Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Twitterda simdi Emre Aksoy aciklamasi paylastilar . 25-30 agustos diyorlar.
    daha dün nevzat aydin haftaya yazdi
    yine ertelenmez ya

böyle 100bin satmak imkansiz
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunu acikcasi bilmiyorum, ama öyle olsa bile dedigimi icerigini fazla degistirmez. Tedarikcimiz degil sponsorumuz olmasi icin yeterli sekilde forma satmamiz lazim. Sen senede 200.000 forma satsan, pekala sana sponsor olur. Sonucta kazanca dayali bir firma bu.

Ve her ne kadar katalog forma olsa da, isim olarak (ve bence kismen görüntü olarak) yine en iyi firma nike. Bu konuda istisnalar kaideyi bozmaz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      Satış sponsor ve gelir getirdiği yeni birşey değil renkdaş, bunu herkes bilir.Bu ayrı mesele......
      Sen benim yazdığımı anlamadın....... Hemen hemen birçok TR kulüp aynı seti başka renklerle kullanıyor. Benim hoşuma gitmiyende bu. İsterse sponsor olsun, ne anladım bana diger takımlarla aynı seti giydirdikden sonra. Nerdeyse 10 yildir Nike sponsor olmuyor bu saatden sonrada olmaz. Bizim taraftar hep bir kusur bulur.forma kültürümüz yok dencek kadar az.Katılır katılmazsın sen bilirsin.

Gesendet von iPad mit Tapatalk
      En son El_Matador tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 13:43.

Yorum

• Kartal Ts clubdan az önce aldığım bilgi çubuklu ayın 20sinde satışta bordo ve beyaz pazartesi satışta...

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Satış sponsor ve gelir getirdiği yeni birşey değil renkdaş, bunu herkes bilir.Bu ayrı mesele......
          Sen benim yazdığımı anlamadın....... Hemen hemen birçok TR kulüp aynı seti başka renklerle kullanıyor. Benim hoşuma gitmiyende bu. İsterse sponsor olsun, ne anladım bana diger takımlarla aynı seti giydirdikden sonra. Nerdeyse 10 yildir Nike sponsor olmuyor bu saatden sonrada olmaz. Bizim taraftar hep bir kusur bulur.forma kültürümüz yok dencek kadar az.Katılır katılmazsın sen bilirsin.

Gesendet von iPad mit Tapatalk
          Tamam simdi anladim, tabi bu konuda herkesin kendine göre istegi vardir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İyi ki Yaka kısmı böyle değil. Yoksa berbat olurdu güzelim forma... (Buradaki tasarıma yorum yapmıyorum yanlış anlaşılmasın)
            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyi ki Yaka kısmı böyle değil. Yoksa berbat olurdu güzelim forma... (Buradaki tasarıma yorum yapmıyorum yanlış anlaşılmasın)
              Tasarımlar arasındaki en büyük fark yaka zaten hocam. Bu yakayla şu an çıkacak forma da süper olurdu ki bu da süper...

Yorum

• Liverpool formasini bizim renklere ayarlarsak Gercekten güzel duruyor

Yorum

• İlk olarak enes57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Liverpool formasini bizim renklere ayarlarsak Gercekten güzel duruyor

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tasarımlar arasındaki en büyük fark yaka zaten hocam. Bu yakayla şu an çıkacak forma da süper olurdu ki bu da süper...
                    Benim için forma düz veya v yaka olmalı gömlek mi polo t-shirt mü giyiyoruz forma bu...
                    En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 20:54.
                    t @Selim_Turan

Yorum

• Bizim formalar footyheadlines'ta yayınlanmış. Amcamızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Umarım Nevzat Aydın dediğini yapar. http://www.footyheadlines.com/2016/0...hird-kits.html
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim formalar footyheadlines'ta yayınlanmış. Amcamızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Umarım Nevzat Aydın dediğini yapar. http://www.footyheadlines.com/2016/0...hird-kits.html

Rezil olduk Duricanın resmi varken

Yorum

• Adam meşhur oldu resmen
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            güzel çalışma

Yorum

• bir arkadaş meydan ts club'ta geçen senenin bordosuyla siyah şort kombin yapılmış denmişti, gerçekten de güzel durur mu acaba bu liverpool formasında altı siyah gibi durmuşta oradan aklıma geldi.

Yorum

• Mavi sort giyilecek yaziliyor cubuklu altina

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X