Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mavi sort giyilecek yaziliyor cubuklu altina
    nerede yazıyor hocam?

Yorum

• Ganzilisin verdigi linkte oyle yaziyor
      @salvage dante

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Sorun siyah, mavi, beyaz şort değil. Sorun hiç kombin yapmamamız. Eldekiler berbat, eldekilerle ortaya çıkardığımız şey daha berbat.

Bakın geçen seneki tarihin en rezil formalarının kombin yapılmış hallerini görelim. Veteran turnuvası.

Yıl boyunca sadece bordo, sadece mavi ve beyaz-mavi giydik. Yıl boyunca bunu hiç değiştirmedik.

Celustka sağolsun Inter zaferi olmasa beyaz-mavi de yapmayacaklar.

Ki beyaz-maviyi bir de şu şekilde deneyebilirdik.

Ama hiç birini yapmadık. Sahaya bakınca Trabzonspor olduğumuz ancak logomuzdan anlaşılıyordu.

Yeter ki bordo ve mavi yan yana gelsin. Bu renkler ligin en güzel renkleri. Kullanamıyoruz.
        En son Enisc tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 22:52.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rezil olduk Duricanın resmi varken

Daha ne kadar bekleyecez? Satis ne zaman basliyor? Bilen var mi?

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Meydandaki ts club yarin demsti ama bugun bi haber yayinlanmadi tutup yarin web sitesinden formalar cikti gidin hadi alin derse klup komik olur birseyler yapiyorlardir ve baya gec kalindiginin farkindalardir umarim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ahh ahh dar olacak şu formalar o zaman göreceğiz kim yatmış kin çalışmış.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ki beyaz-maviyi bir de şu şekilde deneyebilirdik.

Ama hiç birini yapmadık. Sahaya bakınca Trabzonspor olduğumuz ancak logomuzdan anlaşılıyordu.

Yeter ki bordo ve mavi yan yana gelsin. Bu renkler ligin en güzel renkleri. Kullanamıyoruz.
                  Ben bu kombini cok begeniyorum........sirt numara beyaz olmak sartiyla.

Yorum

• Bordo forma da beyaz şort bordo tozlukla kurtarılabilir mi acaba...? sırt numarası da mavi olur mesela...?
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim formalar footyheadlines'ta yayınlanmış. Amcamızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Umarım Nevzat Aydın dediğini yapar. http://www.footyheadlines.com/2016/0...hird-kits.html
                      Footyheadlines a feysden ben gönderdim fotoğrafları. Onlarda paylaştı

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Footyheadlines a feysden ben gönderdim fotoğrafları. Onlarda paylaştı
                        insan düsmanini böyle rezil etmez
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          insan düsmanini böyle rezil etmez
                          Rezillikle ne alakası var? Sonuçta formalarımız bunlar.

Yorum

• Evet elit forma yapmıyor yapmayacak nike bize bunu herkes anladiben kappayı arıyorum kim nederse desin bize özeldi, gayette başarılı formalar yaptı bize kumasindaki kaliteyi bu zamana kadar hiçbir tedarikçi sağlayamadı bi dönem bursayada yaptı kappa ama bizimki başkaydı.macron da olabilir ama sanırım bizim bilmediğimiz birşeyler var zor demek ki olmuyor ne diyeyim,kappa uymuyorsa kendimiz yapalım sonuçta zamanında Ts club un ürettiği formalardan çok bir farkı yok nike formaların en azından sürümden kazanır kulüp fiyat düşük tutulur bir yerine 2 forma satılır renkleri tutturalim yeter..
                            En son Emirhan TOPCU tarafından düzenlendi; 15.08.2016, 08:35.

Yorum

• Adsız1.jpg

Aslında TFF'ye verilen seçeneklerde fena kombin yapmamışız ofspor formasını beyaz şortla, mavi formayı bordo şortla kombin yapmışlar ama nedense bir kere bile kullanmadılar.
                              Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bordo forma da beyaz şort bordo tozlukla kurtarılabilir mi acaba...? sırt numarası da mavi olur mesela...?
                                Kurtarılmak istense kurtarılır ve hatta bu bahsettiğin ufak dokunuşlarla çok şahane bi formaya dönüşüverir,ama bunu düşünürler mi,bence zor

Fakat ben şunu bilir şunu söylerim,
                                zevktir,formaya olan ilgiden şu şöyle olsa bu böyle olsa diye konuşuyordur bu güzel bişi,en iyisi olsun diye mücadele ediliyordur falan ama ne olursa olsun tüm bunlar mazeret gösterilip ben forma almıyorum deniliyorsa bence bu renktaşın TS aidiyeti sıkıntılıdır. İyi kötü bir standardı var bu formaların, neticede nike üretiyor,konuşacağız,eleştireceğiz,iyisi olsun diye uğraşacağız evet ama istediğim gibi olmadı bende forma almıyorum diyen TS liliğini yeniden gözden geçirsin.(maddi durumu el veriyorsa geçerli bu dediklerim)
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yükleniyor...
                                X