Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yha durun gökdeniz daha satılmadıayrıca gökdenizden gelen para transfere direk gitmeli klüp borcunu başka türlü bulsunlar ..

Yorum

• 95 -96dan beri aklıma gelen satılıpta yeri doldurulan tek ama tek futbolcu ismi söyleyin
      şota mı ünal mı ogün mü abdullah mı tolunay mı soner mi orhan mı hami mi fatih mi vugrineç mi rada mı stefanov mu smykowiak mı aklıma gelenler şimdi gökdenizin yerimi dolacak hiç sanmıyorum
      artık bir gerçek var malesef bu olaydan sonra anadolu kulüpleri gene başlayacak büyüklük tartışmalarına
      sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Şuanki durumumuzu göz önüne alırsak ,Gökdenize verdikleri paranın iki katınıda verseler,bizim için kötü olur,yerine adam alınamayacağı kesin
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Gerçekten 10 milyon Euro veriliyorsa satılsın hatta sezon sonunu dahi beklemeye gerek yok bence ...

Futbolcu satılır, satılmaz diye bir şey yok . önemli olan yerini doldurabilmek ...

Kimse vazgeçilmez değildir ve rakam dogru olursa hiç kaçırılmamalı bu fırsat ..

Belki de bakmışsınız pazarlık kızıştırıyorlar ))

Yorum

• eğer gökdeniz ben gidicem diyosa 9 milyon euro fena para değil.. satın gitsin..
            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• bu takımdan a.kemal,s.bali satıldı.gökdnizde satılır ama yine söylüyorum yeri dolmadan satmak son derece yanlıştır

Yorum

• İlk olarak ARAGORN01 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ısrarla tekrarlıyorum. 8,7 milyon euro ya Gökdeniz in yarı kalitesinde bir oyuncu bile transfer edilemez
                bence bu para gayet iyi bir para.eziklerin bu paralara aldıkları topçulara bakınca anlaşılır iyi para mı kötü para mı?ben satılması taraftarıyım içim yansa da.çünkü gökdenizi seneye kimse tutamaz trabzonda.adam kaçacak.bence satılıp para kazanalım bari.haaaa.sadri başkaaaaan, bu böyle gitmez biline.yıldız adayı diye takıma 2. ya da 3. sınıf topçuları doldurursan vay haline.
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Başkanım,

sırada ne var?

Stat maketi mi?
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• rusyanın en dandik takımlarından biri nasıl 9milyon euro verebiliyor anlamış değilim
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• 8.7 milyon euro.Üstüne biraz para koy.Mehmet Topuz Gökhan Ünal Selçuk yapın bir şeyler.

Yorum

• İlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        8.7 milyon euro.Üstüne biraz para koy.Mehmet Topuz Gökhan Ünal Selçuk yapın bir şeyler.
                        Aklımdan geçenleri yazmışsın.

Eğer böyle bir şey yapılacaksa Gökdeniz'i Rusya'ya kadar yolcu ederim.

Yorum

• Tabiikide futbolcu satılır,ancak Gökdeniz gibi bir futbolcumuz yok ne yazıkki
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• 2007-2008 sezonu başlarken

...ve sezon biterken

5-Kayserispor 45
                            6-Trabzonspor 35

satılsın diyenler lütfen bir daha düşünsün..
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence bu para gayet iyi bir para.eziklerin bu paralara aldıkları topçulara bakınca anlaşılır iyi para mı kötü para mı?ben satılması taraftarıyım içim yansa da.çünkü gökdenizi seneye kimse tutamaz trabzonda.adam kaçacak.bence satılıp para kazanalım bari.haaaa.sadri başkaaaaan, bu böyle gitmez biline.yıldız adayı diye takıma 2. ya da 3. sınıf topçuları doldurursan vay haline.
                              kim bu futbolcular?
                              There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• İlk olarak ARAGORN01 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ısrarla tekrarlıyorum. 8,7 milyon euro ya Gökdeniz in yarı kalitesinde bir oyuncu bile transfer edilemez
                                9mil euroya iyi bir araştırmayla 3 tane gökdeniz ayarında genç oyuncu bulunabilir

Yorum

Çalışıyor...
                                X