Avatarımdaki formayı yaptıracağım artık. Canıma tak etti? Ne biçim formadır bu arkadaş ya? Bunları seçenler kesin fenerli, daha ötesi gelmiyor aklıma.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
-
İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.bordomavi.net/index.php?msg=1
ana sayfamızda yeni sezon formalarımızla ilgili ankete katılın lütfen...
Yorum
-
Ts Club internet sitesi kaç saattir satışa başlamadı. Alırız diye mi korkuyorlar.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Formaları yakından görme fırsatım oldu.Beyaz forma 95 diğer iki forma 99 lira.Bana bu fiyatlar aşırı pahalı geldi.Armalar bu sefer dikişli yapılmış.Bordo formanın kuması Barcelona'nın aynı modelinin kumaşı gibi değil maalesef.Bordo formanın arkasının tamamı bordo maalesef, arka taraf da ön taraf gibi olsaydı çok daha güzel olurdu.Diğer iki formanın kumaşı ise çok iyi.
Yorum
Yorum