Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
95 -96dan beri aklıma gelen satılıpta yeri doldurulan tek ama tek futbolcu ismi söyleyin
şota mı ünal mı ogün mü abdullah mı tolunay mı soner mi orhan mı hami mi fatih mi vugrineç mi rada mı stefanov mu smykowiak mı aklıma gelenler şimdi gökdenizin yerimi dolacak hiç sanmıyorum
artık bir gerçek var malesef bu olaydan sonra anadolu kulüpleri gene başlayacak büyüklük tartışmalarına
ısrarla tekrarlıyorum. 8,7 milyon euro ya Gökdeniz in yarı kalitesinde bir oyuncu bile transfer edilemez
bence bu para gayet iyi bir para.eziklerin bu paralara aldıkları topçulara bakınca anlaşılır iyi para mı kötü para mı?ben satılması taraftarıyım içim yansa da.çünkü gökdenizi seneye kimse tutamaz trabzonda.adam kaçacak.bence satılıp para kazanalım bari.haaaa.sadri başkaaaaan, bu böyle gitmez biline.yıldız adayı diye takıma 2. ya da 3. sınıf topçuları doldurursan vay haline.
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur.... Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
bence bu para gayet iyi bir para.eziklerin bu paralara aldıkları topçulara bakınca anlaşılır iyi para mı kötü para mı?ben satılması taraftarıyım içim yansa da.çünkü gökdenizi seneye kimse tutamaz trabzonda.adam kaçacak.bence satılıp para kazanalım bari.haaaa.sadri başkaaaaan, bu böyle gitmez biline.yıldız adayı diye takıma 2. ya da 3. sınıf topçuları doldurursan vay haline.
kim bu futbolcular?
There is much fish in the sea than has ever come out of it
Yorum