi renklerimizle.
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @a f s Abi Hertha formasında öndeki kalın mavi çizgilerde göze hoş gelen ayrıntılar mı var yoksa bana mı öyle geldi ?

----
                              Kalıp güzel bu arada gerçekten.
                              Tasarım yapan arkadaşlardan yapabilecek varsa görmek isteriz kendi renklerimizle.
                              Detaylar var.

Taraftar ve futbolcuların giydikleri farklı bu arada.

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION] Formayı güzel yapan şeyler de bu ayrıntılar bence abi. Ve çoğunlukla sadece üst olarak düşünüyoruz formayı ama kombin olarak bakıldığında çok daha farklı durabiliyor. Tabi tanıtımı yapacak kişi de önemli.
                                Bence Durica ve Uğur olmalı tanıtımda mesela.Ama biz böyle degisik kaynaklardan kalitesiz çekilmiş fotoğraflarla öğreniyoruz.
                                Neyse önümüzdeki sezon için daha umutluyum en azından.
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Yükleniyor...
                                X