Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar barış sizce bu tecrübeyle bu fizik gücüyle gökdenizin yerini doldurabilirmi .?

kesinlikle hayır...
    Seneye doldurur.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bakın arkadaşlar Gökdeniz bu takımdan gitmemeli...

Ama gidecekse de şimdi gitmeli...

Yıldız satmak mesele değil, öyle bir yapıya bürünmemiz lazım ki sürekli yeni yıldızlarla zirveye yürüyebilmeliyiz...

Büyük takımlar hep bu anlayışla yürütülüyor... Ancak takımda bir iki tane yıldızın varsa da ben yıldızı satayım, yeni yıldız bulayım diyemezsin...

Fatih de gidebilir, Gökdeniz'de, Yattara'da...
      Ama bunların arkasında kim var, bunlardan sonra kim oynayacak..
      Yanıt yok...

Bilemiyorum, işimiz giderek zorlaşabilir.

Yorum

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gitsin yaaa 61 numarayıda yattara ya versinler
        Yattara'ya yakısır

Yorum

• Fatih'den sonra Gökdeniz de giderse iyice sıradanlaşırız...ne olursa olsun satılmamalı sözleşmesi uzatılmalı...her Allahın günü 1 tane Gökdeniz yetişmiyo bizde...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bakın arkadaşlar Gökdeniz bu takımdan gitmemeli...

Ama gidecekse de şimdi gitmeli...
            .

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• gitmesin gitmesin gitmesin gitmesin ...........

ağlamak istiyorum ...

Yorum

• [QUOTE=wien_ts;1188275]
                İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler yenıden soyluyorum

Gokdenızın bu sene satılması çok karlı bir iş NEDEN?

[B][I]1)Gokdenızın yurtdışına gitme isteği var.

2)Sozleşmesı bıtıyor.

3)Sozleşme yenıleme isteği yok.O 5 yıllık ımza atarak gorevını yaptığını düşünüyor.

4)Bu herifi satamazsak bedavaya gidecek.

5)Bedavaya giderse, bulursunuz onun yerıne adam alcak para.

iyi diyosunda baskan secilmeden önce yaptigi konusmada bir önceki yönetimi elestirerek;yöneticilik yapmak öyle adam satmakla,gitmek isteyeni göndermekle olmaz diyodu,yöneticilik gitmek isteyeni ikna edip takimda kalmasini saglamaktir diyodu.Iste ben de bu sözlerine güvenerek diyorumki baskan gökdenizi satma ve yeni anlasma imzala..
                Başkanın sozune bişe diyemem orda haklısın.
                İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bunu yazan arkadaş kayseri nin mehmet topuz ve gökhan ünalı vermemekle yanlış mı yaptığını iddaa ediyorsun yani...kayseri kadar olmadığımızı mı iddaa ediyorsun bu yazınla..sivasın mehmet yıldızı elinde tutmasıyla hatalı bir davranış içinde olduğunu da söylersin o zaman değil mi....ha bu arada bahsettiğimiz takımlar sivas ve kayseri biz ise anlı şanlı trabzonspor...hala bunun farkın da değilmisiniz......
                Gokdenız 10 yıldır bu takımda

Onlarda 10 yıllarını doldurup gidecekler merak etme

Zamanında Atay aktuğ onu yaptı Fatihle gokdenzı elinde tuttu.Şimd, gitme zamanları

Onlarında gelcek merak etme

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 2 tane orjinal forması var ne yapıyım şimdi ben bu formaları
                  !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Trabzonspor Yönetim Kurulu bu futbolcuyu kalması yönünde ikna etmeye çalışırken Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra netleşecek. Şayet Trabzonspor bu futbolcuyu Rus ya ekibine vermesi halinde Gökdeniz'in Rubin Kazan takımı ile 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

haber61

Yorum

• bırakalim gitsin yeni yapaılanmada bence bu futbolcunu bizdeyeriyok
                      hatta hüseyini ve hasanı dahediye edelim
                      bordo mavi

Yorum

• İlk olarak GEBZE28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bırakalim gitsin yeni yapaılanmada bence bu futbolcunu bizdeyeriyok
                        hatta hüseyini ve hasanı dahediye edelim
                        Evet bence hüseyinde satılmalı ama Başkan takmış kaptana

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• takımda olur 2-3 tane gökdeniz de birini satarsın... takımın yarısı fatihti o satıldı.. kalan kısmın yarısı yattara ve gökdenizdi.. bir yarısını daha sattın.. e peki nasıl seneye şampiyonluğa oynayacaksın...?satabililiyorsan hüseyini sat....

Yorum

• eğer yeniden yapılanma içine girmişseler bu takımda kalacak 4 kişi var gerisi satılmalı umut yattara çağdaş barış gerisini hep satıp yeni bi takım kurulmalı alt yapıdan 2-3 genç daha a takıma alınmalı

Yorum

• eğer transfer dönemi biraz daha uzun olsaydı beşiktaş maçından önce satamzlardı bizde maçta protesto ederdik ama maçatan önce herşey belli olacak
                              gel de inönüye git şimdi haftasonunuiple çekerken şimdi kara kara düşünüyoz gene 5 atar bu beşiktaş bize oooofffffffffffffffff oooooooofffffffffffffffffffffffffffff
                              sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• gidene dur diyemezsin giden gider kalmayan sağlar bizimdir
                                İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

Çalışıyor...
                                X