Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ARAGORN01 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bulup 10 maç oynatmak marifetse tamam haklısın.... Ama sence elindeki değeri kaybetmeyip 5 sene daha oynatmak mı marifet, işini şansa bırakıp 10 maç sonra gidecek oyuncu transfer etmek mi?
    senin bu dediğinin başta dediğinle alakası yok sen genç futbolcu bulamıyoruz diyordun ama bak bulabiliyoruz.bulamasak alt yapıdan çıkarabiliyoruz.ayrıca stepanovun oynatılmaması onun kötü futbolculuğu ile alakası yok z.doğanın hatası.

Yorum

• gökdeniz satılamaz herkes yeri doldurulcak oyuncu alınmalı diyo.gerçekçi olmak lazım seneye hiç bir avrupa kupasına katılamayacağız,kaliteli futbolcuda en azından avrupada kendini göstermek ister,işte böle futbolcuda avrupada oynıyamıcak bi takıma gelmeyi istemez.ama takım bünyesindeki futbolcu olaraka gökdeniz zaten böle bir şeyde değil olsaydı zaten yılardır özleminde olduğumuz başarıları göremediğmiz için ve oda bunun farkında olduğu için giderdi.yani sonuç şu ki gökdenizin yanına genç oyuncular takviye edilmeli sadece..başarı böle gelir ve gökdenizde başarılı olduğu için gitme düşüncesini aklına bile getirmez.

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        OGUN-APO gitmek istemedi onlar satildi....

Gökdeniz kendisi röportaj veriyor fatih tekke gibi cok iyi para kazandirirsam gitmek isterim diye en son vermisti zaten ama o önemli degil....mukavelesini uzatmak istemiyor adam ozaman ne yapacan yani seneye göz göre göre bedava gitmesine mi bakacan...onun icin 9 milyon euro ya satilsin ama yerini dolduracaksin...
        Gökdeniz'i Trabzonsporda kalmaya ikna etmek Yöneticilik işidir.

Ne güzel ya. Herkes gitmek istiyor öyleyse satalım!!

Gökdeniz gitmek istesin sat!!

Yattara gitmek istesin, sat!!

Stepanof gitmek istesin. sat!!

Fatih gitmek istesin, sat!!.

Elimizde ne kaldı, Ergin, Hüseyin, Tolga vs. Hepsi halis muhlis ÖZ EVLAT. Birde Ersun Hocayı gönderip yerine ''Bu yörenin çocuğu'' nu getirdik mi değmeyin keyfimize!!!

''Seneye şampiyonuz haa''

Daha 3 gün önce Hüseyin için ''Bu takımın kaptanı bir yere gidemez'' diyen zatı muhteremin düşüncesi 180 derece neden döndü acaba.
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ama öyle siradan oyuncuyla olmaz o i$ cünkü sen yildiz satip ismi olmayan veya yildiz adayi olmayan oyuncu alamasin...

o paraya 2 yildiz alinmali bu sart....
          Bende şunu anlatmak istiyorum;yıldız adayı bile yıldız olunca trabzondan kaçmanın yollarını aramışsa yıldız futbolcu senin dediğin paralarla trabzona gelmez.diyelimki geldi,verimli olacak mı?kaç sezon oynayacak?

Gökdeniz başına gelen onlarca hadiseden sonra dahi takımın değişmez ismi olmuş birçok maçta takımı kurtarmıştır.
          futbol sadece paralarla hesaplanacak bir oyun değil.hele hele Trabzoınspor için hiç değil.

son bir soru;NEDEN HÜSEYİNE KİMSE BÖYLE BİR TEKLİF YAPMIYOR?
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gökdeniz bu takımda durmak istemiyorsa yattara hiç istemez ...
            nerden biliyosun yattaranın cok iyi arakdaşımıısın,yattara nın gitceğine inanmiyorum öle bişe demiyor ztn söyleyen gökdeniz..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan seçilmeden önce Fatih'i satmak büyük hataydı diye açıklama yapıyordu Sadri başkan. Çokta fazla bir zaman geçmedi üzerinden. Ne değişti de şimdi Albayrak zihniyetini hatalı bulan başkan bir anda Albayrak'tan dahi hızlı satışa geçti!
              o benim sorunum degil sadri baskan ne acikladigi da önemli degil benim icin...tabi öyle dersen ozaman kendinde aynisini yapmican...yerini doldursunlar benim icin sorun degil bukadar basit...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gençlerbirliğine döndük ..... yıldızları satıyoruz...sanki spor klübü değil ticarethane....en kolayı seçiyolar futbolcu satmakla..niye gelir getirecek yatırımlar yapamıyorsunuz ...bismillah yaa geldiği gibi futbolcu satar mı bi yönetim...gelen gideni aratmasın sakın.....
                katiliyorum abi ya gitmemeli bence
                MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• ben gökdenizden herşeyi beklerim
                  futbolcular paradan başka bişeye önem vermez
                  forma aşkı sadece bizdedir bunu böyle bilin
                  kimler geldi kimler geçti
                  gökdeniz de gitse ne olurr ki
                  bir gün mutlaka

Yorum

• nuri albayrağı özlemeyiz inşallah
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Daha 3 gün önce Hüseyin için ''Bu takımın kaptanı bir yere gidemez'' diyen zatı muhteremin düşüncesi 180 derece neden döndü acaba.[/quote]
                      para adamı böyle 180 derece değil nelere döndüreceği hiç belli olmaz
                      sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• yıldızı olmayan takıma yıldız futbolcu da gelmez....Gideceksin Avrupa'da ,Amerika da futbolcular ile görüşeceksin. Adamlar kaç milli oyuncunuz var, tanıdığımız bildiğiniz bir oyuncunuz var mı diyecek? Biz de Keçeli var, muhteşem Ayman var orta sahamızın göbeğinde, forvetimizde ise dünyaca ünlü Umut var diyeceğiz...

Sonuç 1.... ha tamam o zaman ben de bu müthiş iddialı takıma, Avrupa kupalarında turlar atlayacak takıma seve seve gelirim

Sonuç 2.... ??????????!!!!!!!!!!!!!!!

Sonuç 1 'in gerçekleşeceğine inananlar , boşaltılmasına onay verin bu takımın....
                        There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• ve satılmasının sebebi de büyük oran da yıllık aldığı ücrette indirim yapılmak istenmesi ve gökdenizin bunu kabul etmek istememesi....yönetim tavan ücretini aşağıya çekmek istiyor..
                          az paraya oynamak isteyenler kalacak..tayfun -erdinç- çağdaş-serkan-moavad-tolga-hüseyin-ferhat-umut- büyük golcü ERGİN KELEŞ-mustafa keçeli-ayman-onur...... bunlardan satın bikaç tane iyi paraya da ben size helal olsun diyeyim...
                          bence yönetim gökdenizi satarak elin de ki çeki nakite çevirmiştir...pek maharet isteyen bir işlem değil bu...bana elin de ki nakiti çeke çevirecek yönetici lazım...gerisi hikaye........
                          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak tisan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben gökdenizden herşeyi beklerim
                            futbolcular paradan başka bişeye önem vermez
                            forma aşkı sadece bizdedir bunu böyle bilin
                            kimler geldi kimler geçti
                            gökdeniz de gitse ne olurr ki
                            gökdenizde gitse seneye kasımpaşanın yerinde biz oluruz bunu görmek için kahin olmaya da gerek yok gökdenizin tek başına kazandırdığı puanlara bak yeter
                            sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Elimizde ne kaldı, Ergin, Hüseyin, Tolga vs. Hepsi halis muhlis ÖZ EVLAT. Birde Ersun Hocayı gönderip yerine ''Bu yörenin çocuğu'' nu getirdik mi değmeyin keyfimize!!!
                              Söylenecek fazla söz yok

Yorum

• [QUOTE=Selçuk Demircioğlu;1188442]
                                İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

daha öteki takımlarla trabzon takımın farkını anlayamamışssın bunu üzülerek söylüyorum..ama suç sen de değil seni böyle bir düşünce yapısına sevkeden işbilmezler yönetimlerde...
                                Emın ol senın kadar bılıyorum.

Sen bana bunlarla alakasını bı solesen

Madem ole sen nıye kıyaslıyorsun bızı onlarla.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X