Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hehehehe öyle mi?tamam sorunun olduğunda söyle tamam mı abisi
    Hahaha.....abisimi? Kendin aklinca bana lafmi sokuyorsun?
    Belli senin gücüne birsey gitmis.

Yorum

• Yanlız bişey dikkatimi çekti. Bu beyaz forma bizim geçen seneki formamız değil mi. Formalar elde kalınca üzerine şerit çekerek satmaya çalışmışlar. Gerçi yeni haliyle geçen seneye göre daha iyi görüntü olarak fakat o siyah nike logosu çok sinir bozucu...

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hahaha.....abisimi? Kendin aklinca bana lafmi sokuyorsun?
        Belli senin gücüne birsey gitmis.

hehehe ben kimseye laf sokma derdinde değilim birbirimize laf soktuğumuzu falan düşünmüyorum.Durup dururken ilk sen geldin?derdin ne?
        ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

derdin ne?
          O halde bırak abisi laflarını.Hiç hoşlanmam.Sorunun cevabı 2-3 mesaj yukarda......tekrarlamaya üşeniyorum.
          Ayrıca başlğı kirletme . Senin birşey gücüne gitmis. Diyecek birşey varsa bana özelden yaz.
          En son El_Matador tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 22:06.

Yorum

• İlk olarak melih_cebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanlız bişey dikkatimi çekti. Bu beyaz forma bizim geçen seneki formamız değil mi. Formalar elde kalınca üzerine şerit çekerek satmaya çalışmışlar. Gerçi yeni haliyle geçen seneye göre daha iyi görüntü olarak fakat o siyah nike logosu çok sinir bozucu...
            Gecdimiz sezon yanlız polo yaka vardı.....

Yorum

Sorunun cevabı 2-3 mesaj yukarda......tekrarlamaya üşeniyorum.
              Ayrıca başlğı kirletme . Senin birşey gücüne gitmis. Diyecek birşey varsa bana özelden yaz.
              hehehe Türkçe mi?hehehe bakıyorum da bana Türkçe dersi veren yukarılardaki mesajların resmen Türkçe katliamı..bu durum da, beni senin derdinin Türkçe olmadığı konusunda haklı çıkarıyor ki zoruma giden bir şey yok?senin zoruna giden ne?Özel mesaj kapalı.
              ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

hehehe Türkçe mi?hehehe bakıyorum da bana Türkçe dersi veren yukarılardaki mesajların resmen Türkçe katliamı..bu durum da, beni senin derdinin Türkçe olmadığı konusunda haklı çıkarıyor ki zoruma giden bir şey yok?senin zoruna giden ne?Özel mesaj kapalı.
                Ben almanyada doğdum büyüdüm.......peki senin bahanen ney ? Sana az öncede yazdım...sorunu bana özelden yaz.
                En son El_Matador tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 22:10.

Yorum

Ben almanyada doğdum büyüdüm.......peki senin bahanen ney ?
                  öfffff sen kaç yaşındasın şimdi 35 mi?tamam eleman sen almanyada doğup büyüdün derdini anladım.eyvallah.güle güle..bir daha görüşmeyelim.

Yorum

• Halen laf sokma derdindesin....sana birkaç mesaj önceden yazdım. O tarz abisi veya eleman lafları bana sökmez. Git bi elini yüzünü yıka , öyle gel.

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Budur...
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Budur...
                        tahminmi??
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tahminmi??
                          Tahminden ziyade tasarımdır, tasarımı güzelmiş ama arkadaşımızın
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Şöyle bir çubuluya ne dersiniz sadece soru

Yorum

• Gölgede bordo güneşte mavi olan bir forma Olsa en güzel olur

Yorum

• çubuklu forma çin takımının formasımı olucak yoksa the storm boyyun paylaştığımı yoksa trabzonsporkitsin paylaştığımı ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X