ha şimdiden özledim gökdenizi alışmıştık başarılar gökdeniz yolun açık olsun trabzon tarihinde her zaman yerin olacak senden daha pahalısı gelene kadar türk futbolunun en pahalı oyuncuus olarak anılacaksın bize verdiğin herşey için teşekkürler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor'un Süper bücürü başkan Sadri Şener'e gitmek istediğini söyledi.
Trabzonspor'da Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi büyük oranda netleşirken bu futbolcuyu yönetim kurulunun satmak istemediği öğrenildi. Eski başkan Nuri Albayrak'ın Fatih Tekke'yi satmasının ardından gelen tepkileri göz önünde bulunduran Sadri Şener başkanlığındaki yönetim bu futbolcuyu satmak istemezken Gökdeniz'in başkan Şener'e gitmek istediğini söylemesinin ardından yönetimin yumuşadığı öğrenildi.
Başkan Sadri Şener ile daha önce görüşen Gökdeniz Türkiye'de huzuru olmadığını belirterek ? 10 yıldır Trabzonspor'dayım. Artık Avrupa'da oynamak istiyorum. Benim bir değişikliğe ihtiyacım var. Şuan tüm Avrupa ülkelerinde transfer dönemi bitmiş. Sadece Rusya'da transfer devam ediyor. Giderken Trabzonspor'a para kazandırmak isterim. Rus kulüpleri de iyi para veriyor beni bırakın gideyim? dedi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu bu futbolcuyu kalması yönünde ikna etmeye çalışırken Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra netleşecek. Şayet Trabzonspor bu futbolcuyu Rus ya ekibine vermesi halinde Gökdeniz'in Rubin Kazan takımı ile 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Trabzonspor'da Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi büyük oranda netleşirken bu futbolcuyu yönetim kurulunun satmak istemediği öğrenildi. Eski başkan Nuri Albayrak'ın Fatih Tekke'yi satmasının ardından gelen tepkileri göz önünde bulunduran Sadri Şener baş
İstisnalar çoğalınca kaide olurmuş.
Hiçbir futbolcumuzun şöyle elini sıkıp, takıma olan katkılarından dolayı teşekkür edip, başarı dileklerimizle sırtını sıvazlayarak gönderemeyecekmiyiz?
Olaya Gökdeniz veya Fatih meselesi değil, -yarın başka bir haberle bütün hava değişebilir- genel olarak kötü bir transfer geleneğimizin oluşmasına kızıyorum.
Yorum
-
İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi fatih tekke giderkende öyle diyorduk ama sonunu gördük vahim.....
Ayrıca o zaman teknık dırektor ZİYA DOĞANdı
Başkan NURİ ALBAYRAKTI
Ne demek istediğimi anlıyrsun sanırım
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVahim olduğu doğru ama onun gibi bir LİDER gelmedi bu takıma
Ayrıca o zaman teknık dırektor ZİYA DOĞANdı
Başkan NURİ ALBAYRAKTI
Ne demek istediğimi anlıyrsun sanırımTRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
[QUOTE=61 kuzenler;1188255]Beyler yenıden soyluyorum
Gokdenızın bu sene satılması çok karlı bir iş NEDEN?
1)Gokdenızın yurtdışına gitme isteği var.
2)Sozleşmesı bıtıyor.
3)Sozleşme yenıleme isteği yok.O 5 yıllık ımza atarak gorevını yaptığını düşünüyor.
4)Bu herifi satamazsak bedavaya gidecek.
5)Bedavaya giderse, bulursunuz onun yerıne adam alcak para.[/QUOTE
iyi diyosunda baskan secilmeden önce yaptigi konusmada bir önceki yönetimi elestirerek;yöneticilik yapmak öyle adam satmakla,gitmek isteyeni göndermekle olmaz diyodu,yöneticilik gitmek isteyeni ikna edip takimda kalmasini saglamaktir diyodu.Iste ben de bu sözlerine güvenerek diyorumki baskan gökdenizi satma ve yeni anlasma imzala..
Yorum
-
8.7 milyon euro ya Gökdeniz in yarı kalitesinde bile futbolcu alamayız. Zaten alınabiliyor olsaydı Rubin Kazan alırdı.
Eğer haber doğruysa Trabzonspor un kadro kalitesi şu an itibariyle küme düşmeye oynayan takımlardan farksızdır. Bundan sonra lig sonuna kadar galibiyet almamız mucize olur.There is much fish in the sea than has ever come out of it
Yorum
-
İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler yenıden soyluyorum
Gokdenızın bu sene satılması çok karlı bir iş NEDEN?
1)Gokdenızın yurtdışına gitme isteği var.
2)Sozleşmesı bıtıyor.
3)Sozleşme yenıleme isteği yok.O 5 yıllık ımza atarak gorevını yaptığını düşünüyor.
4)Bu herifi satamazsak bedavaya gidecek.
5)Bedavaya giderse, bulursunuz onun yerıne adam alcak para.Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim
Yorum
-
Bordo Mavili takımın yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz Rusya’nın Rubin Kazan takımı ile anlaştı.
MEDYATRABZON FARKI
HEPSİ YALAN İŞTE GERÇEK..!
GÖKDENİZ RUBİN KAZAN İLE ANLAŞTI
HAFTA SONU BEŞİKTAŞ’TA YOK
Trabzonspor ve R.Kazan takımı anlaşmaya vardı. Gökdeniz Karadeniz iki yada üç gün içinde Rus takımı ile antrenmanlara çıkacak.
Gökdeniz Bordo mavili kulübe ise servet kazandırıyor. 8.700 milyon avro getirerek bordo mavili kulübün borcunun yüzde 50 sine yakınını ödüyor. Teknik heyet ise bu transfere onay verdi.
http://medyatrabzon.com/habermetni.php?id=11853 adresinde yazıyorDAGLARIN KARTALI OVALARIN KAPLANI DENIZLERIN HIRÇIN DALGASI TRABZONSPORUM
Yorum
-
İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni şu saatten sonra 6-7 tane ümit milli seviyesinde adam 2-3 tane de kaliteli adam almadan artık ikna edemezler
yazıklar olsun yönetim .....!!!!!!!!!!
Yorum
-
yönetim bir kumar oynamıştır arkadaşlar ya hep ya hiç gökdenizi satmlarından onu anlıyorum o parayı ya en iyi şekilde değerlendirip kulubu zirveye taşıycaklar ya kulubu hepten çökertip 2.ligin yolunu tutturacaklar ben şahsen böyle bir rsisk almalarına onay veriyorum hedefsiz olmaktan bıktım artık herkesin alay etmesinden dalga geçmesinden büyüklüğümüz tatrışmasından bıktım seneye ya hepten herkes dalga geçecek bizlen yada herkes ayakta alkışlıycak
Yorum
Yorum