Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fly Emirates kesin mi herkes yazıp çiziyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak shootems tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fly Emirates kesin mi herkes yazıp çiziyor

ütopyadan başka bişey değil
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ütopyadan başka bişey değil
        Bende ihtimal vermiyorum ama insallah yanılırız

Yorum

• [MENTION=47847]enes57[/MENTION] kardeşim çok iyi tasarımların var şahsen çok beğendim şöyle bir ara bordo forma beyaz şort bordo tozluk kombinasyonu bekliyorum
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Göğüs qnb sırt Huawei olur olursa. Emirates bir temenniden öte değil bence.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Açıklanır yakında futbolcuda geliyor formayı görürüz

Yorum

• bursanın formaları ne öyle.tarihin en iğrenç formalarını çıkarmışlar
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Selamun Aleyküm arkadaşlar yine bir T-Shirt tasarımıyla karşınızdayım.Son zamanlarda etkileyici bir duvar kağıdı olarak resmi sitede bizlere sunulan bu çalışmayı T-Shirt'e dökmek istedim.İyi forumlar

Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• Kusura bakma kardeşim de olmamış. Hazır fotoğraf ha illa bunu yapacaksan maviyi bordoyu tum T-shirt e yaysan kol ve yaka beyaz ya da altın sarısı olsa daha şık olurdu. Fotoğraf çerçevesi olmuş böyle. Ki yakalar ve kollardaki renkler kullandığın fotoğraftaki renklerden farkli
                    lay lay lay

Yorum

• Trabzon da bakkal lokantacı taksici elinde parası olan kendini gazeteci sandığı surece böyle haberleri çok okursunuz 😂
                      lay lay lay

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bursanın formaları ne öyle.tarihin en iğrenç formalarını çıkarmışlar
                        link varmı ?
                        bordomavi.net
                        https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kusura bakma kardeşim de olmamış. Hazır fotoğraf ha illa bunu yapacaksan maviyi bordoyu tum T-shirt e yaysan kol ve yaka beyaz ya da altın sarısı olsa daha şık olurdu. Fotoğraf çerçevesi olmuş böyle. Ki yakalar ve kollardaki renkler kullandığın fotoğraftaki renklerden farkli
                          Beğeni göreceli kavramdır.Zevklere göre değişebilir saygı duyarım.Ben burada Barcelona ve Real Madrid Storelarında gördüğüm resimi ekleyerek yapılan T-Shirtlerden bize de uyarlamayı amaçladım sadece.Renkler de uyum problemi var gözüküyor haklısın.Sanırım bu resim hoş gözüksün diye verdiğim efektten kaynaklandı.Teşekkürler yorumun için
                          Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• image.jpg
                            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Bursa formaları çokta kötü değil çubuklu ve yeşili beğenmedim desem yalan olur
                              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Bursanin bu yeni formalarimi guzel de sanki eski sezondakilerle ayni

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X