Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence bu olaydan sonra ersun yenal sezon sonunda gider

Ersunun onayını almışlardır bekleyip görecez
    Bordomavi.net

Yorum

• durun yha resmi sitede yazmadan neye inanıyonuz yazsın ondan sora eğer satıldıysa şimdien onun yerien doldurcak bir isim bulamları lazim..

Yorum

• ya bu yönetim gelirken kesinlikle gökdenizi satmayacağız demedi mi ...

offff valla çok siniri oldum ya birisi yalanlasın şu haberi ...

Yorum

• Gökdeniz Rubin Kazan ile anlaştı
          10 Mart 2008 17:02

Bordo Mavili takımın yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz Rusya’nın Rubin Kazan takımı ile anlaştı.

MEDYATRABZON FARKI

HEPSİ YALAN İŞTE GERÇEK..!

GÖKDENİZ RUBİN KAZAN İLE ANLAŞTI

HAFTA SONU BEŞİKTAŞ’TA YOK

Trabzonspor ve R.Kazan takımı anlaşmaya vardı. Gökdeniz Karadeniz iki yada üç gün içinde Rus takımı ile antrenmanlara çıkacak.

Gökdeniz Bordo mavili kulübe ise servet kazandırıyor. 8.700 milyon avro getirerek bordo mavili kulübün borcunun yüzde 50 sine yakınını ödüyor. Teknik heyet ise bu transfere onay verdi.

Not: Bu haberde medyatrabzonda cıkmış.. Cevat kolun sitesinin linkini vermek istemedigim icin linki yazmıyorum
          İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Eğer Yerini en az onun kalitesinde biri ile doldurabileceklerse hemen satsınlar.gökdeniz Bu külübe çok büyük hizmetler yapmış ayrılmayı hak etmiştir bana göre.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• yalan haber olduğunu sanmıyorum dün hacısalihoğlu konuşurken sanki satacaklarmış gibi bir hava içindeydi

Yorum

• Gökdeniz'in satılmasına hele de Rus takımına satılmasına kesinlikle karşıyım.Büyük liglerin iyi takımları teklif getirse ve kendisi istese gitmeyi o zaman tamam.Bu kadar yangın yeriyken bu takım,yetenekli oyuncu sayısı oldukça düşükken,hadi adını koyalım 2 yetenekli oyuncumuz varken Gökdeniz'in satılması da neyin nesi?Yukarı mı çıkmaya çalışıyoruz,hepten aşağa mı inmeye?Nedir projemiz Gökdeniz'i satarak?Barış daha ne oynadı ki Gökdeniz'İn yerini alsın?Fatih Tekke'yi sattık dünya paraya yerini doldurabildik mi?Gelen paralar nerde?Umut'u Ergin'i hatta Ersen'i ne kadar beğendik forvet olarak oynarlerken.Ne kadar yararları oldu?Gökdeniz'i satıyoruz demek çok iyi bir projemiz var demektir.En ince ayrıntısına kadar kafa patlattığımız bir büyüme projemiz var demektir.Daha bu yöneticiler yeni başladılar göreve.Ne planı ne projesi?Ligin vasat oyuncularına bir dolu para mı vereceğiz yine?Giderek sıradanlaşıyor bu takım.Kadrolar yazıldığında maç öncesi bir kayseri bir sivas bir antep gibi geliyor insana.Bu benim Trabzonsporum değil.Bizi diğerlerinden farklı kılan ne kadar oyuncu varsa kaybediyoruz.Mustafa keçeli,ayman,Ersen,Serkan isimleri ne kadar Trabzonspor'u çağrıştırıyor?Hiç ama hiç.Fatih ve Gökdeniz'İ satmak Trabzonsporun ruhunu satmakla eşdeğerdir benim için.Fatih gitti takımın yarısı gitti.Gökdeniz de giderse bu takım Anteple 10.luk mücadelesi verir.Kibrit kutusu kadar yerlerde haberleri çıkar.Forumlarda internet sitelerinde Kayserililerle,anteplilerle laf dalaşına girdirir.Daha da ötesi olmaz!
                En son highlander tarafından düzenlendi; 10.03.2008, 18:48.
                Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
                Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
                Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• Bordo Mavili takımın yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz Rusya’nın Rubin Kazan takımı ile anlaştı.
                  MEDYATRABZON FARKI

HEPSİ YALAN İŞTE GERÇEK..!

GÖKDENİZ RUBİN KAZAN İLE ANLAŞTI
                  HAFTA SONU BEŞİKTAŞ’TA YOK

Trabzonspor ve R.Kazan takımı anlaşmaya vardı. Gökdeniz Karadeniz iki yada üç gün içinde Rus takımı ile antrenmanlara çıkacak.

Gökdeniz Bordo mavili kulübe ise servet kazandırıyor. 8.700 milyon avro getirerek bordo mavili kulübün borcunun yüzde 50 sine yakınını ödüyor. Teknik heyet ise bu transfere onay verdi.

İnanmak istemiyorum ama manşetten verilen ikinci transfer haberi..
                  "Benim için Trabzonspor güçlülerin karşısında güçsüzlerinde bir şeyler yapabileceğini gösteren,statükoyu deviren ender kahramanlardan biridir..Trabzonsporlu olmakla kendimi ayrıcalıklı hissediyorum"...KAZIM KOYUNCU...

...Özlüyoruz DİNA K'AK'İ...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğer Yerini en az onun kalitesinde biri ile doldurabileceklerse hemen satsınlar.gökdeniz Bu külübe çok büyük hizmetler yapmış ayrılmayı hak etmiştir bana göre.
                    hocam iyi hos diyosunda bugune kadar hic böyle bisey oldumu.En azindan son 10 seneyi bi gözden gecirelim,hangi sattigimiz futbolcunun yerini doldurmusuz..hep geri hep geri..

Yorum

• İlk olarak highlander tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökdeniz'in satılmasına hele de Rus takımına satılmasına kesinlikle karşıyım.Büyük liglerin iyi takımları teklif getirse ve kendisi istese gitmeyi o zaman tamam.Bu kadar yangın yeriyken bu takım,yetenekli oyuncu sayısı oldukça düşükken,hadi adını koyalım 2 yetenekli oyuncumuz varken Gökdeniz'in satılması da neyin nesi?Yukarı mı çıkmaya çalışıyoruz,hepten aşağa mı inmeye?Nedir projemiz Gökdeniz'i satarak?Barış daha ne oynadı ki Gökdeniz'İn yerini alsın?Fatih Tekke'yi sattık dünya paraya yerini doldurabildik mi?Gelen paralar nerde?Umut'u Ergin'i hatta Ersen'i ne kadar beğendik forvet olarak oynarlerken.Ne kadar yararları oldu?Gökdeniz'i satıyoruz demek çok iyi bir projemiz var demektir.En ince ayrıntısına kadar kafa patlattığımız bir büyüme ğrojemiz var demektir.Daha bu yöneticiler yeni başladılar göreve.Ne planı ne projesi?Ligin vasat oyuncularına bir dolu para mı vereceğiz yine?Giderek sıradanlaşıyor bu takım.Kadrolar yazıldığında maç öncesi bir kayseri bir sivas bir antep gibi geliyor insana.Bu benim Trabzonsporum değil.Bizi diğerlerinden farklı kılan ne kadar oyuncu varsa kaybediyoruz.Mustafa keçeli,ayman,Ersen,Serkan isimleri ne kadar Trabzonspor'u çağrıştırıyor?Hiç ama hiç.Fatih ve Gökdeniz'İ satmak Trabzonsporun ruhunu satmakla eşdeğerdir benim için.Fatih gitti takımın yarısı gitti.Gökdeniz de giderse bu takım Anteple 10.luk mücadelesi verir.Kibrit kutusu kadar yerlerde haberleri çıkar.Forumlarda internet sitelerinde Kayserililerle,anteplilerle laf dalaşına girdiri.Daha da ötesi olmaz!
                      tebrik ediyorum
                      There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• Ya beyler yerını dolduracaksak satalım dıyorsunuzda bu adam bedavaya gittiğinde hangi parayla doldurcaksınız yerini çok merak edyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ula ne borcu ne dıyor habu medyatrabzon o parayı borca yatıranı Allah çarpar bu kadar olmaz ayıptır ayıp

Yorum

• Nede olsa kümede kalmayı garantiledi bu takım DİYE DÜŞÜNÜYORLARDIR...Bu hafta Beşiktaş maçına gitmenin bir anlamı kalmadı demektir.

Hayırlı uğurlu olsun, bu paraya maddi durumu zor olan bu yönetim hayatta hayır diyemezdi.Gelen paralarla ümit milli ve genç oyuncuları toplayarak 10 yıla damgasını vuracak bir kadro kurmak amaçları olsa gerek...

GİDENE KAL, KALANA GİT DEMEM!...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Yeni yapilanmaya ilk adimlar atiliyor. Artik Gökdeniz ve Hüseyin'in Trabzonspor'a faydasi olmaz. Fiyat Trabzonsporumuz icin uygunsa satilsin. Benim icin önemli olan gelecek para ile 2 kaliteli Futbolcu alinmasi baska birsey istemem.
                              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• 8.700 bizim takımda ki bütün futbolcuları bir arada alacak miktar.

Ama tekrar ediyorum Gökdeniz kalitesinde veya daha iyisini almalarını bekleyeceğim. Yoksa tatmin olmam.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Çalışıyor...
                                X